Şimdi Ara

Eagle Eye Converter PS3 incelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
4
Favori
15.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lacho

quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

quote:

quote:

File name: 3.0.km File size: 394 Bytes

bu ayarlar bf3 teki yakaladıgım en iyi ayarlardır özellikle g500 mouse nınde ayarlanması gerekiyor
    öncelikle g500 ün software driveri kurulacak daha sonra acılacak

g500 un ayarlarını
    number of dpi levels 2 ye getirilecek
    x axis 1400 5700
    y axis 1600 5700

speed 10 ile 7 arasında birşey yapabilirsiniz
    acceleration 0
    use os native klik kaldırılacak
    eneble angle snapping klik kaldırılacak
    report rate 500 yapılacak

ingame sensivity 10 klik yada 8 9 gibi kendinize bağlı yapabilirsiniz

kaydedilecek oyuna girilecek :D

Peki mouse üzerinde kaç ışık yanıyor sizde..şimdi ayarları yapıyorum...deneyip yazarım buraya..

Ben oldukca akıcı bi mouse yakaladım hatta fazla akıcı kımıl kımıl bazen tutamıyorum :D 2 ışık yanık kalıcak bu ayarlardan sonra cunku number f dpi levels 2 ye getiriyoruz ve bundan sonra 3. ışık asla yanmayacak siz ayarları değiştirip eski haline getirene dek

aynen kimil kimil :) ben biraz daha azalttım sizin ayarları daha iyi oldu lakin 2.0 ile daha iyi gibi bir deneyin bence

öyle gözüküyor ama ölü nokta bunda olmuyor çaprazlara gidişte sorun yaşamıyorsunuz. 2.0 da ya dürbünde yada nişan alırken hep bi şekilde sorun yaşıyordm sizin 2.0 ayarlarını ben yaptım ama dürbün cok yavaştı nasıl dürbünü hızlandırmıştınız ?

Sİzin ayarlarda bende dead zone o kadar çok oldu ki valla şaşırdım,cihaz aynı olsada demek ki ayarlar bagımsız olabiliyor..

Scope mode değerlerini diğerinden biraz arttırırsanız dürbün modu ile normal silah modundaki hassasiyet o zaman düzeliyor...

• Fiyat bayağı tuzlu.Ne bu ya küçücük bir alet için 199 liraya varan etiketler,üstelik yanına mouse klavyede lazım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

File name: 3.0.km File size: 394 Bytes

bu ayarlar bf3 teki yakaladıgım en iyi ayarlardır özellikle g500 mouse nınde ayarlanması gerekiyor
    öncelikle g500 ün software driveri kurulacak daha sonra acılacak

g500 un ayarlarını
    number of dpi levels 2 ye getirilecek
    x axis 1400 5700
    y axis 1600 5700

speed 10 ile 7 arasında birşey yapabilirsiniz
    acceleration 0
    use os native klik kaldırılacak
    eneble angle snapping klik kaldırılacak
    report rate 500 yapılacak

ingame sensivity 10 klik yada 8 9 gibi kendinize bağlı yapabilirsiniz

kaydedilecek oyuna girilecek :D

Peki mouse üzerinde kaç ışık yanıyor sizde..şimdi ayarları yapıyorum...deneyip yazarım buraya..

Ben oldukca akıcı bi mouse yakaladım hatta fazla akıcı kımıl kımıl bazen tutamıyorum :D 2 ışık yanık kalıcak bu ayarlardan sonra cunku number f dpi levels 2 ye getiriyoruz ve bundan sonra 3. ışık asla yanmayacak siz ayarları değiştirip eski haline getirene dek

aynen kimil kimil :) ben biraz daha azalttım sizin ayarları daha iyi oldu lakin 2.0 ile daha iyi gibi bir deneyin bence

öyle gözüküyor ama ölü nokta bunda olmuyor çaprazlara gidişte sorun yaşamıyorsunuz. 2.0 da ya dürbünde yada nişan alırken hep bi şekilde sorun yaşıyordm sizin 2.0 ayarlarını ben yaptım ama dürbün cok yavaştı nasıl dürbünü hızlandırmıştınız ?

Sİzin ayarlarda bende dead zone o kadar çok oldu ki valla şaşırdım,cihaz aynı olsada demek ki ayarlar bagımsız olabiliyor..

Scope mode değerlerini diğerinden biraz arttırırsanız dürbün modu ile normal silah modundaki hassasiyet o zaman düzeliyor...

iyide scope mode değeri 20 da yok ki varsa nerde ?

• quote:

yok arkadaşlar 3.0 ile tam ayar tutmuyor tutsa dahi ,daha sonraki oyunlarda bozuluyor.bazen 2 bazen 5 oyun sonra..

