Şimdi Ara

Eagle Eye Converter PS3 incelemesi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
4
Favori
15.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rogen

arkadaşlar merhaba
    forumda ki KompedaN adlı arkadaştan satın aldım cihazı sağolsun hızlı bir şekilde gönderdi ve dün deneme fırsatım oldu.
    Izlenimlerim : Söylendiği gibi %80 gibi bir performans sağlamakta. Bu ne demek ? Bu şu demek: Eğer sağlam bir PC de ve iyi bir fps ile oynadıysanız burada oluşan (sanırım deadzone deniyor) zaman zaman takılıyormuşcasına atlamaları %20 gözardı edemiyorsunuz. Belki ayarları doğru düzgün yapaamadım fakat sunuda soylemeliyim başlıkta önemli bilgiler veren bütün kısımları print edip yanıma aldım ve dikkatlice kalibrasyonundan sensitivy ayarlarına kadar yaptım.

Yine forumdan bf3 için bir arkadaşın hazırlamış olduğu km dosyasını kullandım.

Bir çok yerde kablosuz klavye+mouseun calısmadıgını okumustum. Şimdi şöyle bir durum olustu bende, mouse kısmına kablosuz klavye ve mousume ait dongle ı takıyorum ve klavye çalışıyor, klavye kısmınada kablolu bir mouse takıyorum ve çalışıyor!

Biraz yüksek beklenti ile almıştım ve televizyonun karşısında ki tv koltugunda klavye+mouse ile cok rahat edemedigimi soylemeliyim. Alacak arkadaşlara tavsiyem masa vs gibi bir şeyler muhakkak ayarlamalılar, rahat ve düz bir zemin şart olduğunu söyleyebilirim. Genel olarak 1 günlük izlenimlerim (bf3 ile) bunlar. Oyuna artı katacağı aşikar muhakkak iyileştirecektir ama bu sizi mukemmel bir oyuncu yapmayacaktır, çünkü şunu gördüm ben yine aynı oynuyorum sadece biraz k/d oranımda düzelme olduğunu ve zamanla ivme kazanacağına inanıyorum. Herkese keyifli oyunlar arkadaşlar.

alınmazmı yanii

• quote:

Orijinalden alıntı: CagdasyavasTR1

quote:

arkadaşlar merhaba
    forumda ki KompedaN adlı arkadaştan satın aldım cihazı sağolsun hızlı bir şekilde gönderdi ve dün deneme fırsatım oldu.
    Izlenimlerim : Söylendiği gibi %80 gibi bir performans sağlamakta. Bu ne demek ? Bu şu demek: Eğer sağlam bir PC de ve iyi bir fps ile oynadıysanız burada oluşan (sanırım deadzone deniyor) zaman zaman takılıyormuşcasına atlamaları %20 gözardı edemiyorsunuz. Belki ayarları doğru düzgün yapaamadım fakat sunuda soylemeliyim başlıkta önemli bilgiler veren bütün kısımları print edip yanıma aldım ve dikkatlice kalibrasyonundan sensitivy ayarlarına kadar yaptım.

Bir çok yerde kablosuz klavye+mouseun calısmadıgını okumustum. Şimdi şöyle bir durum olustu bende, mouse kısmına kablosuz klavye ve mousume ait dongle ı takıyorum ve klavye çalışıyor, klavye kısmınada kablolu bir mouse takıyorum ve çalışıyor!

Biraz yüksek beklenti ile almıştım ve televizyonun karşısında ki tv koltugunda klavye+mouse ile cok rahat edemedigimi soylemeliyim. Alacak arkadaşlara tavsiyem masa vs gibi bir şeyler muhakkak ayarlamalılar, rahat ve düz bir zemin şart olduğunu söyleyebilirim. Genel olarak 1 günlük izlenimlerim (bf3 ile) bunlar. Oyuna artı katacağı aşikar muhakkak iyileştirecektir ama bu sizi mukemmel bir oyuncu yapmayacaktır, çünkü şunu gördüm ben yine aynı oynuyorum sadece biraz k/d oranımda düzelme olduğunu ve zamanla ivme kazanacağına inanıyorum. Herkese keyifli oyunlar arkadaşlar.

alınmazmı yanii

Ilk mesajımdan sonra biraz daha ayar yapmam gerekti ve su an için sonuçlar gayet tatmin edici. ben sadece bunu deneyimlemek istedim, sonuc : başarılı. Onceki yaptığım maçlarla karşılaştırınca arada buyuk bir fark oldugunu gorebiliyorum, bunun bir sebebide muhakkak ki eagle eye. almayı dusunen arkadaslara elimden geldigince yardımcı olmak isterim. Aklınıza takılan sorulara cevabı burada bulamıyorsanız google da penguin united forum olarak arama yapın pek detaylı forumlarında keymaplere kadar bulunmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rogen -- 11 Ağustos 2012; 15:56:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jimiemre

