Şimdi Ara

EA Play (Steam & Origin) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
37
Favori
73.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Origin access ile bf1 oynayanlar hile açmasın lütfen ,onlara ücretsiz oldu olalı hilede çoğaldı ve türklerede ratladım.
  • Bf1 fıfa 17 pencere modunda açılıyor. Tam ekran olmuyor. Alt-enter ile düzelmiyor. Bu sorunu çözen var mı ?
  • Jack Martin kullanıcısına yanıt
    1 aylık alıp akabinde origin uygulamasının hesaplar kısmından üyeliği iptal ettirdim otomatik yenilenmemesi için şuan 1 ayın sonunda bitecek kafama uyarsa tekrar alırım
  • Merhabalar dostlar,daha önce sorulmuştur büyük ihtimalle ama emin olmak için yazıyorum şimdi ben buna 1 aylık üye oldum o ay boyunca istediğim gibi bütün oyunları single multi felan oynayabiliyorum demi ? titanfall 2 bf1 arasında kalmıştım açıkcası,böle birşeyi görmem iyi oldu ikisinide denerim 1 ay boyunca,son olarak ininal ile üyelik alabiliyoruz demi ? ana sayfada ininal yok yazıyor ama 1-2 sayfa önce bazı arkadaşlar alınabildiğini söylemiş bu konularda aydınlatırsanız çok sevinirim
  • The Sims 4'ün gelmesi güzel oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desert Rat

Merhabalar dostlar,daha önce sorulmuştur büyük ihtimalle ama emin olmak için yazıyorum şimdi ben buna 1 aylık üye oldum o ay boyunca istediğim gibi bütün oyunları single multi felan oynayabiliyorum demi ? titanfall 2 bf1 arasında kalmıştım açıkcası,böle birşeyi görmem iyi oldu ikisinide denerim 1 ay boyunca,son olarak ininal ile üyelik alabiliyoruz demi ? ana sayfada ininal yok yazıyor ama 1-2 sayfa önce bazı arkadaşlar alınabildiğini söylemiş bu konularda aydınlatırsanız çok sevinirim

1-) Evet oynarsın.

2-)
  • Merhaba, aylık üyelik aldım iptal etmem gerekecek mi acaba 1 ay dolduğunda, yoksa otomatik iptal ediyor mu?

Kendim buldum yeniliyormuş, iptal ettim şimdi aldığınız gibi iptal ederseniz sıkıntı olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 21 Ağustos 2017; 1:58:44 >
  • JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt
    teşekkür ettim 2.yi deneyerek öğrenicez sanırım
  • Bunun da ana konusu var mıymış? :)

Bu BF1'in gelmesi güzel oldu; ama ileride Deluxe ya da Ultimate Edition gelir mi ki NFS gibi?

Mass Effect Andromeda da gelse güzel olur.
  • Ileride mutlaka premium edition olur bu oyun. Çünkü EA kendi oyunlarını tüm paket olarak bulunduruyor sistemde.

Sıradaki oyun muhtemelen Andromeda. Başka oyun kalmadı çünkü.
  • Oyunları almaya kalktığınızda 250 euroyu buluyor ama 1 yıllık oynamak için 25 euro veriyorsun. 1 yılda zaten o oyunların hepsini oynuyor yüzüne bakmıyorsun. Ben oyunların hesabımda kalıcı olarak kalmasını seven biriyim o yüzden bu sistem yerine 50 euroya kalıcı versin hepsini alayım. İlla bağımlı abone mi olmamızı istiyor origin amacı ne anlamadımki.
  • Origin access bence gayet mantıklı şuan , bende 1 aylık üyelik aldım.Fifa için zaten toplasan bir oyunu ne kadar oynuyoruz ki .Adamların çok fazla oyunu yok.Yoksa Steam i filan yalan ederdi bu uygulama.
  • merhaba arkadaşlar. benim daha önce buradan satın aldığım origin hesabım çalınmıştı. bu hesabı da bf1 için almıştım. hesapta bf 1 deluxe paket vardı. ben oyun sarınca preimium pass aldım. aldıktan 1 hafta sonra hesabı çaldılar. bu olay 4-5 ay önce oldu tabi. bende bu aralar tekrar oynamak istiyorum. kendi hesabımdan bf1 almayı düşünüyorum. şimdi benim sorum, standart edition alsam ve daha önce aldığım ve bende faturası olan premium pass'ı alacağım standart edition'a yükletebilir miyim ? bu birinci sorumdu. ikinci sorum ise, eğer bir ürün alırsak mail adresimize ürün kodu yani CD key'i geliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasankurt27

