Şimdi Ara

Eagle Eye Converter PS3 incelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
4
Favori
15.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lacho

quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BatuB

quote:

Arkadaşlar bugün g500 aldım,3 saattir deneme yapıyorum 3.0 fw ile çünkü 2.0 fw ile bir takım tuşları istediğim yerlere atamadıgım için 2.0 geçmeyi düşünmedim.Mouse ilk basta biraz agır geldi ama 1 saat falan oynamadan sonra ve ayarlamalardan sonra istediğim kıvama getirebildim sonunda %90 civarında performans aldım gerçekten çok farketti yeni mouse..Ayrıca ekran çözünürlüğünü 576p aldığım zaman görüntü çok bozuldu ama tam pc performansını o zaman alabildim ne alaka bilmiyorum ama öyle..

http://www.fileserve.com/file/zj4Mpc8/g500bf3.km

benim ayarlarım bu şekilde..

Ps3 un jb li mi? Orjinal ps3 lerde calismiyor mu cihaz?

Yok hocam orjinal bf3 için aldım bu cihazı malum oda cfwli çalışmıyor..

1080p de düzgün ayar yapabilirmiyiz acaba benım g500 elime hala ulaşmadıgı için deneme gerçekleştiremiyorum eğer düzgün bir ayar tutturdugunda paylaşırsan sevinirim

hocam gece en doğru ayarı buldum sadece scopezoom degerini biraz daha düştüm ve mousedaki ağırlıkları çıkarıp full dpi ledleri yanınca mükemmel oldu oyun ici sensitivy degerinide 20tik saga kaydirdim son 2oyun oynadım deneyim diye ikisinde de çok rahat 1. oldum :)artık 1080p'de oynuyorum mouse bariz fark etti

Ayarları update edebilirmisin hocam bende bi deneyim.

tamam dostum aksama atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: mytn

sanırm g500 dediğiniz de kablolu fare değil mi?

evet USB logitech ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mytn

sanırm g500 dediğiniz de kablolu fare değil mi?

dostum baya bir .km dosyası çıkarmısım bu ikisinden birisi..ikisinide dene bakalım...Eger daha iyi bir sonuç alırsan sende bana yolla karşılaştıralım...ok

http://www.fileserve.com/file/8ZrMEtA/18.km

ya da

http://www.fileserve.com/file/snSvHnG/g500bf3.km

• Bugün tesbit ettiğim bir durum var.Sanki bir gün önceki günün ayarları sonraki gün değişebiliyor dead zone bazen artıp bazen azalabiliyor hatta bölüme ve çözünürlüğe göre değişebiliyor.ama oyuna girereken bir defa ayarlayınca yeniden düzeliyor..
  • En güzel ayarları şimdi buldum şükür bilgisayardan farkı kalmadı uzun sürdü ama halloldu sonunda...
    oyun içi mouse hassasiyet ayarı 20 tık saga kaydırdım,mouse'u full dpi'a aldım,altına gri mouse pad koydum,tv 1080p'de

Eagle Eye Converter PS3 incelemesi
  • Benim şu anda kullandgım ayarlara yakın ayarlar 16 9 17 9 olarak kulllanıyrdum daha öncesinde tabi benim şu andaki mouse g500 olmadıgı için sensivity ler biraz yüksekti bakalım g500 umarım yarın gelecek bende daha ideal birşey denk getirirsem paylaşırm burdan
  • Merhaba.. Benim bir sorum olucak. Yazılanların hepsini okudum fakat mw3 ile çalışıp çalışmadığını ile ilgili birşey göremedim. MW3 uyumluluğu gibi birşeyi varmıdır ?
  • MW3 ile ilgili video yu atlamışım izledim ve cevabımı buldum teşekkürler.
  • yok arkadaşlar 3.0 ile tam ayar tutmuyor tutsa dahi ,daha sonraki oyunlarda bozuluyor.bazen 2 bazen 5 oyun sonra..

