Şimdi Ara

Eardio.com daki AKG K324P sahte çıktı almayın!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
1
Favori
18.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyse artık sonuçta semato babamızın oğlu değil tartışmaya gerek yok da bugün bursa mediamarkt'a uğradım ve fiyatlar çok kazıktı. Akg k324p 189 tl ve diğer akg-sennheiser modelleri piyasanın 20 tl üstünde. Ep630 bile 89 tl. O yüzden kulaklık alacaklar mediamarkt'a uğrayıp vakit kaybetmesinler derim. K324p'yi 119'a aldım falan diyenler oluyordu ama mediamarkt artık eskisi gibi değil gördüğüm kadarıyla çünkü neredeyse her üründe şu an bursa'nın en pahalısı. Vatan bilgisayar çok daha ucuz. Şimdi söyliyim vatan bilgisayarla alakam yok Sadece kulaklık alacakların seçeneklerini azaltmak istedim.
  • @tolikita

Yok ben diyorumki sahte orjinal farkını anlamak artık dıştan çekilmiş iki resimle olmuyor.
  • Tamamen katılıyorum.

Aşağıda yazdığım adrese bakın, aynı semato'nun sattıkları gibi 324 yazan kısmı kalın. Tanesi 5.68$...
    http://www.diytrade.com/china/4/products/5078163/akg_k324p_earphones.html#normal_img

quote:

Orjinalden alıntı: fifo

@tolikita

Yok ben diyorumki sahte orjinal farkını anlamak artık dıştan çekilmiş iki resimle olmuyor.
  • istanbul yenisahra'da ki Media markt'ta 2-3 ay evvel gördüğüm orjinal K 324 P chrome modelinin lastik adaptörle kapsül arasında ki ki metal halkası siyah değildi..
    Akg linkinde ki gibi mat bir metaldendi.. >http://www.akg.com/personal/K_324_P,pcatid,7,pid,67,_psmand,1,show,gallery.html
    Piyasada ki sahte K 324 P chrome'ların metal halkaları siyah oluyor sanırım...
    Zaten K 324 P modeli 6-7 aydır üretilmiyormuş.. Yeni modellerinin sahteleri çıkmadan bir an evvel almak lazım..
    http://www.akg.com/personal/In-Ear,pcatid,7,_psmand,1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 21 Haziran 2009; 21:41:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: frux

istanbul yenisahra'da ki Media markt'ta 2-3 ay evvel gördüğüm orjinal K 324 P chrome modelinin lastik adaptörle kapsül arasında ki ki metal halkası siyah değildi..
    Akg linkinde ki gibi mat bir metaldendi.. >http://www.akg.com/personal/K_324_P,pcatid,7,pid,67,_psmand,1,show,gallery.html
    Piyasada ki sahte K 324 P chrome'ların metal halkaları siyah oluyor sanırım...
    Zaten K 324 P modeli 6-7 aydır üretilmiyormuş.. Yeni modellerinin sahteleri çıkmadan bir an evvel almak lazım..
    http://www.akg.com/personal/In-Ear,pcatid,7,_psmand,1.html

bu durumda, semato'nun ürünleri de sahte olabilir, çünkü onun koymuş olduğu resimlerde de arası siyah gibi görünüyor---önden veya yandan çekilmiş resim yok (tabi AKG firması zaman içinde üründe basit görsel değişiklikler yapmış da olabilir; kimseyi haksız yere suçlamış olmayalım...bir ihtimal)

Eardio.com daki AKG K324P sahte çıktı almayın!!!

AKG'nin sitesindeki orjinal K 324 P chrome'un resmi

aşağıdakiler de, sematonun sattıkları:

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldshark -- 21 Haziran 2009; 22:35:23 >

• yukarıdaki mesajımda farkında olmadan haksızlık yapıyor da olabilirim...resimlerde siyah görünüyor ama, ışığın açısıyla alakalı bir durum olabilir (sonuçta parlak metal yüzeyler, çevreden aldıkları ışığı yansıtır)...

semato'dan bu ürünü almış olan arkadaşlar, duruma açıklık getirebilir...
  • Üstteki mesajındaki halkalar kesinlikle ve kesinlikle siyah. Beyazınkinin gri olduğu net olarak gözüküyor.

Tabii AKG hiç tipinde değişikliğe gitti mi kulaklığın bir sormak gerek...

quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

yukarıdaki mesajımda farkında olmadan haksızlık yapıyor da olabilirim...resimlerde siyah görünüyor ama, ışığın açısıyla alakalı bir durum olabilir (sonuçta parlak metal yüzeyler, çevreden aldıkları ışığı yansıtır)...

• quote:

Orjinalden alıntı: MuttFTS.