merhaba arkadaşlar. benim daha önce buradan satın aldığım origin hesabım çalınmıştı. bu hesabı da bf1 için almıştım. hesapta bf 1 deluxe paket vardı. ben oyun sarınca preimium pass aldım. aldıktan 1 hafta sonra hesabı çaldılar. bu olay 4-5 ay önce oldu tabi. bende bu aralar tekrar oynamak istiyorum. kendi hesabımdan bf1 almayı düşünüyorum. şimdi benim sorum, standart edition alsam ve daha önce aldığım ve bende faturası olan premium pass'ı alacağım standart edition'a yükletebilir miyim ? bu birinci sorumdu. ikinci sorum ise, eğer bir ürün alırsak mail adresimize ürün kodu yani CD key'i geliyor mu ?

Selamlar her yeni hesap farklı oyun almak zorundasın birisinin hesabı diğerinde çalışmaz ayrıca bu kadar hackleniyorsan bilgisayarına format atıp temiz kurulum yap trojan yada virüs yemiş olabilirsin herşeyi geçtim çalınan hesaplarını geriye lamak varken neden yeni hesap açtırıyorsunuz ?

• diyelim bir ay aldım arkadaşlar sonra 2-3 ay ara verdim save ler gidiyor mu ?
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    ben hesabı buradan birinden satın almıştım. yani hesap benim hesabım değildi. o da büyük ihtimal Rus sitelerden ucuza aldı. şimdi uzun süre sonra adamlar kendi hesaplarına bildikleri CD Key'i girince benim hesabımdaki oyun kendi hesaplarına geçmiş oluyor. yani dolayısı ile bana geçmiş oluyor (!) o yüzden tövbe ettim buradan hesap satın almaya. parasını geçtim, o kadar silah açtım ve level kastım hepsi boşa gitti.
  • hasankurt27 H kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerine bağlanıp bilgileri veriyorlar ödeme ve oyun bilgisi ea hesabı onaylayınca şifreyi asıl sahibine gönderiyor zaten daha basit yolu var ea oyunlarından birisine üye olup origin hesabınızı tanıtıyorsunuz sonra hesabı başkasına verin istediği kadar şifre değiştirsin siz o oyunun sitesine girip şifre değiştirince origin şifrenizde otomatik olarak değişiyor sonra hesaba tekrar giriş sağlıyorlar bir diğer yontemde psp xbox hesabı ile origin hesapları ilişkilendirmek hesap çalınsada bu hesaplar ile tekrar girip aktif edebiliyorsunuz
    Oyunu satın alan ben olsaydım dediğin doğruydu. Ama ben oyunu satın almış bir hesabı satın aldım. Halihazırda Bf1 yüklü bir makinaya, origin hesabında Bf1 olmasa dahi, CD Key'i girdikten sonra otomatik olarak o oyun o hesaba gelir. Ha sen dersenki ben alırım, özele gel sana şifreyi vereyim oyunu kurtar. Sana temizinden 50₺. Bak söylüyorum, ben CD key'i bilmiyorum.
    Bi de hesaptaki gizli sorumu da değiştirmişler. O da garip. Yani hesaba girdim oyunların hiçbiri yoktu. Profilden nicki değiştirmişlerdi. Gizli soru da öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasankurt27

Oyunu satın alan ben olsaydım dediğin doğruydu. Ama ben oyunu satın almış bir hesabı satın aldım. Halihazırda Bf1 yüklü bir makinaya, origin hesabında Bf1 olmasa dahi, CD Key'i girdikten sonra otomatik olarak o oyun o hesaba gelir. Ha sen dersenki ben alırım, özele gel sana şifreyi vereyim oyunu kurtar. Sana temizinden 50₺. Bak söylüyorum, ben CD key'i bilmiyorum.

Origin hesapta detaylandırınca cd key gösteriyor şimdi ben size kendi cd key'imi versem siz yinede oynayamazsınız neden ? siz bunu orgini hesabına yazdığınızda daha önceden aktifleştirilmiştir diye kabul etmez daha önceden denemiştim çünkü dediğinizi şöyle yapıyorlar ea games e bağlanıp hesap ayarlarını veriyorlar hesabın asıl sahibi olduğunu ıspatlayıp yeni mail ve hesaba bütün oyunları transfer ettiriyorlar siz kendi mail'e ve şifreniz ile girseniz bile oyun yok bomboş bir hesap kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 30 Ağustos 2017; 18:57:3 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.