Şimdi Ara

Eagle Eye Converter PS3 incelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
4
Favori
15.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de var bu meret satıyorum arkadaşlar ilgilenen olursa pm atabilir. sadece 5-6 saat kullandım :)
  • bu alet kablosuz usb klavye ve mouse ile çalışıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethimmutlu

ben googledan araştırdım bol bol bulduğum kisilere ürünü sordum,elinde olup olmadıgını sordum 2.el 100e aldım fiyat uçuk arkadaslar üstteki arkadasın saygisiz yorumuna bakarak soylemiyorum bunu ama öyle ne yazık ki pahali satiyor,ayrica satan arkadas sanki tek defalik ürün getirmiş gibi hep yazıyor, tüm sitelere ama 2007mi 2009dan beri satıyor bu ürünü baska sitelerin konu acilis tarihlerine bakinca boyle isin ticareti yani aslında..Ayrıca ondan almayanada birden nedense ilgi kesiliyor anlamış değilim

lutfen sizden ricam " Ayrıca ondan almayanada birden nedense ilgi kesiliyor anlamış değilim "
    Bunu bana bi ispatlayın lutfen . kime nasıl ilgi kesilmiş ?
    bana ozelden yazdınızda yanıtmı alamadınız ?
    yada baska bi nickle girdiniz sordunuz benmi soylemedim ?
    forum burası . burda baslıgın altına yazın bilenler soranlar anlatır yanıtlar. ayrıca ben bisey alıp satsam bile yada hic satmasamda bilsem herkese aynı samimiyetle cevap vermek zorundamıyım ? insanın bi esref saati var . senin anlamadıgın ilgi kesilmesi nasıl bisey ? hala kime yardım etmemisim onu bi gormeyi cok isterim cunku yok oyle bisey. ama benimde musait oldugum olmadigim zamanlar . ozaman oldu cevap verince iyi ,vermeyince " senden aldı almadı "
    adı uzerinde forum burası. onun icin paylasımı burdan yapıyoruz. ozelden msg at soru sor ozel ilgi alaka bekle . cevap alınca iyi cevap almayınca senden almadık anlamadım neden ilgi yok . hersey internette var isteyen arar bulur isteyen burdan bakar okur . paylasır sorar arar cabalar. bencilligin luzumu yok.
    tanımadan bilmeden kendinizce yorum yapıyosunuz. ozaman bi zahmet duzgununu siz yazıversenize.
    ugrasıp cabalayıp bi baslık acın insanlara paylasımda bulunun abi, işkembeden sallamakla olmuyor.
    hodri meydan

• Hocam benim yazdıklarıma bakarsan yorumlarımı görürsün gercekten güzel alet %80 performans aldım lakin benim mouse everest dandik bir mouse g500 mouse alacağım onunla %90 lara ulaşırım inşallah bence paran varsa al hocam malum fiyat yüksek ama ısını gören en iyi alet olduğu forumlarda gayet açık herkes kendi ürününden şikayetçi benim yorumlarıma bakarsan görürsün birde istanbuldaysan gel bak istersen
  • Arkadaş gayet ilgili bir arkadaştır özellikle oturup bu kadar döküman hazırlamasına bile saygı duymak gerekiyor. Hatta bu konu için ilerki günlerde g500 mouse için yüksek performans ayarlarını paylaşacagım sizinle şu andaki mouse ile yanıltıcı olabilir (bf3 için) Birde dipnot fw 2.0 ile g500 mouse daha yüksek performans verdiği penguin united de yazmakta yarın mouse geldikten sonra sizi daha ii aydınlatabilirim. Bu arada fiyat süper ben 159 tl ye kendi sitesinden getirttim 20 günde geldi verdiği fiyat oldukca iyi. 20 gün beklemek biraz zorladı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacho -- 28 Kasım 2011; 8:40:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lacho

Arkadaş gayet ilgili bir arkadaştır özellikle oturup bu kadar döküman hazırlamasına bile saygı duymak gerekiyor. Hatta bu konu için ilerki günlerde g500 mouse için yüksek performans ayarlarını paylaşacagım sizinle şu andaki mouse ile yanıltıcı olabilir (bf3 için) Birde dipnot fw 2.0 ile g500 mouse daha yüksek performans verdiği penguin united de yazmakta yarın mouse geldikten sonra sizi daha ii aydınlatabilirim. Bu arada fiyat süper ben 159 tl ye kendi sitesinden getirttim 20 günde geldi verdiği fiyat oldukca iyi. 20 gün beklemek biraz zorladı :D

bende bugün yarın g500 alacağım inşallah,performansta umarım daha da artış yasarım bu haliyle bile rahatsız etmiyor oldukça iyi olay fps olunca tepkiyi kısaltmak önemli,ben ilk 2.0dan 3.0 geçtiğimde 2.0daha iyi gibi geldi sonra tekrar 3.0a geçtim tekrar ayarlama yapınca 3.0 daha iyi geldi özellikle scope mod ayarlarının yapılabilmesi çok önemli çünkü normal moddaki x,y sens ayarları ile dürbün moduna geçince x,y sens ayarları arasında uyumsuzluk oluyor dürbünde yavaş kalıyor bunun icinde 3.0'a ayar eklemişler.bu çok ise yarıyor bende bu hafta .km settings dosyasını eklerim test edince

• quote:

Orijinalden alıntı: mytn

bu alet kablosuz usb klavye ve mouse ile çalışıyor mu?

