Şimdi Ara

Eardio.com daki AKG K324P sahte çıktı almayın!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
1
Favori
18.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: utuman

o dediğin kulaklıkları kullanan biri olarak Koss portapro öneriyorum arkadaşım.İstersen önceki mesajlarımda puanlamalarım da var onlara da bak.
    http://forum.donanimhaber.com/m_30036735/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_31388779/mpage_1/key_//tm.htm#31388779

Aslında alacağım kulaklığı dışarıda kullanacağım ki bu da portapro ile olmaz diye düşünüyorum.Film için nasıl acaba bilgisayara için alınabilir mi?Bir de paypalla da her şey dahil 51TL mi?(Kargo falan)

• Gençler cx350 street kullanan var mı hiç? veya fikri olan? Ben cx400 II ile onun arasında kaldım.
  • Benimki de resimdekilerin aynısı ama geri yollamak içimden gelmiyor elimden az kulaklık geçmedi her türlü sahteleri de dahil bunun sesi çok iyi ben yollamıyorum iadeye. Sahte olduğunu düşündüğünde daha da kusur arar oluyor insan ama yok yine de verdiği müzik zevki ağır bastı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nietzsche_01 -- 2 Mayıs 2009; 17:11:08 >
  • cx200 2 ile cx300 2 yi dinleyebileceğim bir yer var mı? ona göre karar vereceğim. çünkü kulaklık hoşuma gitti
  • Bu işte bir gariplik var ama orjinalini kullanıp İzmir'de olan yok mu getireyim bir baksın herkes memnun çünkü ya da diğer arkadaşlardan birine yakın biri karşılaştırsın şunları.
  • AKG sitesindeki herhangi bir mail adresine mi mail attınız. Ben de akg IP2 aldım onu bir soruşturayım istiyorum da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sokomind

AKG sitesindeki herhangi bir mail adresine mi mail attınız. Ben de akg IP2 aldım onu bir soruşturayım istiyorum da.

Sitede contact diye bir bölüm var oradan.
  • Arkadaslar eardio sitesini keşfetmeden önce uzun uğraşlar sonucunda forumdan da frux, utuman gibi bu konuda gerçekten bilgili arkadasların yorumlarından da faydalanarak AKG K 324 kulaklık almaya karar verdim.

O sıralarda eardio olmadığı için risk şansımı mecburen daha önce orjinal Cx 300 üme sahip olmamı sağlayan GG deki güvenilir satıcıdan yana kullandım.

Forumda yanlış anlaşılır kaygısıyla ve eardio gibi bir sitenin keşfedilmiş olması mutluluğuyla bugüne kadar bu satıcının ilanından veya kendisinden fazla bahsetme gereği duymadım. Fakat orjinal sahte sorununun eardio için de ortaya atılmış olması ve bazı bariz sahtelik belirtilerinin gözden kaçırılması sebebiyle aşağıdaki linki sizinle paylaşma gereği duydum.

Kesinlikle kimseyi alın diyerek yönlendirmek istemiyorum fakat forumda birçok arkadasın kulaklık alıp memnun kaldığı birisini de sırf GG diye kendime saklamak niyetinde değilim. Aşağıdaki ilan sayfasında bariz de olsa orjinalle sahte arasındaki farklar ortaya konmuş umarım işinize yarar.

http://urun.gittigidiyor.com/AKG-K-324-P-CHROME-amp-BEYAZ-KARGO-BEDAVA_W0QQidZZ17537976

• ramazanyurt mesaj kutun dolu, pm gönderemiyorum, ayrıca burada paylaşırsam arkadaşlar için de iyi olacak

Daha önce Eardio ya adres konusunda mesaj attım ama cevap atmadılar ben de bugün kargo bana gelirken üzerinde yazan adrese göndermeye karar verdim:

Eardio.com
    102 Kenwood Rd 479
    Champaign, IL 61821

ayrıca adamlar bizden 8 dolar kesmişler ama sadece 5.40 dolara malolmuş, uyanık herifler.

Bu adrese bugün ptt üzerinden gönderdim. Toplam 148gr ağırlığı var. En ucuz gönderi ücreti 3.5tl, ben uçakla express takip nolu göndermeyi tercih ettim 5-7günlük ulaşma süresi vardı yanlış hatırlamıyorsam. kargo için 6.5tl verdim, akşam da paypal üzerinden dispute açmayı düşünüyorum.
  • Niçe yaktın bizi niçeee. Benim kulaklıklar da geldi. Şu an işyerindeyim, deneme imkanı bulamadım ama kutuyu elime aldığım anda sahte olduğunu anladım. Bir kere hiçbir hologramlı etiket yok kutu üzerinde. Kulaklığın da jack kısmında AKG falan yazmıyor, 3 liraya satılan kulaklıkların girişine benziyor. Akşam bir test edeceğim ama hiç ümidim yok ses kalitesi hakkında da.

