< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EA Sports FC 24 | PS5 - PS4 | 29 Eylül 2023 (10. sayfa)
-
-
Bence en büyük sıkıntı EA’in beceriksiz olması değil isteseler çok daha iyisini yapabilirler buna şüphe yok ama karşılarında diş gösterecek bir rakipleri olmadığı için istedikleri gibi hareket edebilir hale geldiler bu da ufak tefek göz boyamalarla senelerdir aynı oyunu satmaları olarak döndü bize
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her ne kadar rakipsiz de olsalar,online dışında oyuna verdikleri emek takdir edilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gollerden sonra araya giren aptal hypermotion animasyonu ve saçmasapan kamera açılarından gol tekrarı bu sene de olursa almam bu oyunu.
-
kanka her sene aynı oyun 3-5 animasyon çekip ekliyolar olmuş oyunu bozmak istemiyolar
-
Alex Hunter gibi bir hikaye modu olsa keşke ya, benim hoşuma gidiyordu o seri.
Duygularıma tercüman oldunuz. Ya hocam bir de power şut saçma değil mi? Aynı şeyi e futbol da yaptı bence çok ama çok saçma. Sırf o şut güzel olsun diye normal şutlar ekstra yavaşlamış gibi. Fifa 22 oynarken bunu çok iyi hissediyorum. Onun için şut hızını 80 yapıyorum power şut çekmiyoruz. Böyle bir çözüm ürettik. İnşallah fc 24 te olmaz ya da hiç değilse kapatma seçeneği ver bize.
-
hocam top fiziğini geliştirseler keşke top balon gibi
-
Onu geliştireceklerini hiç sanmıyorum. Top yine balon gibi olacaktır. Artık onu saldım. Firmanın rakibi yok mecbur oynuyorum. Bari yan geliştirmeleri yapsınlar ne diyim artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firavun-Faresi -- 17 Temmuz 2023; 10:29:45 > -
konuya pek hakim değilim kusura bakmayın,play pro alınca fc24 almaya gerek var mı
-
Youtube'de bir kaç video gezindim. O günki oyun tanıtımı lansmanında oynanan ea sport FC 24 maçlarından bazı kesitler atmışlar. Eğer bu doğruysa ki doğru gibi duruyor oyun bildiğimiz Fifa 23! Grafikler, oyun oynanışı falan bariz Fifa 23 :D Yarın akşam ki tanıtım da göreceğiz bunun doğru olduğu.
Demem o ki ön sipariş almak için acele etmeyin. Aynı oyunu vereceklerse elinde Fifa 23 olan onunla devam etsin, olmayan EA 1 yıllık abonelik alsın o şekilde Fifa 23'e devam etsin. Bu kadar yüksek paralar verilecek ama oyun aynı oyun olacak. Yemişim forma detayını, Halandın taban vuruşunu.
-
Bu sene ea play ve loyalty indirimini aynı anda kullanmayı kaldırmışlar. Açıklama yaptılar forumunda. Ea play ya da fifa 23 menüsünden %10 indirimli alıp 1800e düşürmek dışında indirim olamıyor. PCde nedense steamde %20 indirim var ultimate versiyonunda xbox ve psnde yok.
redditFrom the EASportsFC community on Reddit: Not only is EAFC24 more expensive, you can't get a combined 20% off with EA Play and Game Loyaltyhttps://www.reddit.com/r/EASportsFC/comments/14zf085/not_only_is_eafc24_more_expensive_you_cant_get_a -
Ohoo ozaman psde yilbasi indirimlerini bekleyip ordan alicaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hemide allahtan spiderman on siparis yaptim fifaya 1400tl verecegime gider 800e spiderman alirim
gameplay gosterimi bugun mu?
Evet hocam saat 18:00 da. Bugün oyun içinden bolca görüntüler görürüz.
-
İsim degisikligine aldanip bu sefer cok güzel oyun olmustur diye kerip gibi atlayip pre order yapmicam. Oyun zaten fifa 23 un kopyasi. 10 saat ea play trial olmasi lazim denerim bakarim cok degisiklik varsa alirim artik
Ut oynayanlar aynısıda olsa almalı zaten, erken başlamalı ki birşeyler olsun yapsın.
gameplayda değişiklik varsa baş tacı. Yoksa Fifa 23 ten devam ederim.
-
first person modu varmış. onu merak ediyorum üstüne bir de vr desteği olsaydı tadından yenmezdi.
Press Start 🎮 Twitter'da: "🚨 EA Sports FC 24'e birinci şahıs kamera modu geliyor! https://t.co/K2RynNkQiT" / Twitter
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X