Şimdi Ara

EA Sports FC 24 | PS5 - PS4 | 29 Eylül 2023 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.242
Cevap
57
Favori
75.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fifa 23 e umarım benzemez 3-5 animasyon ekleyip sürmesinler piyasaya

• ea play üyeliğiniz varsa standart sürümü 1260tlye geliyor az önce PSN'den ps5 sürümü pre order verdim. Malum kurlar fırlıyor bence yine bu aşırı kur dalgalarına rağmen iyi fiyat diyoruz artık..

• Yine vasat bir oyun yine sıfır gelişim sıfır içerik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki yine aynı oyun gibi .Öyle ahım şahım bir şeye benzemiyor.

• Fut oynamayanlar için Ultimate sürüm almanın pek bir anlamı yok. Ödüller Fut için oluyor hep.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 saniyelik gameplay görüntüsünden anlaşılacağı üzere görsel olarak değişen pek bir şey olmamış.

• Gameplay 23'ün aynısı tıpatıp. Serverlarda da eminim bir gelişme yoktur Almanlarla oynarken kanser olacağız. Ben pas geçiyorum bu yıl.

• Gameplay fragmanında 1 saniye gameplay göstermekte nedir ya EA Sports FC 24 | PS5 - PS4 | 29 Eylül 2023  Gördüğüm kadarıyla değişen pek bir şey yok. Ön sipariş geçmeyeceğim 10 saatlik deneme sürümünde bakacağım.

• ea play + oyun ici satin alim ile 1800 liraya geldi.

hanimin telefona bilgilendirme mesaji gidince evde kucuk capli bi arbede yasanmadi degil. her sene ne zaman bitecek bu oyun diyor, her sene bu son sene diyorum:d

EA Sports FC 24 | PS5 - PS4 | 29 Eylül 2023

• 23’ün tıpatıp aynı. 3-5 animasyon ekleyip piyasaya sürecekler. 🙂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Büyük yenilik EA Sports FC 24 | PS5 - PS4 | 29 Eylül 2023 

• kafalardansekentop kullanıcısına yanıt

Ben de dün tanitimi heycanla izlerken, benimki kenara fifa parasi diye 2 bin tl ayirdi çekmeceye koydu sen yine alican suratindan belli bari şimdiden kenara koyayim diyo shjsjsja

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaTuranizmo -- 14 Temmuz 2023; 9:56:46 >
  • ArdaTuranizmo kullanıcısına yanıt

ahahahhaja

• ""EA Sports FC 24, FIFA hayranları tarafından uzun süredir beklenen bir oyun ve yakında ön siparişe açılacak. Fiyatı oldukça yüksek olsa da EA Play Pro aboneleri, Ultimate Edition’ı ücretsiz olarak elde edebilirler."" arkadaşlar böyle bir şey okudum bi sitede ama muhtemelen bir yanlışlık var işin içinde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hope1905 -- 14 Temmuz 2023; 10:12:37 >
  • Bu doğru hocam.. EA Play Pro aboneleri EA' nin oyunlarını ilk çıktığı gün ücretsiz olarak oynayabiliyor ama sadece PC' de var hocam konsollarda yok:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 14 Temmuz 2023; 10:27:58 >
  • hocam illaki bi değişim vardır aynı oyunu yapıp süremezler kimse almaz ozaman

• Gözle görülür değişiklik yok manasında dedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben hem PC hem PS oynuyorum o zaman PC versiyonu için game pass ultimate alırsam ea play pro veriyor, oyle oynayabilirim sanırım.

• Gamepass Ultimate alırsan sadece ea play veriyor pro vermiyor.

• merto98 M kullanıcısına yanıt

evet kontrol ettim vermiyormuş. direkt ea pro alacagız o zaman napalım :(

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.