Aletin muadillerinde olan. klavye mouse hareketlerini geç algılama, yani lag varmıdır

Eagle eye var bende ve ayarlarını doğru yaptığınız sürece muhteşem çalışabiliyor ben sensivity 10 yaptım mw3 te
    http://www.penguinunitedforum.com/viewtopic.php?f=2&t=1592&p=9837#p9837
    bu adresten de olması gereken ayarları buradan bakarak yaptım
    size uygun ayarı bulduğunuz takdirde tatmin olmama ihtimaliniz yok. iyiki almışım diyorum. mw3te joystickle gayet iyi oynuyordum ama klavye mouse kullanan sayısı fark etmeseniz de aslında fazlasıyla var ve ezici bir üstünlük kuruyorlar. ha oturup yaslanıp oynamak kadar rahat değil malesef tv de oynuyorsanız.
    Ama aldığıma asla pişman olmayacağım bir şey oldu. fps dışında kullanmıyorum.
    Bu arada mouse seçiminize dikkat edin. her mouse ile çalışmıyr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi domario -- 28 Şubat 2012; 15:22:36 >

• quote:

quote:

arkadaşlar merhaba

alınmazmı yanii

buda fragnsteın gibi çok uğraştırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: prozyak

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba

alınmazmı yanii

Biraz daha denicem abi ds3le :D olmazsa alıcam aimonu :D sence nasıl oynıyorum ds3le :D bence iyi değil :D ama kötüde sayılmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba

alınmazmı yanii

Biraz daha denicem abi ds3le :D olmazsa alıcam aimonu :D sence nasıl oynıyorum ds3le :D bence iyi değil :D ama kötüde sayılmaz

bence çok süper oynuyorsun. biraz daha alışırsan iyi olacaksın

• Öncelikle slmlr

Eagle Eye Conventer alınırmı diye soru soran arkadaşlara bir cevabım var ;

Bu gune kadar oynadıgınız fps tarzı oyunlardan aldığınız hazzın 100 katını alacaksınız eagle eye conventerla oynarken.

Nerden mi biliyorum? Ben aleti aldım kurdum ve 3 aydır unchardet 3 oynuyorum 1 hafta evvel Eagle Eye Conventera bir şey oldu (bu konuda ayrıyetten destek için bir sorum olacak) ve ben oyunu ds3(PS3 KOLU) ile oynamaya calıştım çalıştım diyorum çünkü sonuc attan indip essege bindim misali oynadığım oyundan artık zerre haz almıyorum.

BENİMDE BİR SORUM VAR ;

oyun oynerken alet bir anda oyun sırasında ps3 tarafından tanınmamaya başlandı ama elektirik alıyor (uzerindeki kırmızı ışık yanıyor) pc de tekrar 3.0 ı yuklemek istedim ama bu seferde pc de tanımadı (Device not found!) bana yol gorsterin program modunda software yuklemeye calışıyorum ama nsıl yapılıcagı hakkında bilgim yok sitesine baktım bir şey anlamadım açıklayıcı bir destek bekliyorum

• Arkadaşlar bendeki PS 3 VERSİYONU 3.55 bu aleti aldığımda EAGLE EYE da güncelleme yaparsam yada başka başka sürüm kurarsam. BENDEN PS 3 ÜN VERSİYONUNU DEĞİŞTİRMEMİ İSTEYEBİLİRMİ?
  • Bence ps3 olanlar gamepad ile oynamaya devam etsinler. Eagle Eye'a 150 TL vererek bir hata yaptığımı düşünüyorum çünkü PC deki performansla uzaktan yakından alakası yok aksine çok daha yoğun takılmaların ve yavaşlığın olduğu bir ortam da silahınızı kontrol ediyorsunuz. Ayrıca bende sadece bf3 için almıştım aleti ve şunu fark ettim, eagle eye'ı, mouse'u ve klavye'yi çıkarıp sırf bu oyun için masa,sandalye kombinasyonu ve kablolarla dolu bir ortamı kurana kadar heralde bi 200 kalori falan yakıyorsunuz, üstüne çektiğiniz bu kurma zahmetinin ardından oyuna girince eagle eye dan gelen performans tüm sinirlerinizi bozuyor. Son zamanlarda bıraktım eagle eye ve gamepad'le oynuyorum, daha çok zevk aldığımı fark ettim özellikle heli ve tank kullanırken... İlle de yüksek frag yapacam, oyunun kaba tabir ile "anasını ağlatacam" diyorsanız arkadaşlar size verebileceğim tavsiye şudur: gidin ve kendinize iyi bir PC yapın ! sevgiyle kalın...

