Şimdi Ara

Eardio.com daki AKG K324P sahte çıktı almayın!!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
285
Cevap
1
Favori
18.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon almanya sitesin de AKG K 321 modeli > EUR 24,95 satılmaya başlamış.
    http://www.amazon.de/AKG-321-Blue-Ear-Kopfh%C3%B6rer/dp/B001F6GRCI/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=ce-de&qid=1245705481&sr=8-2
    AKG K 340 modeli > EUR 51,47 Herhalde bu da 324P fiyatına Türkiye de satılır..
    http://www.amazon.de/AKG-340-Liquorice-Ear-Kopfh%C3%B6rer/dp/B001F6ENIS/ref=sr_1_14?ie=UTF8&s=ce-de&qid=1245705729&sr=1-14

• Şu K340 hakkında yorumlar düşsün;arkadaştan bir adet isteteceğim o almanyadan gelince.Sarı rengi hele çok hoş;acayip eskiyi andıran retro görüntüsü bana hoş geldi...
  • Hocam 340P fiyatı 70 $ civarı. 35$'lık 324P bizim ülkede kaç katı farkla satılıyor, ben açıkçası bunun kaça satılacağını öğrenmek istemiyorum. Çünkü moralim bozulacak gibi geliyor. Yine aynı şekilde yurtdışından akg almaya devam bence.
    Yeni seriler hakkında pek yorum yok ama 1-2 yorum var onlarda olumlu gerçi. Yavaş yavaş yaygınlaşsın bakalım ben beklemedeyim.

quote:

Orjinalden alıntı: frux

Amazon almanya sitesin de AKG K 321 modeli > EUR 24,95 satılmaya başlamış.
    http://www.amazon.de/AKG-321-Blue-Ear-Kopfh%C3%B6rer/dp/B001F6GRCI/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=ce-de&qid=1245705481&sr=8-2
    AKG K 340 modeli > EUR 51,47 Herhalde bu da 324P fiyatına Türkiye de satılır..
    http://www.amazon.de/AKG-340-Liquorice-Ear-Kopfh%C3%B6rer/dp/B001F6ENIS/ref=sr_1_14?ie=UTF8&s=ce-de&qid=1245705729&sr=1-14

• Araştırdım bir 5 dakika felan ama birşey bulamadım yararlı.Biraz beklemekte yarar var.Sarı renkli de maalesef k330p imiş
  • Sarı olan galiba K330. Sitesinde öyle geçiyor...

quote:

Orjinalden alıntı: utuman

Şu K340 hakkında yorumlar düşsün;arkadaştan bir adet isteteceğim o almanyadan gelince.Sarı rengi hele çok hoş;acayip eskiyi andıran retro görüntüsü bana hoş geldi...
  • Sarı olan akg k330 wasp. İlk çıktığından beri gözüm var o ne tasarım öyle
  • Evet doğru hocam şu anda K330P sadece sarı renkte mevcut. Açıkçası tasarım benim baya hoşuma gitti. Asıl ses performansını merak ediyorum. Ama şu anda alınacak iyi bir yer bulamadım. Bulursam buradan sizlerle paylaşırım.

Ayrıca k330p'nin gümüş rengide var ama ben hiçbir yerde satışta göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 23 Haziran 2009; 1:10:41 >
  • Arkadaşlar yeri değil belki ama sadece bu konu aktif şu anda. Mutlaka usps ile alışveriş yapanlar vardır. Türkiye'ye girdikten sonra ptt dağıtım yapıyor galiba. Peki ürün eve geldiğinde evde olmazsak kapıya bırakıp gitme durumları olur mu yoksa "kargo geldi evde yoktunuz şubeye uğrayın alın" falan gibi birşeyler mi derler acaba?
  • Kapıya not bırakırlar, gelin şuradan paketinizi alın gibilerinden.

quote:

Orjinalden alıntı: ok1907

Arkadaşlar yeri değil belki ama sadece bu konu aktif şu anda. Mutlaka usps ile alışveriş yapanlar vardır. Türkiye'ye girdikten sonra ptt dağıtım yapıyor galiba. Peki ürün eve geldiğinde evde olmazsak kapıya bırakıp gitme durumları olur mu yoksa "kargo geldi evde yoktunuz şubeye uğrayın alın" falan gibi birşeyler mi derler acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: thetrooper00

Kapıya not bırakırlar, gelin şuradan paketinizi alın gibilerinden.

quote:

Arkadaşlar yeri değil belki ama sadece bu konu aktif şu anda. Mutlaka usps ile alışveriş yapanlar vardır. Türkiye'ye girdikten sonra ptt dağıtım yapıyor galiba. Peki ürün eve geldiğinde evde olmazsak kapıya bırakıp gitme durumları olur mu yoksa "kargo geldi evde yoktunuz şubeye uğrayın alın" falan gibi birşeyler mi derler acaba?

