Şimdi Ara

EA Sports FC 24 | PS5 - PS4 | 29 Eylül 2023 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.242
Cevap
57
Favori
75.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen hocam bende sipariş gectim.

Almasım mı alsam mı bu daha cok yorar beni🤣

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Areka2002 kullanıcısına yanıt

Ekim gibi baya oyun gelse de fifayı aylarca oynuyoruz sinirlerimizin gittiği yere kadar. En kötü coins satar bırakırım bu sene varsa öyle bir şey tabi :)

• Ultimate edtion sadece %10 indirim.mi var EA play indirimi sadakat indirimi yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Altı çizili cümlenin kurucu statüsü nedemek
    EA Sports FC 24 | PS5 - PS4 | 29 Eylül 2023

• beuchat kullanıcısına yanıt

hocam futta takım adı altında klüp kurma tarihi yazıyorya 2019,2020 vs. fut ilk başladığı sene ilk oynayanlarda fut kurucu yazar. bu oyun da yeni olduğundan ilk oynayanlarda ( 1 kasıma kadar) tarih yerine fut kurucu veya sadece kurucu gibi bir sey yazacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 19 Temmuz 2023; 8:17:55 >
  • fut ilk başladığı sene ilk oynayanlarda fut kurucu yazar. bu oyun da yeni olduğundan ilk oynayanlarda ( 1 kasıma kadar) tarih yerine fut kurucu veya sadece kurucu gibi bir sey yazacak....

yanlış okumuşun 1 kasima kadar oyna diyor statüsü vercem diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beuchat -- 19 Temmuz 2023; 8:53:24 >
  • Bu oyunun Fifa 23 ten hiçbir farkı yok. Fifa 23 transfer güncellemesi yaptım mı tamamdır. Yazık bu yaptıklarına

• TakTAkk kullanıcısına yanıt

Ben ps5'i bu yıl aldım hocam ve haklısınız. Ama şöyle diyim Fifa 22 ile Fifa 23 arasında gözle görülür grafik farkları vardı özellikle çimlerin kalitesinden bahsediyorum. Ama en nihayetinde oldukça benzer oyunlardı tabi. Fakat Fifa 23 ile Ea sports FC arasında hiçbir fark yok :)

• bir futbol oyunundan en fazla ne kadar degisiklik beklenebilir? 80'li yillarda oynanan futbol ile gunumuz futbolu arasinda pek bir fark yok. o yuzden ben pek takilmiyorum zira senaryo belli pas, sut, gol..

ea'nin yapabilecegi en buyuk iyilik server, sunucu iyilestirmesi, scriptin suyunu cikartmadan rekabetci bir deneyim sunmak. fut oynayanlar bu oyunu kart acmak, rank yukseltmek ve gorev yapmak icin oynuyor ea da bunu biliyor. o yuzden ona gore aksiyon aliyor, o yuzden burda aglamanin bize bi getirisi olmayacak, zira piyasayi tekellestiren bir firma bu. rakibi yok. 

• kafalardansekentop kullanıcısına yanıt
    Oyle de adamlar sadece parasina bakiyor kariyer moduna ozellik getirebilirler ya da hikaye gibi bir sey yapabilirler alex hunter gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ea play 10 saatlik denemeyi oynadıktan sonra kesin karar verecem alıp almamak için,bu yıl kesin alacam da indirimde mi ön sipariş mi olacak denemeyi bekliyorum şuan için

• TakTAkk kullanıcısına yanıt

10 saatlik denemeden sonra ön sipariş işi biter hocam. Benim bu yıl açıkçası umudum çok azaldı. Sanki aynı oyunu verecekler bize.

• Oynamadan anlamak zor. Geçtiğimiz sene EA Sports kendi geliştirdikleri bir yapay zeka teknolojisinin patentini almıştı. Motion Capture yapmadan yapay zeka gerçek videolardan bire bir animasyon oluşturuyor. Bu teknoloji tam olarak ne zaman hazır hale gelir ve oyuna ne zaman yansır bilmiyorum ama tanıtım videosunda hoşuma giden şeylerden biri gerçek maçlardaki anları oyuna animasyon olarak eklemeleri. Haaland'ın gol örneği gibi.. 1200 farklı koşu animasyonu olduğunu söylediler, gameplay mekaniği fazla değişmese de bu yeni animasyonlar sayesinde oynarken değişim hissediliyor. Tackle'ların falan değiştiği bariz görülüyor. Oynayıp bir görelim bakalım

• Her sene Call of Duty ve FIFA ya atıp tutuyorum aynı oyunu çıkarmışlar diye ama yinede satın alıp ayıla bayıla oynuyorum bu nasıl bir çelişki 😹😹

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

knk nick ve profil foton 2005 yili msn, mirc anilarimi deprestirdi :d dj akman sever misin kjdksdjsk

• kafalardansekentop kullanıcısına yanıt

reis fifa 2005 hamachi tayfadanmıydın

• zaferengur kullanıcısına yanıt

Fifa pointslerden yararlanabildiğimizden emin misiniz hocam düşündüğün zaman standart versiyona sahip birisi 1 aylık ea play pro aldığı zaman 150 tl ödeyip ultimate ödüllerinden faydalanmış oluyor

• Ya yorum yapmicam yapmicam diyorum dayanamadım.Her yıl aynı oyunu çıkartıp çıkartıp diyenlere neden hergun şu iciyosun neden uyuyosun ve neden elbise giyiyorsun hergun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beuchat -- 21 Temmuz 2023; 22:0:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.