Şimdi Ara

EagleGet İndirme Yöneticisi Güvenli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar idm ye alternatif olarak eagleget i kurmuştum fakat o kurulduktan sonra görev yöneticisinde 4-5 tane ctf yükleyici adında birkaç işlem çalışmaya başladı, sizce bunun bir zararı var mıdır? Bu yazılım güvenli midir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

EagleGet İndirme Yöneticisi Güvenli mi?

EagleGet İndirme Yöneticisi, dosyaları hızlı ve güvenli bir şekilde indirmenizi sağlayan popüler bir araçtır. Ancak, "ctf yükleyici nedir" sorusu gibi güvenlik endişelerini gündeme getirmiştir.

EagleGet, güvenilir bir şirket olan EagleGet Studios tarafından geliştirilmiştir. Kurulum sırasında, "ctf yükleyici" olarak da bilinen bir tarayıcı uzantısı yüklemenizi isteyecektir. Bu uzantı, EagleGet ile entegre çalışır ve indirme işlemlerini kolaylaştırır.

Ancak bazı kullanıcılar ctf yükleyicisinin bloatware veya istenmeyen yazılım içerdiğini iddia etmiştir. EagleGet, bu sorunları çözmeye çalıştığını ve ctf yükleyicisinin artık isteğe bağlı bir bileşen olduğunu belirtmiştir.

EagleGet'i indirmeden önce aşağıdakileri göz önünde bulundurmanızı öneririz:

• Resmi Web Sitesinden İndirin: EagleGet'i yalnızca resmi web sitesinden indirin.
    • Kullanım Şartlarını ve Gizlilik Politikasını Okuyun: Kurmadan önce bu belgeleri dikkatlice inceleyin.
    • Gerekli İzinleri Gözden Geçirin: Kurulum sırasında EagleGet'in talep ettiği izinleri dikkatlice inceleyin.
    • Güvenilir Bir Güvenlik Tarayıcısı Kullanın: Bilgisayarınıza EagleGet'i indirmeden önce güvenilir bir güvenlik tarayıcısı kullanarak dosyayı taratın.

Genel olarak, EagleGet İndirme Yöneticisi güvenli bir araç olarak kabul edilir. Ancak, tüm yazılımlarda olduğu gibi, indirmeden önce dikkatli olmak ve gerekli önlemleri almak her zaman daha iyidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kimse idm nin en iyi alternatifi olan bu yazılımı denemedi mi? Böyle birşeyle karşılaşmadınız mı? Idm opera ya da chrome da doğru düzgün çalışmıyor.
  • EG kullanırken sürekli olarak windows defender kötü amaçlı yazılım tespit ediyordu. Yerini bulmakta zorlanmadım direk D sürücüsünde autorun.inf dosyası duruyordu, olabilir dedim ama silmeye kalktığımda bana bu dosya EG üzerinde çalışıyor önce onu kapatın diye uyarı verince ve ne kadar silip kapatsamda 1-2 gün aradan sonra geri gelince EG'yi kaldırdım. Bilgisayarımı güzelce tarattım, temizledim sonra ver elini IDM. Bir daha da böyle bir durumla karşılaşmadım bilginize. Anlayacağınız boşuna macera arayıp zaman harcamayın IDM'den başkası yalan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.