Şimdi iade işini nasıl yapacağız? Paypal'da nereden yapıyoruz bu sahtekarlık şikayetini?
  • Dostum bende yandım siteyi görmedin mi adamakıllı site yapmışlar her soruya anında cevap veriyorlar vb. Olan oldu ama göreceksin ki ses kalitesi umduğunun bayağı üstünde olacak. Ben yollamadım mesela ramazanyurt arkadaşımız da karar veremiyor yollama konusunda m_akin var o da çok memnun ama yine de üzgünüm hakkını helal et
  • Kusura bakma ama gittigidiyor'daki satıcının sattığı CX300lerin üzerinde hiçbir hologram veya garanti belgesi yok.

Metan hologramını geçtim, Sennheiser hologramı kesin olması lazım. Garanti belgesi de bildiğim kadarı ile arka tarafına zımbalı oluyor..

Sahte olabilir. Daha bilgili arkadaşlar daha net sonuçlar söyleyebilir.

quote:

Orjinalden alıntı: stonpary

Arkadaslar eardio sitesini keşfetmeden önce uzun uğraşlar sonucunda forumdan da frux, utuman gibi bu konuda gerçekten bilgili arkadasların yorumlarından da faydalanarak AKG K 324 kulaklık almaya karar verdim.

O sıralarda eardio olmadığı için risk şansımı mecburen daha önce orjinal Cx 300 üme sahip olmamı sağlayan GG deki güvenilir satıcıdan yana kullandım.

Forumda yanlış anlaşılır kaygısıyla ve eardio gibi bir sitenin keşfedilmiş olması mutluluğuyla bugüne kadar bu satıcının ilanından veya kendisinden fazla bahsetme gereği duymadım. Fakat orjinal sahte sorununun eardio için de ortaya atılmış olması ve bazı bariz sahtelik belirtilerinin gözden kaçırılması sebebiyle aşağıdaki linki sizinle paylaşma gereği duydum.

Kesinlikle kimseyi alın diyerek yönlendirmek istemiyorum fakat forumda birçok arkadasın kulaklık alıp memnun kaldığı birisini de sırf GG diye kendime saklamak niyetinde değilim. Aşağıdaki ilan sayfasında bariz de olsa orjinalle sahte arasındaki farklar ortaya konmuş umarım işinize yarar.

http://urun.gittigidiyor.com/AKG-K-324-P-CHROME-amp-BEYAZ-KARGO-BEDAVA_W0QQidZZ17537976

• http://www.ewerk-onlineshop.de/_py_Stereo-Ohrhoerer-AKG-K-324-P-chrom/a-42525-0-0-0-0-0/
    http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000ISS6BE/ref=olp_product_details?ie=UTF8&me=&seller=
    almanya bağlantıları iyiyse olabilir;oradan alan arkadaşım berlindeki tüm storeları aradı en ucuz 50 euroya bulmuştu.70 lira artı 10 lira komisyon geriye de 20 lira kar;ama almanyadan gelme olasılığı düşük.fransa ve isviçrede 30 euroya var zamanında linklerini bulmuştum.ingiltere de de ucuz kulaklıklar;amazon fiyatı 63 lira türkiye fiyatı ile.Orijinal olmama olasılığı kadar olma olasılığı da var fiyat arada.

• quote:

Orjinalden alıntı: MuttFTS.

Kusura bakma ama gittigidiyor'daki satıcının sattığı CX300lerin üzerinde hiçbir hologram veya garanti belgesi yok.

Metan hologramını geçtim, Sennheiser hologramı kesin olması lazım. Garanti belgesi de bildiğim kadarı ile arka tarafına zımbalı oluyor..

Sahte olabilir. Daha bilgili arkadaşlar daha net sonuçlar söyleyebilir.

İlk kulaklığımı aldığımda ben de aynı şüphelerle aldım fakat şuan nerdeyse 5.kulaklığı aldık kendisinde arkadaslarla. Cx 300 ler orjinal. Sennheiser Cx 300 model üzerine kendi hologramını basmıyor. Türkiye'ye sorumlusu Metan kutular üzerine kendi hologramını basıyor. Kısacası bugün Amazon veya E-bayden orjinal Cx 300 alırsan onların üzerinde de senheiser hologramı görmeyeceksin. Dikkat etmen gereken hologram ise orjinaller üzerinde ön kısımda siyah IPOD -IPHONE-MP3 yazan amblemin olması.....