Fakat 2.0 ile tam ayarı bulabildim çok şükür artık keyifle oynuyorum dünden beri zoomdada sıkıntı kalmadı onunda ayarını 24e çekinçe yavaslık gitti.3.0 fw denemeyin bana kalırsa...

http://www.fileserve.com/file/A8dhuSh/2.0.km

2.0 da scoope mode nasıl ayarlıosun ki ???
  • quote:

quote:

yok arkadaşlar 3.0 ile tam ayar tutmuyor tutsa dahi ,daha sonraki oyunlarda bozuluyor.bazen 2 bazen 5 oyun sonra..

Fakat 2.0 ile tam ayarı bulabildim çok şükür artık keyifle oynuyorum dünden beri zoomdada sıkıntı kalmadı onunda ayarını 24e çekinçe yavaslık gitti.3.0 fw denemeyin bana kalırsa...

Yok hocam siz 3.0 kullanıyorsunuz ya ben ondan dedim..2.0'ı deneyebildiniz mi bunda da ara ara ayarlar bozuluyor kendi kendine günde bir kaç kez ayar yapmak zorunda kalıyorum..Sizde oluyor mu bu..

• quote:

quote:

quote:

Yok hocam siz 3.0 kullanıyorsunuz ya ben ondan dedim..2.0'ı deneyebildiniz mi bunda da ara ara ayarlar bozuluyor kendi kendine günde bir kaç kez ayar yapmak zorunda kalıyorum..Sizde oluyor mu bu..

2.0 ı denedimde scope cok yavaş hareket ediyor onu nasıl hızlandırdınız ?

• scope biraz yavaş evet ama yetiyor sizin ayarlarda maşallah yani bir oraya bir buraya scope'de:))

2.0daha tutarlı geldi bana ama hala istediğim pc ayarını bulamadım o kadar para veriyoruz ama durum bu
  • quote:

scope biraz yavaş evet ama yetiyor sizin ayarlarda maşallah yani bir oraya bir buraya scope'de:))

2.0daha tutarlı geldi bana ama hala istediğim pc ayarını bulamadım o kadar para veriyoruz ama durum bu

kesinlikle katılıyorum sürekli aramaktan oyun oynamaya zaman kalmıo birde g500 ayarlarınız nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacho -- 4 Aralık 2011; 22:27:45 >
  • quote:

quote:

scope biraz yavaş evet ama yetiyor sizin ayarlarda maşallah yani bir oraya bir buraya scope'de:))

kesinlikle katılıyorum sürekli aramaktan oyun oynamaya zaman kalmıo birde g500 ayarlarınız nedir ?

g500'ü full kullanıyorum hiç bir driver kurmamıştım full led ışıklarını yakıyordum...dün sizin söylediğiniz şekilde yaptım 2ışık yanıyordu sadece üstüne istesenizde çıkamıyordunuz..Sonra dün driveri silip orjinal şekline döndürdüm..Ama ben gerçekten 2.0dan daha memnunum zaten 3.0'da penguinunited'de de pek memnun değil gibiler..

• Bu arada sizin bozuluyor dediğinizi anladım :D benim fıldır fıldır olan mouse 2 mac sonunda otomatik kendi kendine cok güzel seviyeye geldi :D deadzone kalmadı :) bence benım ayarlarla 2 mac deneyın bir harıta deiştikten sonra oturuyor
  • quote:

Bu arada sizin bozuluyor dediğinizi anladım :D benim fıldır fıldır olan mouse 2 mac sonunda otomatik kendi kendine cok güzel seviyeye geldi :D deadzone kalmadı :) bence benım ayarlarla 2 mac deneyın bir harıta deiştikten sonra oturuyor

dead zone artıyor bazen 3-4 oyun bile geçse düzelmiyor tekrar ayar yapınca normale dönüyor, sizin ayarları baya denedim,ama çok hızlı kontrolsüz geldi bende dead zone 100/100 gibiydi :)
  • Merhabalar bende aranıza yeni katıldım geçen bende bir adet eagle eye aldım fakat 2.0 versiyon ile bf3 kasıyorum lakin bazen lag oluyor (logitech marka kablolu mouse kullanıyorum) saga sola dönmekte sıkıntı çıkıyor sıcak bi çatışmanın ortasında ve ben deli oluyorum. Son çıkan 3.0 versiyonu firmware vs yüklemeyi beceremedim arkadaşlar daha doğrusu anlamadım biri bana yardımcı olabilirse bu konuda çok sevinirim sagılar hepinize
  • Arkadaşlar Eagle Eye 3.0 versiyon x86 Driver install ve PS3 FW 3.0 FİNAL isimli dosyaları penguinunited.com sitesinden indirdim fakat tıklıyorum "32bit Windows Detected do you wish to continue [y/n] ?" diye soru soruyor "y" yazıp enter a basıyorum ama yüklemiyor ne yapacağımı anlamadım :S Bir de eagle edit'te "please refer to note 2 under section A" yazan yerin altına ne yazmamız gerekiyor bilgilendiriseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: krpkmakas

Arkadaşlar Eagle Eye 3.0 versiyon x86 Driver install ve PS3 FW 3.0 FİNAL isimli dosyaları penguinunited.com sitesinden indirdim fakat tıklıyorum "32bit Windows Detected do you wish to continue [y/n] ?" diye soru soruyor "y" yazıp enter a basıyorum ama yüklemiyor ne yapacağımı anlamadım :S Bir de eagle edit'te "please refer to note 2 under section A" yazan yerin altına ne yazmamız gerekiyor bilgilendiriseniz sevinirim...