• ben demiştim aimon ps3 elite al başın ağrımasın diye
  • 106 TL ' ye bende aralık ayında aldığım Eagle eye dönüştürücümü satıyorum arkadaşlar. Kill Zone 3 oynadım sadece onda da çok zevk aldım. İşlerim dolayısı ile satıyorum oyun vb. bir şey ile uğraşamıyorum. ilgilenenler pm atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

Arkadaşlar bilgisayar alacagım için bendeki eagle eye converteri satıyorum 100tl ilgilenen arkadaş varsa pm atabilir..

isa artık seni sahalarda göremiycez galiba.. yazık oldu ya.... bilader senin gibi sık oynayan bir oyunsever pc ye geçeceği için üzülüyorum valla...

Dostum valla biliyorsun eziyetimizi :) bugün sattım ps3ü yarın teslim alacak arkadaş pc siparişinide bugün veriyorum artık hayırlısı olsun senide beklerim hocam bol bol oynarız yine:)

hocam eziyet derken ps3 te oynayamadığınız için mi sattınız, eagle eye denediniz mi mouse atlama yapıyor mu hocam? teşekkürler...bende satacağım yoksa artık ps3 ü

• arkadaşlar ben eagle eye cihazını assasin creed 3 çıkıcak onun mpsinde oynamak için almayı düşünüyorum ac serisinde aranızda bu cihaz ile oynayan varmı yorumlarınız neler ? youtube de falan bununla ilgili video bulamadım yardımcı olurmusunuz
  • http://www.penguinunitedforum.com/viewtopic.php?f=6&t=631&p=21146&hilit=creed#p21146

burada bahsettiğim oyun ile ilgili birşeylerden bahsetmiş birisi çeviri yapabilirmi burdaki konu nedir ?
    Saolun iyi forumlar
  • Arkadaşlar inatla bu cihazı alın diyorum neden ;
    evet arkadaşların belirttiği gibi ayarları yapmak bazı oyunlarda hakikatten eziyet biraz uğraşmanız gerekiyor ama en sonunda oluyor.size nasıl çözdüğümüde anlatacağım.
    bazı oyunlarda ayarla gerçekten ( bende mw3,warfighter ve mag'de oldu ) cuk diye oturuyor.sizi en çok kastıracak olanda bf3 olacaktır.Çünki bu oyunda en büyük sıkıntı lag olayı.
    şimdi başlayalım kuruluma.
    ilk etapta konunun başında arkadaşların dediği gibi oyunlarda mevcut hassasiyet ayarını 2-3 kademe arttırın.daha sonra kullandığınız mouse'un en son driverini indirip kurun.(ben m500 kullanıyorum 40 tl'ye aldım mükemmel de çalışıyor ) ayarları ile şimdilik oynamayın.
    şimdi gelelim eagle eye kurulumuna.
    öncelikle scop mode a geçmeden 5 defa arka arkaya F1 e basarak sırasıyla kalibrasyonu yapacağız.her F1 e basıldığında mouse tekerleğini yavaşça aşağı doğru çekerek sıfırlamayı yapacağız,imleç tam durduğu zaman daha fazla aşağıya çekmeden bırakın.daha sonra bu işlemi 4 defa daha F1 işlemleri için yapıp F6 ile save edin.(bu arada 3.0 firmware olacak )daha sonrasında F2 tuşuna basıp hassasiyet ayarının yapacağız.(scope mode a geçmeyin ) sağa sola dönüşlerinizi mouse tekerleği ile yukarı aşağı yaparak kendinize göre ayarlayın ve F6 ile save edin.geçelim şimdi F3 işlemine,burdada aynı şekilde F3 e basında imleç önce sağa sola sonra yukarı aşağı hareket edecek.burada sadece yukarı aşağı hareketi arttırıp azaltabiliyorsunuz.yukarı aşağı bakışlar için mouse tekerleği ile kendinize göre ayar yapıp F6 ile save yapın.
    sıra geldi F4'e (angle correction ) ben bu işlemin farkını çokta göremedim o yüzden ayarı mouse tekerleği ile iyice sıfırladım:)F6 ile save ediyoruz.
    geldi sıra F5'e.buda kendi etrafımızda dönüş hızımız,bu ayarıda kendimize göre ayarladıktan sonra F6 ile save edip işlemi bitiriyoruz.
    Şimdi aynı ayarları birde scop mode da yapıp tekrar bütün işlemleri bitiyoruz.Scop mode da kalibrasyon ve ayarları yapmazsanız verim alamazsınız.( bende sonradan farkettim bende ikisinin ayarları farklıydı özelliklede deadzone 'da )
    bütün ayarları bitirdikten sonra cihaz büyük bir ihtimalle sağlıklı çalışacak,ama dediğim gibi en büyük sorun lag sorunu olacaktır.ben bu sorunu şöyle çözdüm,deneme yanılma yöntemi ile windows altında mouse'un dpi ve diğer ayarları ile oynayarak mouse lag takılmasını düşürebildiğim kadar düşürdüm.en son olarak monitörün renk ve diğer ayarları ile oynayarak iyice lag oranını düşürdüm.(örnek monitör pc de modda sorun çalışıyor av mod da lag oluyor ).yani bir nevi pc deki gibi kasmasın diye grafik ayarı yapar gibi ayarlar ile oynuyoruz.(ama her oyunda buna gerek kalmıyor ben sadece bf3 te uğraştım,onda da ayarladıktan sonra bütün oyunlarda sorunsuz çalıştı)(ps3 te ekranı 720p yaptım bu arada)
    cihazı alalı ( bu arada az kullanılmış olarak aldım 100 tl'ye )1.5 hafta oldu biraz uğraştım ama en sonunda deli gibi çalışan bi alet yaptım.klavye ve mouse kullanacağınız için masa mutlaka ayarlayın.hatta şöyle söyleyeyim eagle eye ile oynadıktan sonra ps3 kolu ile oynayamadım:)
    ayrıca gidip dünya kadar para verip oyun mouse'larına para vermeyin her cihazı görmüyor.!!en çok kullanılan logitech g500 (ben m500 aldım).
    (fragnstein da var ama bu kadar keyif almadım ve bu kadar oynayış sağlamadı )
    biraz yardımcı olabildiysem ne mutlu,sorusu olan arkadaşlar olursa gene yardımcı olurum

