Şimdi Ara

Eardio.com daki AKG K324P sahte çıktı almayın!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
1
Favori
18.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gunman233

quote:

Orjinalden alıntı: nietzsche_01

Şüphe ne kötü bir şey mutlu mesut müziğini dinleyen bir ben varım herhalde. k324 ile opeth,metallica, empyrium, my dying bride dinliyorum tertemiz bir ses mükemmel ayrıntılar tencere tava müziği şeklinde metal müzik yapan grupları iyi bir şekilde dinlemek için kulaklıktan fazlasına ihtiyaç var belkide metal diyorsanız ben az önce saydıklarımdan başka dinlemem.Bence geri kalanlardan çoğu zaten kuru gürültü Üzmeyin kendinizi eardio.com dan da hiçbir şey almayın

O zaman bu kulaklık pek uygun değilmiş metal için. Zaten gidip Grado alınır o iyi verir kuru gürültüyü de merak etme. Dinlediğin müzik gibi kulağının da temizliğine dikkat et bence. Bu tip kulaklıklar yüzünden kulak sağlığım bozuldu, bu ayrı mesele. Dinlediğin müzik türünü de fazla vurgulamana gerek yok, bilinmeyen bir tarafı yok, zaten pop.

Peki tamam

• @nietzsche_01

başlığı değiştirebilir misin? insanlar heveslenip bazı bölümleri okumadan alım yaparlarsa yazık olur. başlığın sonuna "sahte çıktı" gibi birşeyler ekle bence, yanlış yönlendirmemiş oluruz kimseyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

@nietzsche_01

başlığı değiştirebilir misin? insanlar heveslenip bazı bölümleri okumadan alım yaparlarsa yazık olur. başlığın sonuna "sahte çıktı" gibi birşeyler ekle bence, yanlış yönlendirmemiş oluruz kimseyi

Bencede. "AKG K324P SAHTE 70TL PAYPAL'DAN PARANIZI GERİ ALABİLİYOSUNUZ" gibi mesela
  • Bende Sony MDR-EX90SL 64$ görünce fiyat bayağ bi şaşırmıştrım tabi tüm kulaklıkların %100 sahte olduğundan adım gibi emindim. Nerden derseniz fiyatlardan tabiki bu kadar basit Tabi söylesem pek inanılmazdı, ee çok biliyodunda neden bişey söylemedin dersenizde:), alan bi arkadaşın bariz sahte kulaklara bi açıklama yapmasını beklememdi ve daha da iyi oldu açıklama yapıldı, neyse ucuz etin yahnisi yavan olur muhabbeti arkadaşlar

Birde Malasef duygularımızı sömürüyolar. Yani herşey açık ve net artık, ama hala aynı hataları gözgöre göre yapıyoruz, sıfır sattığını iddaa edip piyasa fiyatının çok altında satan siteleri veya şahısları direk eleyin. Zaten böyle ucuz satmanın mantıklı bir açıklaması yok ve olamaz, bu ucuz satanlar fabrika sahibinin askerlik arkadaşımı. Almanyada bile sennheiser cx300 ler 30-40€ arası değişirken, hala 40-50 ytl verip orjinal diye alıyoruz. Biraz suç bizde de var diye düşünüyorum.

• Şimdi tabii ki direk yaftalama her siteyi, mymemory'den aldım ben 15 pound'a. Elmasepetinden de aldım 30TL ya.

İkisi de CX300 pembe
    Orjinalden alıntı: chuckychucy313

Bende Sony MDR-EX90SL 64$ görünce fiyat bayağ bi şaşırmıştrım tabi tüm kulaklıkların %100 sahte olduğundan adım gibi emindim. Nerden derseniz fiyatlardan tabiki bu kadar basit Tabi söylesem pek inanılmazdı, ee çok biliyodunda neden bişey söylemedin dersenizde:), alan bi arkadaşın bariz sahte kulaklara bi açıklama yapmasını beklememdi ve daha da iyi oldu açıklama yapıldı, neyse ucuz etin yahnisi yavan olur muhabbeti arkadaşlar

Birde Malasef duygularımızı sömürüyolar. Yani herşey açık ve net artık, ama hala aynı hataları gözgöre göre yapıyoruz, sıfır sattığını iddaa edip piyasa fiyatının çok altında satan siteleri veya şahısları direk eleyin. Zaten böyle ucuz satmanın mantıklı bir açıklaması yok ve olamaz, bu ucuz satanlar fabrika sahibinin askerlik arkadaşımı. Almanyada bile sennheiser cx300 ler 30-40€ arası değişirken, hala 40-50 ytl verip orjinal diye alıyoruz. Biraz suç bizde de var diye düşünüyorum.
    [/quote

