Şimdi Ara

Eagle Eye Converter PS3 incelemesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
4
Favori
15.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Drift

ps3 için neyi almalıyız?
    eagle eye
    fragfx pro
    fragnstein ?

mesela şöyle bir inceleme buldum.

http://www.youtube.com/watch?v=KewmKuyAZSE

aimon ps3 elite al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prozyak

aimon ps3 elite al.

hacı sana pm atmıştım geldi mi ?
  • bu cihaz almaya değermi hala bi allahın kulu söylemedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagdasyavasTR1

bu cihaz almaya değermi hala bi allahın kulu söylemedi

Konuyu okusana .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

bu cihaz almaya değermi hala bi allahın kulu söylemedi

Konuyu okusana .

Okudumda bişey çıkmıyorki adam gibi cevap veren falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

quote:

Orijinalden alıntı: prozyak

aimon ps3 elite al.

hacı sana pm atmıştım geldi mi ?

yok ekrem hoca attığın pm gelmedi.
  • ıkı mouse taktım bırı a4 tech bırı mıcrosoft sımdıde klavyeyı tanımıyo yukarıda kı km uzantılı dosyaları ındıremedım bırdaha gonderebılırmısınız arkadaslar maıl adresım hakan09@gmail.com tesekkur ederım sımdıden yardımcı olana
  • quote:

Orijinalden alıntı: adalihakan

ıkı mouse taktım bırı a4 tech bırı mıcrosoft sımdıde klavyeyı tanımıyo yukarıda kı km uzantılı dosyaları ındıremedım bırdaha gonderebılırmısınız arkadaslar maıl adresım hakan09@gmail.com tesekkur ederım sımdıden yardımcı olana

Sorunu hallettikten sonra buraya fikirlerinizi yazarsanız başkalarıda faydalanmış olur
  • quote:

quote:

ıkı mouse taktım bırı a4 tech bırı mıcrosoft sımdıde klavyeyı tanımıyo yukarıda kı km uzantılı dosyaları ındıremedım bırdaha gonderebılırmısınız arkadaslar maıl adresım hakan09@gmail.com tesekkur ederım sımdıden yardımcı olana

Sorunu hallettikten sonra buraya fikirlerinizi yazarsanız başkalarıda faydalanmış olur

yazarım yazarımda ınanırmısınız a4 techı aldım laptopa takdım gıttı bıttı calısmıyo ıs yerınden deneme amaclı getırıdıgım mouse olmasa ... neyse bu alet benım moralımı cok bozdu. ınsanın basına ya meraktan ya meraktan hesabı oldu benımkı sanırsam. klavye mouse setımı alsam acaba ne yapsam malıyetı artırmaktan baska bışey degıl benımkı yokmu bır cozum he kill zone 3 te denıyorum bunları km uzantılı dosyayı buna gore atarsanız sevınırım

• quote:

quote:

quote:

yazarım yazarımda ınanırmısınız a4 techı aldım laptopa takdım gıttı bıttı calısmıyo ıs yerınden deneme amaclı getırıdıgım mouse olmasa ... neyse bu alet benım moralımı cok bozdu. ınsanın basına ya meraktan ya meraktan hesabı oldu benımkı sanırsam. klavye mouse setımı alsam acaba ne yapsam malıyetı artırmaktan baska bışey degıl benımkı yokmu bır cozum he kill zone 3 te denıyorum bunları km uzantılı dosyayı buna gore atarsanız sevınırım

dostum aimon ps3 elite al başın ağrımasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prozyak -- 24 Ocak 2012; 20:18:24 >

• dostum senınkısı bıraz reklam kokan hareket olmus he eagle eye dan da boyle bahsedıyolardı bak bakalım ılk sayfalara bak buralara kadar geldık sonra km uzantılı dosya ıstıyoruuuummmmm
  • reklam değil uyarı bu dostum.... uğraşmak istersen km dosyasını böyle beklersin. buna yaptığın masrafla bir ps3 daha alırsın yakında. yani ikinciyi almasanda onun parasına yakın para harcamış olucaksın
  • yok daha neler ikinci bir ps3 müş.o bahsettıgın aletınde suyu cıkar :) km dosyası dıyorum duzgun uygun uyumu bulabılen bı arkadas yokmu
  • quote:

yok daha neler ikinci bir ps3 müş.o bahsettıgın aletınde suyu cıkar :) km dosyası dıyorum duzgun uygun uyumu bulabılen bı arkadas yokmu

bence suyu çıkmaz.neden mi çünkü mousa u aynı optik mousa gibi.alttaki kırmızı ışığı yoğunluğu ilk fragnsteın gibi değil. yani yüzde yüz uyum!suyu çıkarsa üstünde yüzer bu alet.hemde sırt üstü. km dosyası mk dosyası yok. gerek yok anladın mı dostum. bu tip şeyler boş gereksiz. tak kullan bizimkisi
  • prozyak, sen nasil aldin aimon ps elite cihazini? Bir de BF3'te nasil performans, denedin mi hic?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turko_theHero

prozyak, sen nasil aldin aimon ps elite cihazini? Bir de BF3'te nasil performans, denedin mi hic?

yurt dışından ingiltereden getirttim. 5 günde elime ulaştı.ingiliz kraliyet postası ile yollanıyor.gayet hızlılar.www.monsterprintz.com
  • Kaça maal oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kornrulez

Kaça maal oluyor

hocam 55.21 sterlin. türk parası ile 156 yada 166 lira.orjinal mose padinle beraber geliyor.oda şık bişey ha.. ya mw3 simgeli yada bf3 simgeli.
  • Pahaliymis bide kablolu değil mı???

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.