Şimdi Ara

Eagle Eye Converter PS3 incelemesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
4
Favori
15.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu cihaz ile Pes, top spin, grand turismo vs oynanabiliyor mu?
  • alan arkadaşlar gerçekten memnunmu almak ile almamak arasındaki ince çizgide gidip geliyorum
  • kullananlar son durumlarını yazarsa biraz daha almaya teşvik olacağım.ds3 le fps oynamak benim için eziyet fps oyunlarından soğudum resmen.

saat 22:01 3 saat sonrası

dayanamadım ebaydan 66 $ a siparis verdim.insallah sorunsuzca elime gecer vallahi sony 7.1 kablosuz kulaklıgı almayı düsünüyordum bunu ona tercih ettim o derece yani bakalım performans alabilecekmiyim.

bazı arkadaslar tus atmasının sorun oldugunu soylemisler g15 klavyem var tus ataması sorun olmayacak benim icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 27 Aralık 2011; 22:03:12 >
  • Evet arkadaslar bende ds3 'ten fps oynama özürlü bir arkadasınız olarak 2 hafta önce amerikadan abime getirttiğim eagle eye ile kill zone 3 oynadım ve müthiş keyif aldım. Kurulumu basit. Biraz oyun içinde f tusları ile ayar yaparken zorlandım çünkü hangi tusun ne işe yaradığnı tam olarak bilmiyordum onu da ogrendim ve sadece F3 tusunun ne oldugunu cozemedim. Almayı dusunen arkadaslar var ise gercekten ds3 'e alısamam diyorlarsa bence alsınlar. Benim bu cihazı almamda ki bir baska sebebte ps3 alınca bu cihazla birlikte deli gibi pc yapmama gerek kalmadı. Canavar gibi bir pc yapacagıma ps3 + eagle eye ile cod, moh, battfield, vb. dünya oyunu pc den kat ve kat daha güzel şekilde tv den oynuyorsun.isteyen olursa amerikadan gelen v.3.0 cd sini upload edebilirim.
  • Bu aleti amerikadan getirsek kaç paraya mal olur ? ps3üm orjinal bf3 kz 3 oyunlarım da var onlarda orjinal oynarken sorun cıkarmı
  • ebaydan siparis verdigim eagle eye bugün elime gecti ama g15 klavyem ile calısmadı.usb klavye almam gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiKIL

ebaydan siparis verdigim eagle eye bugün elime gecti ama g15 klavyem ile calısmadı.usb klavye almam gerekecek

Kullandıktan sonra memnunmusun bi söylermisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagdasyavasTR1

quote:

Orijinalden alıntı: NiKIL

ebaydan siparis verdigim eagle eye bugün elime gecti ama g15 klavyem ile calısmadı.usb klavye almam gerekecek

Kullandıktan sonra memnunmusun bi söylermisin

tabiki
  • videolu bir anlatım yapmaya calıstım
    http://forum.donanimhaber.com/m_56326068/tm.htm
  • Satmak isteyen varsa ankaradayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel fiyatlar nedır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF3'de uçaklı bölümleri klavye+mouse ile geçmek tam bir işkence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornrulez

Satmak isteyen varsa ankaradayim

merabalar. elimde 3 tane sıfır var.
    pm attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __MagnetO__ -- 13 Ocak 2012; 11:42:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzAbi

güncel fiyatlar nedır?

pm gönderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __MagnetO__

quote:

merabalar. elimde 3 tane sıfır var.
    pm attım.

kaça abi o mouse sorununu nu hallettin mi ?
  • quote:

yücel sana nerden alacağın konusunda bilgi vermiştim.50 tl fazla vermek istiyorsan o başka
  • Arkadaşlardan Ebaydan alın daha ucuz ve son versiyon olarak geliyor bende söylemesi ve ben 155tlye aldım gayette memnunum :D
  • Yav bi insanevladı çıkıp bana bu ürün bf3 de ne kadar performans sağlar ne kadar işe yarar alınmaya değermi açık açık + yönünü - yönünü söylesin
  • kill zone 3 için bi km dosyası atarmısınız tesekkurler
  • aimon ps3 elite ... tek geçerim.kablo derdi yok yüzde yüz uyum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.