Şimdi Ara

Eachine 250 Racer veya o ayarda drone kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu drone olayında yeniyim iyi kameralı 1000 TL nin altında bir ürün ararken hepsiburada da bu ürünü buldum tabi banggood da ürün fiyatı daha düşük ancak gümrük olaylarını bilmiroum tabi.

ürünün kameras ve yükselmesi sabitliği çekilen youtube videolarında çok iyi gözüküyor. 300 400 tl ye satılan ürünlerin de videolarını inceledim arada dağlar kadar fark var.. 2000 TL lik bir ürün almayı zaten düşünmüyorum.

Bu kalitede ve bu fiyatta (1000 t altı) videosu ve kullanımı güzel ürün varmıdır başka ve bu ürün hakkındaki düşüncesi olan var mıdır?
    TEŞEKKÜR EDERİM..

• Hepsiburada'da satılan 849 TL'lik eachine racer 250 ARF (almost ready to fly) versiyonda kumanda yok. Bir de kumanda almanız lazım.

Eachine racer parça listesine bakalım:

1 - 12 amper simonk escler kullanılmış. Bu escler piyasada satılan neredeyse en ucuz ve en kalitesiz esclerdir. İleride daha güçlü motor takmak isterseniz bu escleri de değiştirmek zorunda kalırsınız.

2 - CC3D kontrolcü kullanılmış. Üzerinde ivme ölçer ve jiroskop dışında sensör yok. Bu kartta 1 UART olduğu için ileride GPS vb. bağlamak isterseniz bağlayamazsınız.

3 - EMAX klonu 2204 motorlar kullanılmış. Bu motorlar güçsüzdür.

4 - Kullanılan Frame için karbon fiber denilmiş ama frame'in ayakları plastik. Kaza durumunda zaten darbeyi ayaklar aldığı için frame'in karbon fiber olmasının bir artısı kalmamış.

5 - Drone üzerindeki kamera FPV kamerasıdır. Görüntü kaydı için kullanılması pek mantıklı değil. Bu kameralar düşük çözünürlükte görüntü aktarırlar. Eğer görüntü kaydı yapmak istiyorsanız aksiyon kamerası almak zorundasınız ya da FPV alıcısı ve DVR almak zorundasınız. En ucuzundan alsanız (alıcı + DVR) 110 TL vereceksiniz. Kullanılan kameranın görüntü kalitesini şu videodan görebilirsiniz:https://www.youtube.com/watch?v=ml6WHY3BHDI

Yani; Bu ürün kalitesine göre çok pahalı! Eğer elektronik bilginiz var ise kendiniz drone toplayabilirsiniz.

Şu videoda kullanılan parçalar yukarıda yazdıklarımdan çok daha kaliteli ve çok daha ileri teknoloji. Videoda drone yapımı anlatılıyor. Parça listesi videonun açıklama kısmında var. Aynı parçaları alarak videoda anlatıldığı gibi kendi dronunuzu yapabilirsiniz:https://www.youtube.com/watch?v=1iYhwIjA1Oo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanweb -- 8 Temmuz 2017; 0:25:3 >

• gokhanweb kullanıcısına yanıt
    hocam ilginiz için çok çok teşekkür ederim.
  • Sakın alma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhanweb kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam siz bu işten anlayan birine benziyorsunuz bende banggood sitesinden eachine v-tail 210 FPV Drone aldım ama uçurmadan önce kontrol kartı ve ESC leri güncellemek gerekiyor falan denildi bende cleanflight uygulaması ile güncelleme yaptım fakat aldığım andaki ayarlar hepsi gitti tekrar baştan ayar yapmak gerekiyor sanırım ben pek anlamıyorum fabrikadan çıktığı gibi olan ayarları tekrar yüklemek mümkünmü acaba internetten araştırdım dronun hex. Uzantılı bir ayar dosyasını buldum fakat bunu Nasıl geri yükliyecek imi bulamadın bana yardımcı olurmusunız acaba özelden de yazabilirsiniz şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eticin16 E kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=iWSmE7b1EVw

Ayarların nasıl yapılacağını bu videoda anlattım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.