Üstteki mesajındaki halkalar kesinlikle ve kesinlikle siyah. Beyazınkinin gri olduğu net olarak gözüküyor.

quote:

yukarıdaki mesajımda farkında olmadan haksızlık yapıyor da olabilirim...resimlerde siyah görünüyor ama, ışığın açısıyla alakalı bir durum olabilir (sonuçta parlak metal yüzeyler, çevreden aldıkları ışığı yansıtır)...

değişikliğe gitmiş de olabilir, sitesinde şık durması amacıyla da öyle gösterilmiş olabiilir-zaten foto doğal durmuyor (bu durumda, @frux nickli arkadaş, yanlış hatırlıyor da olabilir)

nette resimlerine baktım...krom olanlar hep siyah halka (resmi sitesindeki resimler hariç), beyazlar da hep parlak krom renkli halkaya sahip

• Bir de orjinal K 324 P chrome kulaklığın kapsülün üst yüzeyi dikkat ederseniz parlak değil.. mat!! Mediamarkt'ta gördüğüm; K 324 P chrome kulaklıkların da üst yüzeyi mattı!!
    Benim şahsi düşüncem;gittigidiyor da babam kulaklık satsa, babalar günü jesti olsun diye bile kulaklık almam..
  • Bir de değişikliğe gitse bile semato çok uzun süredir kulaklık satıyor. Bu kadarını stok yapmadığına göre, yeniden biryerlerden alması gerekir. Ki alınca da gri olması gerekmez mi mantık yürütürsek?

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MuttFTS.

Üstteki mesajındaki halkalar kesinlikle ve kesinlikle siyah. Beyazınkinin gri olduğu net olarak gözüküyor.

quote:

değişikliğe gitmiş de olabilir, sitesinde şık durması amacıyla da öyle gösterilmiş olabiilir-zaten foto doğal durmuyor (bu durumda, @frux nickli arkadaş, yanlış hatırlıyor da olabilir)

nette resimlerine baktım...krom olanlar hep siyah halka (resmi sitesindeki resimler hariç), beyazlar da hep parlak krom renkli halkaya sahip

• quote:

Bir de orjinal K 324 P chrome kulaklığın kapsülün üst yüzeyi dikkat ederseniz parlak değil.. mat!! Mediamarkt'ta gördüğüm; K 324 P chrome kulaklıkların da üst yüzeyi mattı!!
    Benim şahsi düşüncem;gittigidiyor da babam kulaklık satsa, babalar günü jesti olsun diye bile kulaklık almam..

Ne yazıkki durum bu oldu, inanın burda o arkadaşı itham etmeme rağmen zamanında forumdaki malum arkadaşların yorumlarından sonra helal olsun çocuğa orjinali satmaya çalışıyor o kadar sahtecinin arasında demiştim.

• quote:

Bir de orjinal K 324 P chrome kulaklığın kapsülün üst yüzeyi dikkat ederseniz parlak değil.. mat!! Mediamarkt'ta gördüğüm; K 324 P chrome kulaklıkların da üst yüzeyi mattı!!

o benim de dikkatimi çekti. orjinal sitesindeki gerçek metal gibi duruyor; semato'nun resimlerindeki sahte ve orjinal yazanlar ise, plastiğin üzerine krom rengi boya atılmış gibi...

ama dediğim gibi, AKG'nin sitesindeki resim profesyonel foto olduğu ve photoshop vs. gibi bir yazılımla oynanmış izlenimi verdiği için, o konuya değinmedim...ayrıca, AKG'nin sitesindekinin kapsül kısmı daha uzun, diğerleri daha topan duruyor...

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldshark -- 21 Haziran 2009; 23:30:58 >

• Aslında bir süre konuşmayacaktım ama baya bir tartışmalar oluyor o yüzden bir açıklama benden gelsin...

Ben Sematonun ürünü denedim kısa bir süre önce ve eski orijinal k324p kullanıcısı olarak söylüyorum gördüklerimden hiç hoşnut kalmadım.Farklılıklar;

1)Kablo kauçuğumsu halbüki bendeki akgnin kablo mx360 tarzı hafif sert ve ince kablolardandı;bu fark 1 ve yüzde 100 eminim bendeki beyaz k324pnin kablosundan farklı olduğuna.

2)Şu resimde gördüğünüz lafı geçen gri halka var ya,orası siyah.

3)Ses kalitesi cidden kötü değil;hatta başta aynı falan der gibi oldum.Ancak benim portapro ile kullandığım eq da bass -2ydi;azıcık açtım onu +4 yapınca basslar çok arttı.E benim bu kulaklığı satma sebebim bassların kesmemesiydi;ama nedense basslar gayet fazla geldi.

4)Dışını saran kapsülünün kalitesi çok kötü;hatta bir tarafının ki açılmıştı arası içi görünüyordu.Sanki içinde zımba kullanmışlar öyle bir görüntü vardı.