• Her siteyi yaftalıcak halim yok ve hangi sitelerin ne mal sattığınıda çok iyi bilirim. Zaten şuan elmasepeti Türkiyedeki kulaklıklar da orjinalliği tartışmasız ve en iyi fiyatları veren site. Bir grado sr325 yurtdışında 300-350$ satılırken elmasepetinde 550ytl. Yani elma sepetinden daha ucuza almış olman anormal bişey değil çok uygun fiyata neler var orda, Elmasepetini bilmeyen biri değilim, Elmasepetinde 15 ytlye cx300 satılsa alırım, güvenim sonsuz. Benim anlatmak istediğim pek anlaşılmamış, neyse size kolay gelsin
  • Anlatmak istediğini anladım. Ucuz satan sitelere atlamayın diyorsun, haklısın. Ama genellemen sadece çok kesin olduğu için yazdım yukarıdaki mesajımı.

Yanlış anlaşıldıysam ben de, özür dilerim
    quote:

Orjinalden alıntı: chuckychucy313

Her siteyi yaftalıcak halim yok ve hangi sitelerin ne mal sattığınıda çok iyi bilirim. Zaten şuan elmasepeti Türkiyedeki kulaklıklar da orjinalliği tartışmasız ve en iyi fiyatları veren site. Bir grado sr325 yurtdışında 300-350$ satılırken elmasepetinde 550ytl. Yani elma sepetinden daha ucuza almış olman anormal bişey değil çok uygun fiyata neler var orda, Elmasepetini bilmeyen biri değilim, Elmasepetinde 15 ytlye cx300 satılsa alırım, güvenim sonsuz. Benim anlatmak istediğim pek anlaşılmamış, neyse size kolay gelsin

• MuttFTS Estf Bu sahte kulaklık konularını duyunca çok üzülüyorum ve arkadaşlarda böyle sahte çıktı diyince kendime yapılmış gibi sinirleniyorum. Belki biraz duygusal yaklaşıyorum olaya bu yüzden bende yanlış anlaşılmış olabilirim, yanlış anlaşılmışsam affola

Bu tarz yurtdışı sitelerde, bişey alırken hemen alışveriş yapmamak gerekli diye düşünüyorum. İlk önce alışveriş yapılcak sitenin linki buraya koymakta fayda var ve o site hakkında olumlu bi kanıya varıldığında alışverişi yapmak, tartışmasız herkes için daha iyi olucaktır.
    Bu işte az-cok anladığımı düşünüyorum ve forumda da kulaklık hakkında pekçok bilgili arkadaş var. Ben herzaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Ama muhakkak, yurtdışı alışveriş yapıcağınız siteyi buraya koyun, tartışalım konuşalım, masaya yatıralım. Saygılar

• Şu kulaklıktan alıp İzmir' de ikamet edenlerden birinin yolu Bornova' ya düşerse incelemek isterim. Telefonum 0 506 627 00 43
  • Ben de semato'dan aldım bugün. Yarın elime geçecek. Almayı düşünenler varsa GG den 5 ytl değerinde hediye çeki almanın kolay bir yolunu biliyorum PM den paylaşabilirim. Bu sayede 95 liraya gelmiş oldu kulaklık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadric -- 17 Haziran 2009; 18:15:40 >
  • Hocam ben buradan belirteyim; şu anda orjinal olarak AKG K324P bulmanız pek mümkün değil. Hatta Hong Kong'u talan etseniz bulamazsınız orjinal olarak ki zaten onlarda orjinal kulaklık satmıyorlar, hepsi çakmadır, iyisi vardır kötüsü vardır ama çakmadır. Çünkü tek tek sordurttum oradan biliyorum. Sennheiser konusunda da; Hong Kong'ta orjinal sennheiser cx500 fiyatı öyle çok ucuz falan değil, ortalama 100 civarı. Ama sennheiser'ı Amerika'da daha ucuza bulabilirsiniz. Ayrıca K324P için AKG üretimi durdurdu çoktan bu modelin. Benim bildiğim sadece internet üzerinden Amerika'da bulman mümkün şu anda. Şu anda yeni serilerin satışı yapılmakta AKG K330P, AKG K340P. Ki ebay üzerinden alacağınız AKG K324P modellerinin hepsi sahtedir, en pahalıya satan adam bile sahte ürün satmakta. Keza sennheiser içinde durum aynı sayılır. Orjinal olarak satan çok çok az kişi var. Profil yorumlarına inanarak alışveriş yapmamanızı tavsiye ederim. Onun yerine orjinalliği konusunda kesin olduğunuz yerden veya bu konuda daha önceden aynı kişiden alışveriş yapmış ve işin ehli olan kişiden orjinalliği konusunda fikir alarak alışveriş yapmanızı tavsiye ederim. Ayrıca ebay üzerinden Hong Kong, Çin ve Tayvan gibi ülkelerden kulaklık almayınız, %95'i çakma satar. (%95 yazmamın sebebi iyi niyettir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 17 Haziran 2009; 19:09:51 >

