Şimdi Ara

EA Play (Steam & Origin) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
37
Favori
73.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Battlefield 1 tek eklendi. Dlclerin hepsi çıktıktan bir süre sonra ancak oyun full sürüme dönüştürülür. Belki bir ihtimal Tüm dlcler çıkmadan çıkmadan da oyun full sürüme dönüşür ama düşük ihtimal.

@TearsForFears Bence sistem çok güzel. Adamlar Titfanfall 2 ile Battlefield 1'i ekledi. Güncel çıkmış oyunlarının hepsi de var. Ayrıca yeni oyunlarını da 10 saatliğine denettiriyorlar. Normalde 1 yıllık fiyatına Battlefield 1'i tek alırsınız. Eğer kütüphanede olmalı diyorsanız da 1 yıl böyle gidip oyun çok ucuzladığında alıp kütüphanenize access indirimiyle satın alıp ekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 26 Eylül 2017; 11:8:24 >
  • Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    Sistem çok iyi zaten, 1 sene sonra mecburen 1 sene daha uzatırım aboneliği ama o zaman kaç para isterler bakacaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

Battlefield 1 tek eklendi. Dlclerin hepsi çıktıktan bir süre sonra ancak oyun full sürüme dönüştürülür. Belki bir ihtimal Tüm dlcler çıkmadan çıkmadan da oyun full sürüme dönüşür ama düşük ihtimal.

@TearsForFears Bence sistem çok güzel. Adamlar Titfanfall 2 ile Battlefield 1'i ekledi. Güncel çıkmış oyunlarının hepsi de var. Ayrıca yeni oyunlarını da 10 saatliğine denettiriyorlar. Normalde 1 yıllık fiyatına Battlefield 1'i tek alırsınız. Eğer kütüphanede olmalı diyorsanız da 1 yıl böyle gidip oyun çok ucuzladığında alıp kütüphanenize access indirimiyle satın alıp ekleyebilirsiniz.

teşekkürler full dlc çıkınca alıyım

• ben battlefield 1 için almayı düşünüyorum da dlc ler oyun oynanışı için önemi ne ve onlara sadece satın alarak mı ulaşabiliyoruz
  • Fifa 18 acces üyelerine her ay 10 saat hak veriyor mu yoksa 1 sene boyunca mı 10 saat

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz707

Fifa 18 acces üyelerine her ay 10 saat hak veriyor mu yoksa 1 sene boyunca mı 10 saat

1 seferligine 10 saat veriyor diye biliyorum

• Kimi yerde yanlış anlamadıysam her ay 10 saat geçiyor

• Aldım bende üyelik, sonradan görme köylü gibi indiriyorum data diskim dolmaya yaklaştı.
  • İyi bir sistem yapmışlar. oyunlarda fena değil, 3-5 oyun iyi, bf4 hala gideri var, bf1,titanfall falna da iyi. Taksitt yapsa türkiyede satış rekoru kırar. Peşin fiyatına 12 taksit
  • Keşke xbox daki gibi yıllık 60 lira olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendomen -- 5 Ekim 2017; 13:0:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Fifa 17 Access üyeliğim geçen hafta bitmişti . Şimdi tekrardan Access alıp Fifa 17 oynamak istiyorum Enpara kartımı kabul etmiyor neden? Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boomer347

Arkadaşlar Fifa 17 Access üyeliğim geçen hafta bitmişti . Şimdi tekrardan Access alıp Fifa 17 oynamak istiyorum Enpara kartımı kabul etmiyor neden? Bilgisi olan var mı?

kartınızda belki yeterli para yoktur hocam.20 tl çeken var diyenler olmuştu.yıllık üyelikmiydi sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 18 Ekim 2017; 22:4:0 >
  • kartta 35 lira var . yıllık değil aylık üyeliğim vardı.
  • boomer347 kullanıcısına yanıt
    Banka kartı kabul etmiyor kredi kartı kabul ediyordu.

• Sorun çözüldü origin destekle görüştüm yardımcı oldular.

• quote:

Orijinalden alıntı: boomer347

Sorun çözüldü origin destekle görüştüm yardımcı oldular.

Sorun neymiş peki ?

Ben de en para kullanmayı düşünüyorum da sorun çıkarsa çözümü belli olsun.
  • Arkadaşlar bende Origin Access almayı düşünüyorum fakat en ucuz nereden alabilirim. Vpn ile başka ülkeye bağlanıp ucjza getirebilir miyiz? Yıllık üyelik 110 TL ye denk geliyor.

• Beyler, bugün hesaba giremedim ve mailime baktığımda şunu gördüm

Daha sonra "change your email address" e basıp tekrar kendi mailime döndürdüm ve şifremi değişip girdim.

Şuan bir sorun yok meraktan soruyorum... Bu zhora lı mail ne biri hesabımı mı çalmaya çalışmış?

• quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Beyler, bugün hesaba giremedim ve mailime baktığımda şunu gördüm

Daha sonra "change your email address" e basıp tekrar kendi mailime döndürdüm ve şifremi değişip girdim.

Şuan bir sorun yok meraktan soruyorum... Bu zhora lı mail ne biri hesabımı mı çalmaya çalışmış?

büyük ihtimalle çalmaya çalışmış.plati tarzı sitelerdede bu tarz çalınan hesaplar satılıyor.güvenlik önlemlerini yüksek tutmak lazım.originde google mobil koruması var onu kullanabilirsiniz

• Nasıl değişiyor ki maili? Ayrıca değişse bile bugün yaptığım gibi tekrar alabiliyorum amaçları ne yani?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.