Şimdi Ara

EA Play (Steam & Origin) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
37
Favori
73.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BéTo

Nasıl değişiyor ki maili? Ayrıca değişse bile bugün yaptığım gibi tekrar alabiliyorum amaçları ne yani?

hocam güvenligi az olan hesapları bir şekilde ele geçirip çok ucuz fiyatlara satmaya çalışıyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google mobil koruması nedir nasıl kullanabilirim?

• quote:

Google mobil koruması nedir nasıl kullanabilirim?

origin hesap ayarlarında var

• Canlı destekten telefonuma güvenlik özelliğini açmamı söylediler şimdi güvendeyim. Bir de gizli sorum rusça olmuştu onu da düzelttiler. Ulan ruslar

• quote:

Canlı destekten telefonuma güvenlik özelliğini açmamı söylediler şimdi güvendeyim. Bir de gizli sorum rusça olmuştu onu da düzelttiler. Ulan ruslar

sitenin adı zaten plati.ru

dikkatli olmakta fayda var

• lakers45 kullanıcısına yanıt
    en para ile 0 sorun . Bir akşam üstü kabul etmemişti. Ertesi gün Ea chata yazarken deneyim dedim oldu :).
  • İninal kartı paypala bağlayınca alabildim(paypal üzerinden) çok güzel oldu çok iyi oldu

• Çalışma prensibi spotify a çok benziyor

onun haricinde örneğin oyunun dosyası verileri bende yok ancak battlefield 1 oynamak istiyorum bana indirme hakkı veriyor mu onu merak ediyorum

• Eger yillik uyelik alsam bf1 i istedigim kadar oynayabiliyor muyum yoksa gunluk kac saat oynayabiliyorum bilgi verebilir misiniz

• barabarabarbara kullanıcısına yanıt
    Yıllık aldığın için 1 yıl boyunca ücretsiz şekilde bf1 oynayabilirsin
  • Arkadaşlar ayın birinde arkadaşın yıllık üyeliği iptal edilmiş haberi dahi yok, başına gelen var mı?

Böyle bir durumda ne yapılması gerekiyor?

Bu arada sms ile koruması var.
  • Merhaba. 1 aylık üyelik aldım. Bu üyeliğim otomatik olarak yenilenir mi ay sonu ? Öyle olmasını istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Davy Jones.

Merhaba. 1 aylık üyelik aldım. Bu üyeliğim otomatik olarak yenilenir mi ay sonu ? Öyle olmasını istemiyorum

Yenileniyor. İptal etmek için google da ufak bir araştırma yap bulabilirsin çok basit
  • Arkadaşlar her ay otomatik ödeme alıyor. Artık istemiyorum nasıl iptal ederim? YouTube'da videolara baktım aynısını yaptım ama hata verdi kaç kez denedim olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 14 Kasım 2017; 0:9:36 >
  • 1 yıllık abonelik 24.99 euro ya düşmüş arkadaşlar. Bende aranıza katıldım.

• Origin>EA Account and Billing > Siteye bağlandığında Origin Access ekranında Cancel Membership seçeneği ile iptal edersin.
  • hocam bugün yıllık aldım ben. iptal edersem 1 yıl kullanabilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omara kullanıcısına yanıt
    Son ay iptal edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 19 Kasım 2017; 3:36:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omara

hocam bugün yıllık aldım ben. iptal edersem 1 yıl kullanabilir miyim?

Bugün et 1 yıl kullanmaya devam edersin.
  • plati ru dan deneme amaçlı bir bf1 aldım. eleman origin hesabı verdi, 10 liraya aldığım hesapta yok yok... amerikali bir elemana aitti. mail adresine bir mail attım. oyun hediye ettiği arkadaşlarına yazdım dönen olmadı. şifresini değiştireyim dedim nasıl olsa bana döner eğer hesap çalıntıysa. gizli soru ve şifre değişiklği yaparken hesap elden gidiverdi. hacker mi yaptı yoksa eleman kendisi mi değiştirdi bilemiyorum. muhtemelen elemanın mail adresi de hacklenmiş. değişiklik yapmanıza izin vermeden hacker tekrar değiştiriyor. böylece birkaç kişiye hersabı satıyor olmalı. forumun ikinci el kısmında da benzer hesapları ucuza satanlar var. muhtemelen platiden alınma hesaplar.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.