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.
  • arkadaşım burada satışı değil, eğer kullanıyorsan ayarlarını paylaşırsan daha iyi olur.
    Bir de kullanıyorsan kullandığın klavye mouse kablosuz mu? kablolumu? ben de almayı düşünüyorum. benim için kablosuz olması çok önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mytn

bu alet kablosuz usb klavye ve mouse ile çalışıyor mu?

+1
  • kablosuzda calısıyor arkadaşlar ama ayrı ayrı dongle sahip olacak. Cunku eaglenin ön tarafında

Sağ mouse solda keyboard vardır. Mouse ve klavyenize ait ayrı ayrı nano chip olacak. Mesela bende logitech mx5500 var tek dongle ile calıstıgı için eagle kabul etmiyor ama kablosuz kalvye ve mouse seçiyor haberiniz olsun. a4 tech varı kablosuz mouse onu çalıştırmadı ortadaki tekerlek sadece calısıyor okadar . Alırke buyuk mağazalardan mouse alın garanti belgesini onyalatmayın urune evde deneyeceğim ps3te diyin calısmaz ertesi gün getireeceğim diyein bu şeilikde dneme yanılmayla alın :D ama ben kablolu kullanıyorum :D

Süper bir klavye tavsiyem var 50tl a4tech x7 alın derim

Eagle Eye Converter PS3 incelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubar -- 28 Kasım 2011; 15:05:39 >

• x7 kablolu klavye değil mi?
    Kablosuz versiyonu da mı var?
  • g500 aldım az önce test ederim bu aksam
  • Arkadaşlar bugün g500 aldım,3 saattir deneme yapıyorum 3.0 fw ile çünkü 2.0 fw ile bir takım tuşları istediğim yerlere atamadıgım için 2.0 geçmeyi düşünmedim.Mouse ilk basta biraz agır geldi ama 1 saat falan oynamadan sonra ve ayarlamalardan sonra istediğim kıvama getirebildim sonunda %90 civarında performans aldım gerçekten çok farketti yeni mouse..Ayrıca ekran çözünürlüğünü 576p aldığım zaman görüntü çok bozuldu ama tam pc performansını o zaman alabildim ne alaka bilmiyorum ama öyle..

http://www.fileserve.com/file/zj4Mpc8/g500bf3.km

benim ayarlarım bu şekilde..

• quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

Arkadaşlar bugün g500 aldım,3 saattir deneme yapıyorum 3.0 fw ile çünkü 2.0 fw ile bir takım tuşları istediğim yerlere atamadıgım için 2.0 geçmeyi düşünmedim.Mouse ilk basta biraz agır geldi ama 1 saat falan oynamadan sonra ve ayarlamalardan sonra istediğim kıvama getirebildim sonunda %90 civarında performans aldım gerçekten çok farketti yeni mouse..Ayrıca ekran çözünürlüğünü 576p aldığım zaman görüntü çok bozuldu ama tam pc performansını o zaman alabildim ne alaka bilmiyorum ama öyle..

Ps3 un jb li mi? Orjinal ps3 lerde calismiyor mu cihaz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuB

quote:

Arkadaşlar bugün g500 aldım,3 saattir deneme yapıyorum 3.0 fw ile çünkü 2.0 fw ile bir takım tuşları istediğim yerlere atamadıgım için 2.0 geçmeyi düşünmedim.Mouse ilk basta biraz agır geldi ama 1 saat falan oynamadan sonra ve ayarlamalardan sonra istediğim kıvama getirebildim sonunda %90 civarında performans aldım gerçekten çok farketti yeni mouse..Ayrıca ekran çözünürlüğünü 576p aldığım zaman görüntü çok bozuldu ama tam pc performansını o zaman alabildim ne alaka bilmiyorum ama öyle..

Yok hocam orjinal bf3 için aldım bu cihazı malum oda cfwli çalışmıyor..

• quote:

quote:

quote:

1080p de düzgün ayar yapabilirmiyiz acaba benım g500 elime hala ulaşmadıgı için deneme gerçekleştiremiyorum eğer düzgün bir ayar tutturdugunda paylaşırsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacho -- 29 Kasım 2011; 2:23:44 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

1080p de düzgün ayar yapabilirmiyiz acaba benım g500 elime hala ulaşmadıgı için deneme gerçekleştiremiyorum eğer düzgün bir ayar tutturdugunda paylaşırsan sevinirim

hocam gece en doğru ayarı buldum sadece scopezoom degerini biraz daha düştüm ve mousedaki ağırlıkları çıkarıp full dpi ledleri yanınca mükemmel oldu oyun ici sensitivy degerinide 20tik saga kaydirdim son 2oyun oynadım deneyim diye ikisinde de çok rahat 1. oldum :)artık 1080p'de oynuyorum mouse bariz fark etti

• iyi şeyler yazmışsın bazılarının çok işine yarar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam gece en doğru ayarı buldum sadece scopezoom degerini biraz daha düştüm ve mousedaki ağırlıkları çıkarıp full dpi ledleri yanınca mükemmel oldu oyun ici sensitivy degerinide 20tik saga kaydirdim son 2oyun oynadım deneyim diye ikisinde de çok rahat 1. oldum :)artık 1080p'de oynuyorum mouse bariz fark etti

Ayarları update edebilirmisin hocam bende bi deneyim.

• sanırm g500 dediğiniz de kablolu fare değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.