Artık gerisi size kalmış arkadaşlar;Okanbayla görüştüm ben onda benim sattığım ürün var İstanbuldaki arkadaşlar onla karşılaştırsın bir kontrol etsin.Benimki sahte değil ben satarken fişini verdim ona 50 euro saydım aldırırken Almanyadan.Durum böyle,umarım açıklığa konuşur konu umarım yanılan ben olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utuman -- 21 Haziran 2009; 23:59:50 >

• Eline sağlık utuman
  • utuman teşekkür ederim hiç olmazsa biraz daha somut olmuş şimdi incelemeler... Ama siyah halka kısmında bence bir değişim var veya chrome modelin farklı bir tipi de olabilir.

semato'nun sattığı ürün daha önce de söylediğim gibi hepsiburadadaki ürünle tamamen aynı ve halkası da aşağıdaki foto ile tamamen aynı yani durum şuna gidiyor hepsiburada ve media markt sahte satıyorsa artık bu insanlar kime güvenecek... linkteki fotoya bakın

http://www.hepsiburada.com/akg-k-324-pchr-krom-kulakici-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=17414&productid=evakgk324pchr#tablnk

• Hepsiburada ki Akg 324P kulaklığıı bilemem ama; media markt'takilerin halkaları siyah değil, aynı Akg sitesinde ki gibi mat metaldi ve kapsüllerin üst rengi de parlak değil mattı.. Daha sonra orjinal siyah halkalı Akg 324P chrome ürettilerse bilemem..
    Sonuç olarak;sahtesi ve orjinali arasında çok tereddütte kalınan Akg 324P kulaklığı, büyük teknoloji marketlerden almak en akıllıca hareket olur bence!!
    Zaten artık üretilmiyen bir modelmiş.. En iyisi yeni modellerden almak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 22 Haziran 2009; 2:03:26 >
  • hepsiburada sahte satmaz orjinalinde siyah değilse o halka muhtemlen hepsiburada internetten tesadüfi bir fotoğraf koymak isterken sahte akgnin fotoğrafını koymuştur yanlışlıkla. Sonuçta adamlar öyle ufak ayrıntıya niye dikkat etsinler
    bu arada utuman forum üyelerini aydınlattığın için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rstm -- 22 Haziran 2009; 2:02:33 >
  • Ve Donanimhaberde bir kulaklık furyası daha sona erer. Bakalım şimdi hangi kulaklık popüler olacak
  • 3 gün önce semato'nun sattığı K324P için sipariş vermiştim. provizyonda sorun yaşayınca (içime de zaten kurt düştüğü için), siparişi iptal ettim (üyeliğimden de oldum)...şansım varmış

Ama o satıcından alışveriş yapan o kadar insan

Aslında GG'den ürün siparişi vermezdim (bu ilk oldu), hele hele kopyasının ortalıktacirit attığı bir ürün söz konusu olduğunda. Ama donanımhaber'deki kulanıcılara olan güvenimden ve bazı üyelerin bu satıcıyı yere göğe sığdıramaması ve aksini iddaa eden kimsenin olmayışı sonucu böyle bir karar almıştım...

demek ki, her zaman bilinen, itibarlı mağazalardan yurtiçi garantili alışveriş yapmak en iyisi....ve ayrıca, faturalsız ürün satan bir insanın ürünlerini de sonuna kadar savunmamak gerekiyor...

• quote:

Hepsiburada ki Akg 324P kulaklığıı bilemem ama; media markt'takilerin halkaları siyah değil, aynı Akg sitesinde ki gibi mat metaldi ve kapsüllerin üst rengi de parlak değil mattı.. Daha sonra orjinal siyah halkalı Akg 324P chrome ürettilerse bilemem..
    Sonuç olarak;sahtesi ve orjinali arasında çok tereddütte kalınan Akg 324P kulaklığı, büyük teknoloji marketlerden almak en akıllıca hareket olur bence!!
    Zaten artık üretilmiyen bir modelmiş.. En iyisi yeni modellerden almak..

Hepsiburada'ya sabah mesaj attım şunu sordum:

Selamlar başlıkta yazdığım kulaklıktan almayı düşünüyorum fakat AKG nin sitesinde bu kulaklığın sizin resimlerinizden biraz daha farklı olduğu görülüyor. Sizden ricam kulaklığın gerçek bir fotoğrafını elinizdekilerden birinden çekip (yada distributor den getirtip çekebilirsiniz) siteye o şekilde koymanız olacak. Çünkü belki de şuan kullandığınız resim internetten bulduğunuz bir resimdir ve şu haliyle AKG sitesindekinden biraz farklı.

Hepsiburada'dan gelen yanıt şu şekilde:

Sayın şahin onur hükümen,

Ürün görseli ithalatçı firmadan alınmış olup görselin doğru olduğu bilgisi iletilmiştir.

hepsiburada.com'a göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Yani HB'dekilerin de halkaları siyah.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.