< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA Sports FC 24 | PS5 - PS4 | 29 Eylül 2023 (62. sayfa)
-
-
Arkadaşlar Ps5 ten fifa24 online oynanmıyor. Ea hesabını ps5 e bağlamak istediğimde bağlı hesap bulundu yazıyor.
Çözebilen oldu mu? Ps Network hesabıma zaten bir mail adresi bağlıymış ama mailin son kısmı disabled.ea.com
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Batum’dan Cd olarak Fc24 aldım fakat dil seçeneklerinde Türkçe çıkmıyor. Türkçe yapmanın bir yolu yokmu bu oyunu ?
Arkadaşlar Online Sezon oynuyorum PS5 üzerinden. Ancak savunma aşırı zor. Eski savunmayı nasıl aktif hale getirebilirim? Ayarlarda eski savunma aktifken maça girince sadece taktiksel ve gelişmiş savunma görünüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Online modlarda sadece taktiksel ve gelişmiş defans sistemi kullanılabilir.
Merhaba,
EA'nın düzenlediği şampiyonalarda, oyuncuların kullandığı kadroları bizler de kullanabiliyor muyuz acaba? Her iki takımda da benzer oyuncular mevcut Gullit, Pele gibi
-
Selamlar dostlar clubs oynayıp takımı olan var mı birkaç kupayı almak istiyorum yardımcı olabilecek var mı
-
Soruyorum, Fc24 ü satın almadan , plus üyeliğimiz de olmadan sadece Ea play ile ücretsiz indirip online olarak da oynayabiliyor muyuz? Kısaca online oynamak için neleri almamız gerekiyor?(oyun da yok)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi honour07 -- 20 Ağustos 2024; 11:58:34 >
Ortak Test, 26 Ağustos
Sevgili oyuncular!
UFL Açık Beta 2'nin ardından geri bildirimlerinizi aldık ve endişelerinizi dinledik. Son iki hafta boyunca toplanan verilere dayanarak, geliştirici ekibinin ve topluluğun aynı fikirde olduğundan ve oyunun tüm yönlerinin yayın kalitesine göre iyileştirildiğinden emin olmak için son bir test yapmaya karar verdik.
Oyunun çıkış adayı sürümünü deneme ve geri bildirimlerinizi bırakma fırsatına sahip olacaksınız. Oyunda yayın mekaniği ve test içeriği bulunacak. UFL Ortak Testi, oyunun bu versiyonunu test etmek ve karar vermek amacıyla 26 Ağustos 14.01'den itibaren birkaç gün sürecek. Bu testin sonuçları, mevcut sürüm planımızı onaylayıp onaylamadığımızı veya size mümkün olan en iyi UFL deneyimini sunmak için planımızda ayarlamalar yapıp yapmadığımızı belirleyecektir.
Geliştirme döngüsüne sağlam bir topluluk katkısı sağlamak için, oyunun yapısını yayınlamadan önce size gösterme yaklaşımına devam etmeyi planlıyoruz. Herkesi UFL'nin son cilasına katılmaya, oynamaya ve katkıda bulunmaya ve yayına karar vermemize yardımcı olmaya davet ediyoruz. Fikriniz belirleyici olabilir!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ligde takım bulabilirsiniz: https://discord.com/invite/ProClubsTurkiye
-
Hocam cevabı bulabildiniz mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kornerlerde rakip oyuncuyu göbeğe çekip kafayla gol atıyor. bunun önlemenin yolu var mı?
-
Bu oyunu nasıl adam gibi öğrenirim?
DIV 5'te bile sürekli yenilgi alıyorum. Önümdeki adama pas atamıyorum.
Yok mu DH oyuncu topluluğu?
Yok mu ders verebilecek biri?
-
fifa 24 de kadroları güncellemenin bir yolu var mı ps5 te? Güncelleme desteğini çekti mi ea fc 25 ten dolayı?
-
verilebilecek en iyi tavsiye, oyunu silmen.
bu oyunu oynadıkça iyi ki fc25 e para vermemişim diyorum.
Hocam yaş 35 oldu, anlıyorum reflekslerim düşük ve kart açmak için ASLA ekstra para vermiyorum.
DIV 5'e çıktım, oyun inanılmaz zorlaştı benim için. Bu DIV işlerini bitirmek lazım, daha iyi bir matchmaking sistemi gelmeli.
Her maç yenilmekten bıktım usandım.
2.600 lira verdiğim oyunu 5 gündür açmıyorum. Lanet olsun.
Bir daha almam.
-
seasonsta maç sırasında oyun ayarlarım değişiyor. şut pas falan her şey Manuel oluyor çıldıracam. düzeltip tekrar ayara giriyorum yine manuel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X