merhaba arkadaşlar sizlere sormak istediğim 2 şey var 1.benim ekran kartım EAH3850 üzerinde vortex neo soğtucusu var makinamı açtığımda monütöre görüntü vermiyor ,LCD ekranım simsiyah kalıyor belli bir zaman sonra windows geliyor bu sorun 3 gündür devam ediyor sanki skip ediyor monütörüm önceki anakart reklamını ve yazıları :D ekran kartını çıkardım taktım ,remleri,kabloları herşeyi taktım çıkardım ama olmuyor çıkarmadığım birtek BİOS pilim kaldı onuda çıkarsam sorun düzelirmi bilmiyorum derken bir yandanda garantisi devam eden ekran kartımı yollasam aldığım yere olmuyor üzerindeki soğutucuyu değiştirdim diye kafayı yemek üzereyim...
2.eğer sorun ekran kartındaysa sizin kanaatinizce eğer ozaman ekran kartı alıcam ,ya GTX260 yada HD4890 ama bu ekran kartlarınıda thermaltake 500watt psu'um bu kartları kaldırırmı?
şimdiden ilginize ve alakanıza teşekkürler ediyorum arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyiniz lütfen
bios pilini çıkarıp takarsanız duzeliceltir,eger ekran kartinda problem olsaydı windows yazisida gelmezdi 'bence'
ekran kartında sorun oldugunu sanmıyorum bios pilini takıp çıkarmayıda tavsiye etmem, çünkü bunu yaparsanız sistemin çalışması için gerekli bıos ayarlarınıda sılebilirsiniz.. en iyisi işib ehline biosunuzun ayarlarını kontrol ettirin..