Bildirim
EA Sıralama Tahmini

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
7.4 - 8.0 arası olur diye tahmin ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beklediğimden daha iyi söylediniz hocam çok teşekkürler 🙏
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
54 tyt 32.5 ayt tm için 150k gelir mi acaba (obp 85) -
Hocam bana geçen sene 57 tyt 39 ayt 107 k gelmişti bu sene bu netlerle zor gibi duruyor ama gelme olasılığı da var
hocam 150 olmasa da olur 200k gerisi olmasın da -
O kadar kötü olacağını düşünmüyorum hocam ama yine de kesin bir şey demek mümkün değil
Tyt: tr:26.5 sos: 13 mat: 25 fen: 10.25
Ayt: mat: 26 edebiyat: 13.5 tarih: 7.75 coğrafya:6
Obp:83
Hocam bunlarla 40k içinde kalmak için dua ediyorum.Sizin 40k içinde olmanız kesin gibi.
Aşırı yığılma var .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocan benımde 34 türkçe 32 mat 14 sos 7 fen var tyt ayt de 26 mat 26 edebiyat şeklinde 12 k yazıyor geçen seneye göre -
Hocam netiniz benden iyi obp nizi bilmiyorum ,geçen sene gibi bir sıralama kesinlikle gelmez bunu bilin.quote:
Orijinalden alıntı: ENESERALP
hocan benımde 34 türkçe 32 mat 14 sos 7 fen var tyt ayt de 26 mat 26 edebiyat şeklinde 12 k yazıyor geçen seneye göre
Bana yaşadığım şehir 38.6k dan almış hukuk o gelse yeterli diyorum ancak korkuyorum sınırda kalayım.
Çünkü sayısalcı sayısı ea da hayli fazla olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviyedairhayat -- 1 Temmuz 2020; 21:21:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X