Arkadaşlar laptopum fifa 23 veya 24 ü stabil oynatır mı? |
EA Sports FC 24 | PS5 - PS4 | 29 Eylül 2023 (60. sayfa)
-
-
Arkadaşlar ps5 var internetim 100mbps ama oyun oynarken kasıyor
Neden olabilir. Ethernet kartı mı bozuktur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
onlıne baglantı hızını nasıl dusurebılırız benımkı sureklı 60-70 lerde comnet 100 mbıt hızım var .playstatıon kablo ıle baglı ınternete
-
Selamlar
2vs2 online nasıl oynanıyor lütfen biri anlatsın oyundan soğuduk.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Avrupa şampiyinası ne zaman eklenir arkadaşlar? Türkiye alıp turnuva yapasım var. Nornal o7unda Türkiye yok saçmalık
-
Yaklaşık 130 saate yakın PC’de FC 24 oynadıktan sonra (RX 6900 XT 32 GB Ram Ryzen 5 5600 işlemci) ps5te FC24 oynayayım dedim.
Ps5te online olarak inanılmaz fark var. Oyuncular daha da akıcı hareket ediyor, istediğim şeyleri daha iyi yapabiliyorum gibi geliyor.
Standart 1425 tlden 2900 tlye
Ultimate 2000tlden 4000 tlye çıkmış..
Oyunlar 400 tl iken 1350 tlye collector edition alanlar memnun mu şimdi durumdan..
-
Bende pc de baktım tam tersi geldi banada o psikolojik. Oyunda momentum olduğu için ne oynarsak oynayalım fark etmiyor .
-
Haftasonu nostalji olsun diye tüm fifaları indirdim. Aralarında 17 19 20 en iyileriymiş gerisini sildim konsoldan. 17 gibi 19 gibi 20 gibi oyunlardan 24 gibi kötü bir oyuna doğru nasıl ivme kaybetmiş inanılır gibi değil.. güncel diye 24 ü tutuyorum ama 17de inter kariyeri ile devam ediyorum oynamaya...
-
Ps5 için ds4 yöntemi çalışıyormu fc24’te?
bu sene tek maç ultimate team yapmadım.
pro clubs takılıyorum ama onda da tek maç klüp bularak oynamadım.bir türlü aktif klüp yok aramalarda.
lvl 60-70 üzeri olup pro clubs yapacak var mı ?
geçen senelerde elite 2 oyuncusuydum.
psn adım sugosu82
-
Herkese selam. Fc24 oyuncu kariyeri oynayacağım ama hangi milli takimlar va acaba bilen yazarsa çok dua ederim. Ona göre oyuncu seçmek istiyorum.
İyi akşamlar. Kariyer modunda bu görevi yapamıyorum. Futbolcu ararken doğum yerini filtrelemem mi gerekiyor? Bu oyuncuları nasıl bulacağım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anestezicik -- 19 Mayıs 2024; 23:57:6 >
Hocalarım, bana bir taktik ve talimat söyler Misiniz şuan meta olan?
Birde savunma yapmakta çok zorlanıyorum, omuz atmıyor oyuncu l2 basıyorum yanında yürüyor rakibin. Taktiksel savunma kullanıyorum. Bunun yöntemi nedir?
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, malumunuz FC24 playstation da ücretsiz olduğundan indireyim dedim ama oyunu açtığımda EA hesabıma bağlantı hatası aldım. Bende bunun üzerine PC üzerinden EA hesabıma giriş yaptım ama PSN için hesabı bağlamak istediğimde resimde ki hatayı alıyorum öte yandan xbox tarafında ve steam tarafında sorunsuzca hesabımı bağlayabiliyorum bu sorunun sebebini ve çözümünü bilen var mı aranızda? Şimdiden yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.
-
-
Teknik direktör kariyerinde zamanlamalı bitiriciliği bir türlü aktif edemedim. Ayarlardan açtım, maç önü antrenmanlarda çalışıyor fakat maça girdiğimde aktif olmuyor. Var mıdır dostlar bunun bir hâl çaresi?
Euro 2024 güncellemesi geldi mi arkadaşlar?
Online sezon da milli takımları oynayamıyor muyuz
Malesef bende Türkiye ile online oynayacaktım ama yok offlineda var sadece saçmalık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X