ps3 ilk çıktıgında almıştım. o gün bu gün sık sık sadece fifa oynardım. taki battlefield 2 nin betası yayınlanana kadar. Battlefield 2 çıktığı gün aldım ve tam bir fanatiği oldum diyebilirim. Battlefield 3 sabırsızlıkla bekledim. Yine ilk gün aldım. o gün bugün sadece battlefield 3 oynuyorum.
yanlız son 20 25 gündür çok enteresan bir sorunla karsılasıyorum.
ps3 internete bağlanıyor fakat mutiplayer hiç bir oyunu oynayamıyorum.
biraz daha açmak gerekirse ,
ps3 sing in oluyor , store girip demo ındırebılıyorum , tum ınternet sayfalarında gezebılıyorum. 3 oyunun makineye karsı oynayabılıyorum. Fakat örnek olarak battlefield ve fifa nın multiplayer kısmına gırmek ıstedıgımde ''failed to ea online try again '' uyarı ekranı çıkıyor.
makinayı bir arkadasımın evıne goturdum ordan oyunları multı oynayabıldım.
ama kendı evımde bır anda çıkan bu sorunun neden kaynaklandıgını bır turlu bulamadım.
10 gündür nette arastırıyorum mesajlar atıyorum
modemını aç kapa vs gıbı cevaplar alıyorum. ben bu tur basıt seylerı zaten çoktan yaptım ama duzelen bırsey olmadı.
yardımlarınız ıcın sımdıden teşekkur ederım
yazdıklarını okudum ve arkadaşımın evine götürdüğün kısmına kadar cevap olarak aklımda hiç bir şey yoktu sonra da aynı sorunu benim battlefield 1943'te karşılaştığım aklıma geldi internetin ea accountunu desteklemiyordur çok saçma geliyor demi ama değil yeni account al ve iyi oyunlar giden levellin hakkında bir şey söyleyemeciğim ayrı bir konu
dun akşam arkadasımın ps3 unu getırdık bızım eve bf3 dahıl olmak uzere 6 farklı oyunu onlıne multıplayer oynadık.
onu çıkartıp benım makınayı takıyoruz olmuyor.
dostum bu sabah yeni hesap açtım ama yıne olmadı.
çıldırmak uzereyım boyle bısey neden kaynaklanabılır kafayı yıcem
ea ya maıl atıym dıyorum artık son care
hocam senın sıkıntın anladığım kadarıyla ıp numaranla ılgılı banlanmıs olabılırsın ea serverlarından (ıp ban). sadece ea serverlarında oyun oynamakta sıkıntı yasıyorsan. bence ea ya mail atıp durumu anlat yardımcı olacaklardır ea ile sorunu halledemezsen telekomu yada kullandıgın ınterneti ara ve ıp numaranı değiştirip değiştiremiyceni ögren. aklıma başka birşey gelmedi bunlar dışında
quote:
Orijinalden alıntı: TOMEKK
hocam senın sıkıntın anladığım kadarıyla ıp numaranla ılgılı banlanmıs olabılırsın ea serverlarından (ıp ban). sadece ea serverlarında oyun oynamakta sıkıntı yasıyorsan. bence ea ya mail atıp durumu anlat yardımcı olacaklardır ea ile sorunu halledemezsen telekomu yada kullandıgın ınterneti ara ve ıp numaranı değiştirip değiştiremiyceni ögren. aklıma başka birşey gelmedi bunlar dışında