• Valla aldım artık hocam, ama ses kalitesi de güzel gayet hoşuma gitti. Şu saatten sonra da uğraşmam daha. Ankara'da orjinal AKG 324p sahibi olan varsa müsait bir zamanında karşılaştırma yapmak isterim. Ya da daha önce kullanmış olan olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadric

Valla aldım artık hocam, ama ses kalitesi de güzel gayet hoşuma gitti. Şu saatten sonra da uğraşmam daha. Ankara'da orjinal AKG 324p sahibi olan varsa müsait bir zamanında karşılaştırma yapmak isterim. Ya da daha önce kullanmış olan olabilir.

Arkadasım hayırlı olsun çok doğru bir kulaklığı çok doğru bir satıcıdan almışsın... Semato'nun ürünleri forumda bile çok kez orjinallerle kıyaslandı ve kıyaslayan arkadasların hepsi orjinalliğini onayladı için rahat olsun. Tabi sende orjinal olduğuna emin olduğun bir kulaklıkla ankara'da kıyaslarsan daha sonra alacak arkadaslar için tekrar iyilik olur...
  • İçim rahat zaten hocam. Birde şunu eklemek istiyorum bu kulaklık için (orjinal olduğunu varsayarak konuşuyorum) bassları eksik vs gibi yorum yapan arkadaşlar müzikten gram anlamayan ve "güzel müzik=yüksek bass" formülünü ezberlemiş hatta eğer arabaları varsa sokakta camı açıp bass lardan başka birşey duyulmayan müzikleri dinleyen tiplerdir bana göre. Basslar çok yeterli hatta yer yer fazla bile geldiği oluyor dengeli gayet. Şuan işyerinde olduğum için daha detaylı ve kalite şarkılarla deneyemedim ama akşama doğru onu da denerim.
  • Herkesin zevki farklı. Dinlediği müzik türü de farklı. Farklı olmasa bu kadar çeşitli tip kulaklık olmazdı. Bas ağırlıklı kulaklık seviyor diye insanları maganda ilan edemezsin. (Ki bunlardan biri de benim)

quote:

İçim rahat zaten hocam. Birde şunu eklemek istiyorum bu kulaklık için (orjinal olduğunu varsayarak konuşuyorum) bassları eksik vs gibi yorum yapan arkadaşlar müzikten gram anlamayan ve "güzel müzik=yüksek bass" formülünü ezberlemiş hatta eğer arabaları varsa sokakta camı açıp bass lardan başka birşey duyulmayan müzikleri dinleyen tiplerdir bana göre. Basslar çok yeterli hatta yer yer fazla bile geldiği oluyor dengeli gayet. Şuan işyerinde olduğum için daha detaylı ve kalite şarkılarla deneyemedim ama akşama doğru onu da denerim.

• quote:

Orjinalden alıntı: MuttFTS.

Herkesin zevki farklı. Dinlediği müzik türü de farklı. Farklı olmasa bu kadar çeşitli tip kulaklık olmazdı. Bas ağırlıklı kulaklık seviyor diye insanları maganda ilan edemezsin. (Ki bunlardan biri de benim)

quote:

İçim rahat zaten hocam. Birde şunu eklemek istiyorum bu kulaklık için (orjinal olduğunu varsayarak konuşuyorum) bassları eksik vs gibi yorum yapan arkadaşlar müzikten gram anlamayan ve "güzel müzik=yüksek bass" formülünü ezberlemiş hatta eğer arabaları varsa sokakta camı açıp bass lardan başka birşey duyulmayan müzikleri dinleyen tiplerdir bana göre. Basslar çok yeterli hatta yer yer fazla bile geldiği oluyor dengeli gayet. Şuan işyerinde olduğum için daha detaylı ve kalite şarkılarla deneyemedim ama akşama doğru onu da denerim.

Maganda değil de yani arkadaş bu kulaklıkta hiç bas yok diyenlere sitem etmiş. Yoksa bende bas severim ama sadece bas veren kulaklık cidden iyi kulaklık değildir bunu kabul etmek gerek. Tabi bastan başka hiçbirşeyi önemsemeden dinleyenlerin de kendi zevkleri olduğu için saygı duyarız.