Fakat 2.0 ile tam ayarı bulabildim çok şükür artık keyifle oynuyorum dünden beri zoomdada sıkıntı kalmadı onunda ayarını 24e çekinçe yavaslık gitti.3.0 fw denemeyin bana kalırsa...

http://www.fileserve.com/file/A8dhuSh/2.0.km
  • 3.0 da düzgün bir ayar yakaladım kısa sürede atıcam buraya mouse ayarlarından da ayarlama yapmak gerekiyor 5700 dpi e çıkarıyoruz mouseyi
  • Bu değil de ps3'te xbox360 Gamepad'i kullanacağımız bir alet bulabilsek keşke.
  • File name: 3.0.km File size: 394 Bytes

bu ayarlar bf3 teki yakaladıgım en iyi ayarlardır özellikle g500 mouse nınde ayarlanması gerekiyor
    öncelikle g500 ün software driveri kurulacak daha sonra acılacak

g500 un ayarlarını
    number of dpi levels 2 ye getirilecek
    x axis 1400 5700
    y axis 1600 5700

speed 10 ile 7 arasında birşey yapabilirsiniz
    acceleration 0
    use os native klik kaldırılacak
    eneble angle snapping klik kaldırılacak
    report rate 500 yapılacak

ingame sensivity 10 klik yada 8 9 gibi kendinize bağlı yapabilirsiniz

kaydedilecek oyuna girilecek :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacho -- 3 Aralık 2011; 22:03:31 >

• kalıcı oluyor mü hocam ben bir istikrar saglayamadim sık sık değişiyor ayar günde bir kere ayar çekmem gerekiyor
  • quote:

File name: 3.0.km File size: 394 Bytes

bu ayarlar bf3 teki yakaladıgım en iyi ayarlardır özellikle g500 mouse nınde ayarlanması gerekiyor

g500 un ayarlarını
    x axis 1400 5700
    y axis 1600 5700

acceleration 0

Peki mouse üzerinde kaç ışık yanıyor sizde..şimdi ayarları yapıyorum...deneyip yazarım buraya..

• quote:

quote:

g500 un ayarlarını
    x axis 1400 5700
    y axis 1600 5700

acceleration 0

Peki mouse üzerinde kaç ışık yanıyor sizde..şimdi ayarları yapıyorum...deneyip yazarım buraya..

Ben oldukca akıcı bi mouse yakaladım hatta fazla akıcı kımıl kımıl bazen tutamıyorum :D 2 ışık yanık kalıcak bu ayarlardan sonra cunku number f dpi levels 2 ye getiriyoruz ve bundan sonra 3. ışık asla yanmayacak siz ayarları değiştirip eski haline getirene dek

• Birde şu mouse ile ucak kullanabilen var mı yada farklı yolunu bilen kanser olmak üzereyim savaşlar tamam ama ucak ve helikopterde bitiyoruz :D
  • quote:

quote:

quote:

g500 un ayarlarını
    x axis 1400 5700
    y axis 1600 5700

acceleration 0

Ben oldukca akıcı bi mouse yakaladım hatta fazla akıcı kımıl kımıl bazen tutamıyorum :D 2 ışık yanık kalıcak bu ayarlardan sonra cunku number f dpi levels 2 ye getiriyoruz ve bundan sonra 3. ışık asla yanmayacak siz ayarları değiştirip eski haline getirene dek

aynen kimil kimil :) ben biraz daha azalttım sizin ayarları daha iyi oldu lakin 2.0 ile daha iyi gibi bir deneyin bence

• Bu ne ya???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

g500 un ayarlarını
    x axis 1400 5700
    y axis 1600 5700

acceleration 0

aynen kimil kimil :) ben biraz daha azalttım sizin ayarları daha iyi oldu lakin 2.0 ile daha iyi gibi bir deneyin bence

öyle gözüküyor ama ölü nokta bunda olmuyor çaprazlara gidişte sorun yaşamıyorsunuz. 2.0 da ya dürbünde yada nişan alırken hep bi şekilde sorun yaşıyordm sizin 2.0 ayarlarını ben yaptım ama dürbün cok yavaştı nasıl dürbünü hızlandırmıştınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

Bu ne ya???

g500 için eagle eye ayarları dostum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.