< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
EA Sports FC 24 | PS5 - PS4 | 29 Eylül 2023 (61. sayfa)
-
-
Serverlar çöktü oyun sürekli hata veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütün sene çöp atan EA oyun sonu 81+ oyuncu seçimi sbc'den 95 Suker veriyor..
satılamaz ikinci suker, şaka gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 8 Haziran 2024; 2:27:36 >
-
Online euro 2024 maçı yok mu? Arkadaşlarla oynamak dışında rastgele kişilerle. Sezonlar gibi? Geçen sene dünya kupası online vardı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeğenle bir maç yapalım dedik sağolsun oyun işkence çektiriyor.
Santra adını Playstation Network için hesabına bağla. Ardından Santra deneyimini her yere yanında götür.;
Çözümü nedir, bilen var mı ? Teşekkürler.
Cevabı şuymuş : Ana koldan girip diğer kolun santra adını onaylıyoruz taraf seçme ekranında :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmanager -- 12 Haziran 2024; 18:38:37 > -
Zaman ne çabuk geçiyor daha dün çıkar çıkmaz almıştım oyunu.
Bende maalesef kadro güncelliği takıntısı var saçma bir şekilde.
Sezon bittiği zaman takım kadroları dağılmaya başladığı zaman oyun benim için bitmiş oluyor senelerdir bu huyumun önüne geçemiyorum maalesef.
Mesela oyunu açıp Psg’yi aldığımda Mbappe görmek yada ne bileyim ben Fenerbahçe taraftarıyım oyuna girip de kadroda King’ i görünce oyunun gerçekliği kaçıyor oynayasım gelmiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Euro 24 gazıyla aylar sonra açıp İtalya'mızla oynayayım dedim, hala çok gol oluyor. Abartı gol oluyor. Grupta Hırvatistan'ı 6-4 yendim. İkinci turda İsviçre maçı ilk yarısı 5-2 bitti şu an. Dünya Klası zorluğunda oynuyorum. Bunu artırınca 5 pas yapamıyorum. Fifa 23'ten daha fazla oynadığım bir oyun oldu ama yine de oynadığım en gerçekçilikten uzak versiyonuydu.
-
Saçma ama yok maalesef. Bizde yama ilk geldiginde arkadaşla bi heves girdik co op online turnuva oynariz diye. Sadece online dostluk maci koymuslar. Listendeki arkadaslarinla mac yapabiliyorsun.
FIFA2K2025 ile ilgili haberler görüyorum lisans muhabbeti vs doğru mu acaba
Son güncelleme ile oyun hızı mı düştü bana mı öyle geliyor? Bir de yapay zekaya karşı oynamak epey zorlaşmış sanki.
Allah belanı versin EA. Ben hayatımda bu kadar dandik bir turnuva modu görmedim.
Zaten standalone oyunlar kalitesini beklemiyoruz artık da bu rezillik de fazla be. Maç girişinde stadyum ambiyansını gösteren videolar bile koymamışlar, yemin ederim bunların Euro 2024 modu dediği şeyi bir modcu 2 saat içinde hazırlar, 300 mblık dandik bir mod olarak sürer piyasaya.
-
Fifa 20 kalitesinden nereye geldi seri her sene daha da dandikleşiyor oyun. Konsolda hala 17 19 20 kurulu kariyer yapıyorum. Özellikle 20 harika hala..
-
Aynı sorunu yaşıyorum. Online bağlanmıyor. Acaba Ea play aboneliği mi lazım
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158760283
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sapolee -- 29 Haziran 2024; 17:1:2 >
Euro 2024 online atamıyor muyuz?
Merhaba. Kadro güncellemeleri ne zaman gelecek acaba? Ara sezon güncellemeleri bile yok oyunda.
-
bunlar böyle dostum. yaz sezonu olunca destek kesiliyor. Dilersen sen transfer yapabilirsin.
-
Teşekkürler. Bu sene ilk defa fifa oynadım, bende sorun var sanıyordum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X