• Yani diyorsunuz ki Sennheiser IE8, Monster Turbine, Atrio M Serisi, Klipsch X10 ne bileyim Beyerdynamic DT770, DT990, Sennheiser HD650, Denon D2000 vs. gibi kulaklıklar kötü kulaklıktır. Öyle mi?

quote:

Orjinalden alıntı: ok1907
    Maganda değil de yani arkadaş bu kulaklıkta hiç bas yok diyenlere sitem etmiş. Yoksa bende bas severim ama sadece bas veren kulaklık cidden iyi kulaklık değildir bunu kabul etmek gerek. Tabi bastan başka hiçbirşeyi önemsemeden dinleyenlerin de kendi zevkleri olduğu için saygı duyarız.
  • Sonuçta iyi müzik, kötü müzik; iyi kulaklık, kötü kulaklık diye bir kavram kesinliği yoktur. Bu zevk işidir birazda, birinin sevdiğini diğeri sevmeyebilir ki bu da gayet normal bir durumdur. O nedenle çokta fazla sonuca bağlanmayacak tartışmalara girmemek gerekli diye düşünüyorum. Ama eleştiri yaparken, kesin bir ifade ile kötü benzetmeler yaparken biraz dikkatli olmak gerek bu konuda MuttFTS.'ye katılıyorum. Ki ben o arkadaşın kötü bir anlamda yazdığını düşünmüyorum.
  • Ben de kötü bir anlamda yazmadığını düşünüyorum ama yargısı çok net, yersiz ve aşağılayıcı. Böyle anlaşıldığını görünce umarım mesajını değiştirir arkadaş. Talihsiz bir yorum olmuş çünkü...

quote:

Orjinalden alıntı: thetrooper00

Sonuçta iyi müzik, kötü müzik; iyi kulaklık, kötü kulaklık diye bir kavram kesinliği yoktur. Bu zevk işidir birazda, birinin sevdiğini diğeri sevmeyebilir ki bu da gayet normal bir durumdur. O nedenle çokta fazla sonuca bağlanmayacak tartışmalara girmemek gerekli diye düşünüyorum. Ama eleştiri yaparken, kesin bir ifade ile kötü benzetmeler yaparken biraz dikkatli olmak gerek bu konuda MuttFTS.'ye katılıyorum. Ki ben o arkadaşın kötü bir anlamda yazdığını düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 18 Haziran 2009; 19:42:28 >

• Müzikten gram anlamamak çok ağır bir ifade olmuş bana diyebilirsiniz müzikten gram anlamadığımı kabuldür(incelemem olduğu için söylüyorum akg hakkında) benim de zaten öyle bir iddiam yok,ama yeterli süre kullandığım için akgyi diyebilirim ki BENCE bass seviyesi düşüktür hatta normalden azdır biraz;ama doğaldır olması gerektiği gibi.Şunu da unutmamak lazım EQ ile bass arttırımı yapmak da kolaydır,hele rockbox ile çok daha kolay ki ben çok oynamıyorum eq ile.Daha doğal ve canlı performanslarda izlediğimiz bass gayet düşük miktardadır ve akgnin çoğu modelinde de bu gerçek unutulmamıştır ancak şu vardır ki bazıları dinledikleri müzikte eğlence ararken;bazıları da detaylara önem veriyor.Zaten ona göre seçim yapıp kulaklık seçiyoruz.

Göreceli kavramlarda kesin konuşmak ve yargıda bulunmak bana her zaman saçma gelir;karşılaştırmak her zaman daha etkilidir.Hele denemeden yorum yapmak her zaman kaçındığım birşey,yaparsam da bence diye eklerim veya okuduğum yorumlara göre diye.Ve de k324pnin bassları eksik gören biri olarak diyorum şunu diyebilirim güzel müzik benim için bir ütopyadır yüksek bass değildir.

Kaliteli müzik denen kavram da kişinin zevkine göre değişir,bana göre yapay olmayan gerçekçi ve eğlenceli sestir ki bu eğlenceli sesi oluşturan faktör benim için basstır ve önemlidir,belki de şahinlerine veya şahin görünümlü doğanlarına kaç wattlık ses sistemleri takanlar halkımız için de öyle;saygı duymak gerek.

Bir de şu var ki ben hiçbir zaman orijinal akgnin sematonun sattıklarıyla karşılaştırıldığını görmedim duymadım ki her gün foruma giriyorum,yok öyle birşey.Okanbaydaki ürünle karşılaştırın o da isterse İstanbuldaki arkadaşlar;ben 2 ay kullandıktan sonra ona sattım.Kaç kere yazdım ankarada olan varsa buluşalım deneyeyim bakayım diye kimseden ses çıkmadı alan razı satan razı demek.Umarım uzun yıllar kullanır herkes...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.