Şimdi Ara

EA Sports FC 24 | PS5 - PS4 | 29 Eylül 2023 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.242
Cevap
56
Favori
76.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• FIFA 23'ün aynısı değişiklik göremedim ben..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun harbiden FIFA 23 ün aynısı. Rakip firma olmayınca böyle oluyor maalesef.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yorumlarda birde W yazmislar lol kariyer modu falan yenilik yok mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adamlar kendileri de biliyor geçen senekiyle aynı olduğunu. Daha 1-2 dakika kesintisiz bir maç oynanışı bile göstermezdiler. 5-10 saniye gösterilenler.

• Bu neydi ya scoreboard dışında hiçbir değişiklik yok gerçekten iki üç ay sonra indirime giriyordu sanırım anca o zaman alırım 1400 lira vermemem hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat_60 -- 18 Temmuz 2023; 18:17:58 >
  • bu oyuna 1000 kağıt verilmez. vallahi verilen paraya yazık geçen senenin power shootunu gösteriyor adam woow diyor. la aynı şutu çekti işte değişen ne. hareketler içe kat ediş şutlar aynı 23.

oyunun en büyük farkı ana menüde ea fc 24 logosu olması.

• aurosonic kullanıcısına yanıt
    Bunun yerine 800 e spiderman alinir daha iyi asla 1400tl etmeyecek oyun katiliyorum size

• halluGG H kullanıcısına yanıt

doğru bir de 1400 tl di bu oyun. param da olsa almam oyun aynı. resmen keriz yerine koyuyorlar.

• aurosonic kullanıcısına yanıt
    Neymis efendim birincil sahis kamera varmis birde plus ozellikler gelmis ommmggg😮😮😮

• FIFA’yı atmış kendi isminle ilk oyunu çıkarıyorsun insan göz boyamak için bile olsa bir şeyler yapar o da yok inanılmaz gerçekten yarı fiyata transfer ve forma yaması yapsalar daha iyi şuna yeni oyun diyeceklerine

• halluGG H kullanıcısına yanıt

birincil kamera beni çok heyecanlandırdı ama o bile kurtaramadı. çok umudum vardı adamlar dedi fifa lisans anlaşması bizi bazı konularda özgürlük tanımıyordu artık her şeyi yapmakta özgürüz dediler hiç bi halt yapmamışlar.

• Bu oyun 23 ten daha kötü ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gameplayde net bir fark görmedim,EA play deneme çıkmadan almayı düşünmüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sadece 10 saniye izledim ve kapattım. Kardeşim nasıl olsa alacaksın sana ne iyiymiş kötüymüş dedim.

Oyunun motoru değişmedikten sonra köklü değişiklik beklemeyin. Bu nesilde de böyle gider. 3 5 animasyon gelir, özellik gelir o kadar.

• hypermotionv diye bir şey çıkarmışlar; oyuncuların koşularını, hareketlerini birebire oyuna aktardık falan diyorlar. lan olm bunu pes 3 pes 4 de bile yapıyordu konami. yeni bir şeymiş gibi koymuşlar.

fifa 23 kariyer yaptım bu sene offline. defans yapay zekası berbattı. en zor seviyede dahi koşarak gol atabiliyorsun, ilk önce bunu düzeltsinler.

• Oyun aynı felan DEĞİL yüzlerce animasyon koymuşlar çok çeşitli goller atılıyor oyuncular gerçek hayattaki gibi hareket ediyor tüm oyun motorunu değiştirseler pese döner kimse beğenmez

• 100 tane animasyon eklemişler cidden büyük iş

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.