Standart sürümde oyun içinden ekstra %10 yok. Sadece ulti için vardı geçen senelerde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA Sports FC 24 | PS5 - PS4 | 29 Eylül 2023 (6. sayfa)
-
-
Yeni kumaş fiziği
-
-
Yıllardır destekliyordu bu sene neden yok acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne olacaktı? Rezalet bir marka yönetimine sahip ligimiz maalesef. Yıllardır forma arkasında yazılı isim - numara font'unu bile Arial yapıyorlar. Bi' intro'su yok, bir marşı yok ligin. Garip garip siyasi olaylar dönüyor takımlarda. Marka değeri önemli bu konularda. Ben kendim bile izlemiyorum kendi ligimi, kim niye merak edip oynasın? 4 büyükleri Rest of World kategorisine koyup geçsinler, umrumda değil.
Edit: Türkçe olması da pek umrumda değil, İngilizce oynuyorum oyunları. CAM yerine OOA falan yazıyor saçmasapan bi' yerelleştirme var. Bi' de nasıl keyif alıyordunuz? Premier Lig'de kariyer maçı yaparken oyunun UI'nda SARI KART yazması mı hoşunuza gidiyor? :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 13 Temmuz 2023; 21:12:48 > -
İnşallah öyle bir durum yoktur inanmak istemiyorum :(((
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha çok erken hocam listeyi güncellememişlerdir Türkçe desteği olmadan çıkmaz zannetmiyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 13 Temmuz 2023; 21:14:42 >
Malesef,futbolu yönetenler dünyadan bi haber yaşıyor,ne desem bilemedim
İnşallah öyledir,futbol oyunu ve ps exc oyunlarda Türkçe desteği olmazsa oynamanın anlamı yok açıkçası
Gameplayden kasıt bir saniyelik görüntü müydü kadın futbolu dayatması izledik bol bol
Arkadaslar konsol icin bakar misiniz fifa 24 te oyun ici indirim var mi yoksa 1400 tl biraz verilmez gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha yeni ön siparişe açıldı zamanla düzeltirler Türkçe dil desteği olacaktır ben eminim😊👍
Psden oyun içinden baktım şimdi, henüz indirimli alma durumu yok
Hocam sizce ne zaman gelir hemde iyi bir fiyat indirimu olur mu
Sadakat indirimi %10 yıllardır oluyordu bu yıl da olacaktır mutlaka ama ne zaman gelir bilemeyiz sisteme bağlı durum
Henüz erken bence,100 günden fazla bir süre var oyun çıkışına acele etmemek gerek almak için
Ben ps storede indirime girince almayı düşünüyorum
23 ten devam ozaman
Belli süre için evet,Ea play 10 saatlik deneme çıkınca bakıp kesin bir karar veririz
-
Zaten bir kac ay sonra youtuberler falan icerik ureticilerine demo halini yollarlar ea play beklememize gerek yok bence
Doğrudur hocam,yine de oyunun tam sürümünü deneyip karar vermek daha mantıklı olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X