Şimdi Ara

EA TR Clan Server --> Battlefield 2142 ilk Türk Ranked Serveri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Battlefield 2/2142 Serverimizi kapatiktan PING yüzünden... bugün saat 15:00 Battlefield 2142 serverimzi actik kurdelemizi kestik
    Istanbulda kalan Clan üyelerimiz PING i test etti ve PING 70 di SS ile gönderdi bana

ServerName: EA TR Clan Server
    IP: 62.104.17.108:16567

TEAMSPEAK
    62.104.17.108:16567

MAP-Cycle tikla

Istek ve Sikayetleriniz icin tiklayin

hepinize iyi oyunlar ve isteyen takimkurub FUN maci yapariz

Saygilar KaraKaplan_TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraKaplan_TR -- 3 Ocak 2007; 11:36:50 >

• bu arada TITAN modusta oyuncular 24/24 ten fazla oluyor

gecen baktigimda 34/24 yaziyordu tikladim girdim server ve 20Türk vardi serverimizde
    gelen türklere ve bizim clan arkadaslara teserkür ederim

nedeni: PATCH 1.10 cikali serverlerde bi bug varmis ondan dolayi serverler sapitiyormus hehe
    bence bu patch 1.10 klasin cok begendim hehe

EA TR Clan Server --> Battlefield 2142 ilk Türk Ranked Serveri

Global rankingde 326 siraya ciktik bi türk server icin baya basaridir

• Bugün girip denemeyi düşünüyorum serverı hayırlı olsun serverınız
  • Hayırlı olsun beyler
  • arkadaşlar orjinalmi lazım 2142 de illa böyle server lar da oynamak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 3 Ocak 2007; 17:40:29 >
  • Selam TµGy

evet maalesef Orijinal gerekiyor BF2142 Multiplayer oynamak icin

saygilar
  • süper bir server, hele hele fatih diye bir vatandaş var,gelen giden kafasına sıkıyor elemanın,gidin sizde iki sıkın kafasına
  • Selam Arkadaslar

Bu konu ile bilgilendirmem gerekiyor

EA TR Clan Server'imiz yeni gelen 5 (Battlefield2) GTR clan üyelerimizi icin serverimizi Battlefield 2142 den Battlefield 2e geri switchledik
    amacimiz battlefield 2 takimimizi güclendirmek..
    battlefield 2142 cikali biraz Clan Multy Battlefield oyunumuz aksatik ...fazla önem vermedik/veremedik

su anda 24-Slot Battlefield2 daha cok cityMapler yükklü herangi bir istek varsa bana ulasabilir yada sitemizde online olan administatöre iletebilir.....
    halledecektir en uygun bir sekilde :D

saygilar kaplan
  • Selam karakaplan_TR verdiğin port ve ip den girmeye çalıştım v1.10 pack yüklü bende bağlanmaya çalıştığımda şu yazı çıkıyor.

Unhandled activation ID:30
  • Battlefield 2 icin patch 1.41 gerekiyor
  • Karakaplan tamam ben bu gece denedim girdim ancak bendeki hatanın sebebi şu haftalık olarak oyunların değişmesi bana battlefield 2 rastladı sanırım girmeye çalıştığım zaman çünkü bendeki oyun 2142 oky

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toygar61 -- 27 Ocak 2007; 3:36:18 >
  • Selam Beyler

Serverimizi bi denemek icin 24/7 Camp gibraltar yaptik BF2 den karakand gibi tutuldu ve manyak full

bilginize

saygilar kaplan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraKaplan_TR -- 26 Şubat 2007; 16:36:51 >
  • Selam Arkadalsar ve Battlefield 2142 ciler

Serverimizi Slotlarin azligindan maalesef Teamspeakten hep istek geliyor server full diye
    yabancilari kicklemek mecburiyetinde klaiyoruz --> make room for admin :D

Bu aksam saat 20:30 21:00 arasi serverimizi 32slota cikartiyoruz hepimizie hayirli ugurlu olsun
  • merhaba BF sevenleri

BF2142 Voice setup , mikrofon sesini algılamıyor. Sol tarafındaki , sesin gelmemesi nedenlerini okudum ama mikrofonum doğru düzgün çalışıyor . CoD 2 Serverlarında rahatça konuşabiliyorum. Sıra , BF2142 DEMO su için ses ayarına geldiğinde , olmuyor ? Bu sorunun çözümünü bilen varmı ?
  • EA TR , 2142 Ranked Server ı , serverlist de gördüm doluydu. FAkat refresh yapınca , listeyi baştan baştan taramama rağmen bulamadım. Arada bir kapatıyorlar mı nedir ?

62.104.12.108:16507 , bu değilmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ---BORIS---

EA TR , 2142 Ranked Server ı , serverlist de gördüm doluydu. FAkat refresh yapınca , listeyi baştan baştan taramama rağmen bulamadım. Arada bir kapatıyorlar mı nedir ?

62.104.12.108:16507 , bu değilmi ?

Yanlış

62.104.17.108 : 17567 olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.