• teşekkürler , umarım kullanacak arkadaşlarda memnun kalacaktır. ben çoğu arkadaşın memnun olduğunu gördüm ve satmaya devam ettim . Alanlarda hiç bir şikayetle ilgili geri aramadılar. aksine sahibinden de ve burda bana güzel yorumlarla puanlamalar yaptılar. bu bile yeter .
    sizinde memnun kalmanıza sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __MagnetO__

teşekkürler , umarım kullanacak arkadaşlarda memnun kalacaktır. ben çoğu arkadaşın memnun olduğunu gördüm ve satmaya devam ettim . Alanlarda hiç bir şikayetle ilgili geri aramadılar. aksine sahibinden de ve burda bana güzel yorumlarla puanlamalar yaptılar. bu bile yeter .

hocam ps3 ümü alalı yaklaşık 1 hafta oluyor bütün oyunlar var elimde dün killzone 3 ü açayım dedim başlayalım ds ile oynamaya dedim.başlamaz olaydım.gerçekten çok zor : ) karar verdim bende eagle eye almaya acaba siz satmaya devam ediyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallofday

quote:

Orijinalden alıntı: __MagnetO__

teşekkürler , umarım kullanacak arkadaşlarda memnun kalacaktır. ben çoğu arkadaşın memnun olduğunu gördüm ve satmaya devam ettim . Alanlarda hiç bir şikayetle ilgili geri aramadılar. aksine sahibinden de ve burda bana güzel yorumlarla puanlamalar yaptılar. bu bile yeter .

hocam ps3 ümü alalı yaklaşık 1 hafta oluyor bütün oyunlar var elimde dün killzone 3 ü açayım dedim başlayalım ds ile oynamaya dedim.başlamaz olaydım.gerçekten çok zor : ) karar verdim bende eagle eye almaya acaba siz satmaya devam ediyormusunuz ?

PM gönderdim serdar

• Arkadaşlar Merhaba,

Lütfen yardımınızı rica ediyorum.

Black ops 2 için eagle eye denedim.

Ne yaptıysam mouse in ters hareket etmesini düzeltemedim. (Daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım)

Mouse i ileri doğru sürdüğümüzde normalde silahın ucu havaya doğru kalkar. Kendimize doğru çektiğimizde silahın ucu aşağı doğru gider ya, Bende tam tersi şekilde hareket ediyor.

Hiç böyle bir sorunla karşılaşan varmı?
  • teksin3 meraba , bunun eagleeye dan değil oyundan ayarlanması gerek , options'da controls de mouse invert diye bi opsiyon varmı bakarmısın ? ben işyerinde oldugum icin bakamıyorum blackops oynayan arkadaşlar bir screenshot verebilirlerse makbule geçer ,
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.