Şimdi Ara

EA Play (Steam & Origin) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
37
Favori
73.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bende indirimden faydalanıp acceess almak istiyorum fakat anlamadığım bişey var aydınlatırsanız çok sevinirim. Şimdi ben yıllık üyelik aldıktan sonra need for speed payback ve fifa 18 i bir yıl boyunca online dahil sınırsız oynayabiliyor muyum? 10 saat muhabbetini anlayamadım pek o yüzden soruyorum.Eğer sınırsız erişim varsa bu iki oyun ve battlefield 1 bana bir yıl yeterde artar bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazan_yıldız

Arkadaşlar merhaba bende indirimden faydalanıp acceess almak istiyorum fakat anlamadığım bişey var aydınlatırsanız çok sevinirim. Şimdi ben yıllık üyelik aldıktan sonra need for speed payback ve fifa 18 i bir yıl boyunca online dahil sınırsız oynayabiliyor muyum? 10 saat muhabbetini anlayamadım pek o yüzden soruyorum.Eğer sınırsız erişim varsa bu iki oyun ve battlefield 1 bana bir yıl yeterde artar bile.

payback ve fifa 18 vaulta ekli değil, o 2 sinin sadece 10 saat denemesini veriyor. ancak kendi gösterdiği oyunları access boyunca oynuyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Star Wars hikayeden 1-2 act oynatıyor mu sadece MP mi ?
  • Fiyatlar euro dolar kuru yüzünden pahalı. BF 1 premium oyun 29.99 euro. 145 tl

Origin üyelik yıllık 25 euro. 120 tl

Benim oynayacağım zaten sadece bf1. E ne anladım ben bu işten o zaman. Diğer oyunları da oynamak isteyen arkadaşlar için uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 25 Kasım 2017; 22:6:54 >
  • Arkadaşlar üyeliği nasıl iptal edebilirim? Ödeme için kartı kaldırmıştım bu ay tekrar para çekilmiş hesabımdan bu nasıl oluyor?

• Cancel membership gibi bir şey vardı, tıklamış mıydınız ona?
  • Ya arkadaşlar her bilgisayarı kapatışımda "origin uygulama çalışıyor" falan diye uyarı veriyor bıktım artık. Neden böyle?
  • BéTo kullanıcısına yanıt
    Origin ayarlarından Windows başlangıcında otomatik açılmayı kapatın.

• venomstr kullanıcısına yanıt
    Fifa'ya girdiğimde Origin yine açılacak?
  • Türkiye'den Origin Access almak için kartınızı paypal'a tanıtmanız gerek. (Yoksa bu kart zaten tanıtılmış uyarısı alıyorsunuz ininal vs ile)

Buradan gavur paypal hesabı açıp (ülke vs sallayın posta kodu sorarsa da) kredi kartınızı ininal kartınızı neyin tanıtın.

Sonra Origin Access'e girip kart seçeneklerinden paypal seçip paypal mail ve şifrenizi girin.

Herhangi bir onay vs olmadan parayı çekiyor.

İşiniz bitince isterseniz kartı paypal hesaptan silebilirsiniz

• Arkadaşlar Enparanın Encard kartı ile Origin access satın almak istiyorum bu mümkün mü? Bu yöntemle üyelik alan ve yakın zamanlarda almaya devam eden arkadaşlar bana acil bir bilgi verebilir mi? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
  • origin access için NFS:payback ve fifa18 tam sürüm ne zaman gelecek acaba?
    herhangi bir duyumu, bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRriZ

origin access için NFS:payback ve fifa18 tam sürüm ne zaman gelecek acaba?
    herhangi bir duyumu, bilgisi olan var mı?

Ben de fifa 18 alcaktim ama nisan irtasi gibi acces e guncel fifa eklendigini ogrendigim icin 21 euroya fifa almadim. 24 euro verip access almayi dusunuyorum.

• arkadaşlar ben geçen hafta 1 aylık alıp başlayım demiştim, daha sonra 7 gün bedava ondan sonra kesicez dedi bende sanal kart saatlik oluşturup adımları takip ettim aldım 1 hafta oynadım para çekilemedi diye uyarı verdi. Çok sevdim dedim alalım hadi yenile kartı tekrar açtım ama öde diyemiyorum save ve cancel yazıyor sadece save dedim bin kere sonra dedim ki üyeliği kapatıp geri açıp alayım ne olcak cancel membership dedim sonra renew memberhip dediğimde hata alıyoru mdaha önce yaşayan oldu mu? Yardım ederseniz çok sevinirim

(ss bana ait değil o an almadım şimdi de ea formunda sorunu ararken buldum aldım çözüm yazmıyor ne yazık ki)

• Listedeki oyunlar standart sürüm mü yoksa DLC paketleri dahil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duruma göre değişiyor, mesela Battlefront'u eklediklerinde ilk başta standarttı yanlış hatırlamıyorsam, sonra Ultimate Edition oldu. Ya da ben standart almıştım, Vault'a eklendiğinde Ultimate yaptı, tam hatırlayamadım.

Ama oyun biraz eski ve o zamana kadar DLC çıkmışsa onlarla birlikte veriyor olması lazım.
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Şimdi abonelik aldığımızda o süre boyunca listedeki tüm oyunları bir nevi kiralamış oluyoruz değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam, abonelik boyunca devam.
  • İki sorum var. Origin Access aylık ödeme olduğu için banka kartlarını ve ön ödemeli kartları kabul etmiyor diye biliyorum.

Soru 1) İninalden origin access satın alıp onaylanan var mı?

Soru 2)Enpara'nın kredi kartı olmayan normal encard'ı ile origin access almak mümkün mü, yapan var mı? Normal kredi kartlarında sıkıntı çıkmadığını biliyorum asıl olay banka kartı olan encard'ın kabul edilip edilmediği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matolimehmet -- 23 Mayıs 2018; 1:34:1 >
  • matolimehmet kullanıcısına yanıt
    1. soruyu bilmiyorum fakat 2. sorunun cevabı:

Evet ben Enpara'nın banka kartı olan Encard ile 2 gün önce yıllık üyelik aldım ve bugüne kadar nasıl olmuş da Origin Access gözümden kaçmış şaşırdım, baştaki liste de güncel değil, şu anda Battlefield 1, Fifa 17 filan da dahil Access'e. Resmen cennette gibiyim, Türknet saolsun 75 mbps AKN'siz internetim de var, şu an tek sorunum harddisk

Amaaan insanın tek sorunu da bu olsun...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.