Türkce işletim sistemi kullandıgın için e ye basıcaksın :) e ye basmadan önce eagle eye i Program moda getiriceksin sonra driver yuklendikten sonra firmwire yuklemeden önce playe getirip e ye basıcaksın :D
  • quote:

Arkadaşlar Eagle Eye 3.0 versiyon x86 Driver install ve PS3 FW 3.0 FİNAL isimli dosyaları penguinunited.com sitesinden indirdim fakat tıklıyorum "32bit Windows Detected do you wish to continue [y/n] ?" diye soru soruyor "y" yazıp enter a basıyorum ama yüklemiyor ne yapacağımı anlamadım :S Bir de eagle edit'te "please refer to note 2 under section A" yazan yerin altına ne yazmamız gerekiyor bilgilendiriseniz sevinirim...

büyük ihtimalle wın xp kullanıyorsunuz kullanmasanız bile penguinunited sitesine girip download kısmından 3.0 Manuel fw olanı indirmeniz lazım ve orada yine bir link var orada nasıl yapılacağı anlatılıyor bu arada suan 2.0 da hangi ayarları kullanıyorsanız buraya ayrıntılı yazabilirmisiniz bizde
    deneyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

büyük ihtimalle wın xp kullanıyorsunuz kullanmasanız bile penguinunited sitesine girip download kısmından 3.0 Manuel fw olanı indirmeniz lazım ve orada yine bir link var orada nasıl yapılacağı anlatılıyor bu arada suan 2.0 da hangi ayarları kullanıyorsanız buraya ayrıntılı yazabilirmisiniz bizde
    deneyelim

Dostum bana en son yaptıgın düzgün ayarlarını atarmısın bide mouse ayarlarınıda yazarmısın ben çıldırcam az daha böle oynamaya calısırsam joystiklede aynı 7 8 adam vuruodum mouseylede aynı :M boşa verdik paraları demeye başladım artık :D

• quote:

quote:

quote:

deneyelim

Dostum bana en son yaptıgın düzgün ayarlarını atarmısın bide mouse ayarlarınıda yazarmısın ben çıldırcam az daha böle oynamaya calısırsam joystiklede aynı 7 8 adam vuruodum mouseylede aynı :M boşa verdik paraları demeye başladım artık :D

üstteki yolladıgım 2.0 km olan dosya hocam %100 performans yok ama %80 deyim belki kendince bir ayar yap en yakın olanı öyle oynamaya alış bence ben öyle yaptım yoksa olmuyor adam akıllı ederi bu aletin 50tldir benim gözümde 100/100 performans verse tamam hakkını aldık diyelim ama yok..Sırf bunu ayarlayacagım diye bf3de toplam 740 küsür defa öldüm olduğum yerde..:(

• evet arkadaslar...ds3 le oyun oynamak bana zulum..xfps rate up dan sonra bu cıhazı aldım....lakın vaad edılen performansı alamadımkı cıhazı yada gurhan hocamı suclamıyorum ben ayar yapma fakırı bı adamım...ben zaen yavas sensıvıty seven bı adamım ama benım sıkıntım, durbunu acıp ates ederken mouse kaymıyor kesık kesık gıdıyor ozellıkle yavas hareke edecegımde....bırde baglanı sorunumudur nedır hedefı daha ıyı alsam bıle bazen yani:D adam sankı benım onume 3 sanıye once cıkmısta 2 mermı atıp öldrüyor...benım derdım durbun acıkken yada kapalıyken mouse yı kaydırırken kesıntıler yasamam aynı sorun xfps de de oldugu ıcın bu cıhazı almıstım ben...

birde siz aouto aim i acıkmı kullanıoyorsunuz kapalımı? fıldır fıldır bı mouse ısımı gormez gormez benım...durbun kapalıyken ve acıkken kı sensıvıty berbat hele hele snıper da...hepsını yaptık oyun ıcı sensıvıty nız kac kademe artırıyorsunuz defaulttan sonra...yanı % 80 dedıgınız sevıyeyı cok merak edıyorum ben % 60 lardayım heralde cunku ben f6 ya basıp defaultta oynuyorum buda kotu bır ayar olsa gerek yardımlarınızı beklıyorum:D su cıhazı banabı ayarlasam bana bı yardımcı olunsa vallaı xfps yı hıbe edıcem ona bırde sız deneyın :)

• yahu sıra bana gelıncenıye cevap yazılmıyor:D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.