Kadıköyde falan yeşilimsi renkte sahte hologramlarla satılanlar var. Cx 300 üzerinde Metan'sız sadece Sennheiser hologramı görürsen sahte olduğundan emin olabilirsin

Sahte orjinal farkını ise aşağıdaki noktalara bakarak anlamalısın sırf bu yüzden GG den bilerek sahte de alıp inceledim önemli olan kulaklığın kendisidir;

1) Kulaklık halkası sahtelerde enine daha geniş orjinallerde ise daha parlak ve dar

2) Kulaklık üzerindeki Sennheiser amblemindeki S harfi ile çerçeveler arasındaki mesafe sahtelerde daha fazla

3) Kulak tıkaçlarının malzemesi daha adi

4) Sahte kulaklıktaki yuvarlak ızgara etrafında yapıştırıcılar belli oluyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

ramazanyurt mesaj kutun dolu, pm gönderemiyorum, ayrıca burada paylaşırsam arkadaşlar için de iyi olacak

Daha önce Eardio ya adres konusunda mesaj attım ama cevap atmadılar ben de bugün kargo bana gelirken üzerinde yazan adrese göndermeye karar verdim:

Eardio.com
    102 Kenwood Rd 479
    Champaign, IL 61821

ayrıca adamlar bizden 8 dolar kesmişler ama sadece 5.40 dolara malolmuş, uyanık herifler.

Bu adrese bugün ptt üzerinden gönderdim. Toplam 148gr ağırlığı var. En ucuz gönderi ücreti 3.5tl, ben uçakla express takip nolu göndermeyi tercih ettim 5-7günlük ulaşma süresi vardı yanlış hatırlamıyorsam. kargo için 6.5tl verdim, akşam da paypal üzerinden dispute açmayı düşünüyorum.

pm kutusunu temizledim.

teşekkür ederim arkadaşım. çok ucuza malolmuş. bende hemen göndereyim de şu iş kısa zamanda çözülsün

• quote:

Arkadaslar eardio sitesini keşfetmeden önce uzun uğraşlar sonucunda forumdan da frux, utuman gibi bu konuda gerçekten bilgili arkadasların yorumlarından da faydalanarak AKG K 324 kulaklık almaya karar verdim.

Arkadaslar ben de semato nickli satıcının koyu bir alıcısı olduğum için Stonpary arkadasımıza katıldığımı belirtmek istedim. Satıcıdan bugüne kadar aldığım bütün ürünler orjinal çıktı. Zaten adamın hedefi satış yapmak falan değil asıl mesleği de makina mühendisliği , zamanında GG den kulaklık alarak sahtecilere kazıklanmış onlara inat bir sinirle bu işe başlamış orjinal ürün satıyor, fırsat buldukça da orjinal sahte farkını gösteren fotolar koyuyor.

• Evet tolikita bakalım bende sımdı siparişimi vericem inşallah sorun cıkmazz(ki sanmıyorum).Bende özel'den mesaj attım Semato nıcklı kullanıcıya ve bana gayet tatmınkar cevap verdı dıyebılırım.Tabi birde malı gormek lazım o da ayrı :D.
  • Dün denedim kulaklığı, baslar kuvvetli diyebilirim ama çok da derinliği yok. Tizler de vasatın üzerinde diyebilirim ancak orta sesler ikisi arasında kayboluyor. Genel olarak doğru sesi verme konusunda pek başarılı değil. Ses çıkışı baya yüksek, akşam biraz fazla zorlamışım herhalde şu an hala kulaklarımda hafif bir ağrı var. İade etmek istiyorum ama kulaklığı gönderip parayı alamamak gibi bir ihtimal de var. Adam sonuçta sahtekar. Ne yapacağız bilmiyorum.
  • Tamamdır, bilgiler için teşekkür ederim

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MuttFTS.
    X

İlk kulaklığımı aldığımda ben de aynı şüphelerle aldım fakat şuan nerdeyse 5.kulaklığı aldık kendisinde arkadaslarla. Cx 300 ler orjinal. Sennheiser Cx 300 model üzerine kendi hologramını basmıyor. Türkiye'ye sorumlusu Metan kutular üzerine kendi hologramını basıyor. Kısacası bugün Amazon veya E-bayden orjinal Cx 300 alırsan onların üzerinde de senheiser hologramı görmeyeceksin. Dikkat etmen gereken hologram ise orjinaller üzerinde ön kısımda siyah IPOD -IPHONE-MP3 yazan amblemin olması.....

Kadıköyde falan yeşilimsi renkte sahte hologramlarla satılanlar var. Cx 300 üzerinde Metan'sız sadece Sennheiser hologramı görürsen sahte olduğundan emin olabilirsin

Sahte orjinal farkını ise aşağıdaki noktalara bakarak anlamalısın sırf bu yüzden GG den bilerek sahte de alıp inceledim önemli olan kulaklığın kendisidir;

1) Kulaklık halkası sahtelerde enine daha geniş orjinallerde ise daha parlak ve dar

2) Kulaklık üzerindeki Sennheiser amblemindeki S harfi ile çerçeveler arasındaki mesafe sahtelerde daha fazla

3) Kulak tıkaçlarının malzemesi daha adi

4) Sahte kulaklıktaki yuvarlak ızgara etrafında yapıştırıcılar belli oluyor.

• Green82 kulaklık eline ulaştı mı. Dediğim kadar var mı memnun musun?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.