Tamam çok teşekkürler.
  • quote:

Hocam bu konuda size açıklık getireyim. Belkide bu forumda ilk k324p kullanıcılarındanımdır. Aslında her iki üründe gerçek. Hatta beyaz olan modelin beyaz tıkaçları olan versiyonuda mevcuttur. Ben Amerika'dan ilk ürün aldığımda ürün krom renkli halkalıydı. Sonra bir tane daha aldım 1 yıl sonra falandır hatırlamıyorum tam olarak, halka rengini siyah geldi. Bende çakma olacağından şüphelenerek akg merkezine sorduğumda gelen cevap şuydu. Ürünlerin yeni versiyon olduğuydu, sadece görünüş farklılığı varmış. Teknik olarak soruma daha net cevap verebilecek birde mail adresi vermişler. Buraya mail attım firmadan, o da şunu belirtti. Yapılan krom renkli kapsül halkasının çok fazla sahteleri türemiş. Bu nedenle akg firması sahteciliğin önüne geçmek için bu halkayı modifiye etmiş ki bunun malzeme kalitesi olarak taklit edilmesi ve monte edilmesi daha zormuş. Hatta hatırladığım özel bir metodla ile bunu monte ettiklerini falanda anlatıyordu mailde ama hatırlamıyorum detayını. Yani sonradan kulaklığın içinin açılıp açılmadığı belli oluyormuş ayrıca bu sayede sahte olduğuda. Ki ben orjinali ile sahtesi karşılaştırma fırsatım oldu. Gerçektende halkada bir malzeme kalitesi farklılığı var hissedilen. Artık özel dedikleri malzeme ne ise onu bilmiyorum. Aslında bi ara deneyecektim içinin açıp tekrar monte etmeyi ama bozarım şimdi elimde kalır diye denemedim o zamanlar. Yoksa bakacaktım ne kadar özel bir monteleme yapmışlar diye. Benim bu konuda ki bilgim bundan ibarettir.

Evet gerçekten konu rayına oturmuş hiç olmazsa kullanan ve konuya hakim arkadaslar müdahale etmiş. Utuman'ın satmış olduğu kulaklıktan başka yeni tasarım Chrome model olduğu da kesinleşmiş oldu bu arada demek amaçları sahteleri engellemekmiş.

Sahteleri engellemek için hakla malzeme ve rengi yanında kabloyu da özelleştirmiş olabilirler.Gerçekten chrome modelin halka ve malzemesi benzer modellerden farklı. Bugün hepsiburadadan alınma bir ürün elime geçecek bir aksilik olmazsa ses, malzeme kalitesi ve kablo kalınlıklarını tekrar kıyaslayacağım...

@Utuman

Utuman sen de okanbay ile tekrar bir buluşma ayarlayıp kulaklığı tekrar deneyebilir misin ? Sanırın senden sonra kulaklığın sesi açılmış ve basslar yerine oturmuş bu durumda incelemeni de revize etmen gerekebilir...

@stonpary

Arkadasım AKG ye ulaşmış olmandan ötürü de seni kutlarken kendime eşekmişim diyorum. Yani hiç mi aklına gelmez bir insanın... Aslında ulaşmanın bu kadar kolay olacağını da aklıma getirmemiştim...Daha önce kullananlar savunamamış derken de bana giydirmişsin yanlış anlamışsın bence ama neyse konuyu dağıtmayalım...

• Eğer takipliyse not bırakıyorlar. Takipli değilse sığarsa posta kutusuna, sığmazsa kenarına/üstüne bırakıp gidiyorlar...

quote:

quote:

quote:

Tamam çok teşekkürler.

• Arkadaşlar yurtdışından almak isteyenler için bir site öğrendim. Amerikadan bir arkadaşım söyledi, buradan birçok ürün almış güvenilir olduğunu ekledi. Bir araştırın isterseniz.

http://www.sweetwater.com/

Amerika sitesi. Bedava telefon edip istediğiniz soruları da sorabilirsiniz ingilizce tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuttFTS.

Eğer takipliyse not bırakıyorlar. Takipli değilse sığarsa posta kutusuna, sığmazsa kenarına/üstüne bırakıp gidiyorlar...

quote:

quote:

quote:

Tamam çok teşekkürler.

evet takipli şekilde geliyor. Sağolun.

• Yurtdışı sitelerde PayPal kabul etmediklerinde, kredi kartı ile ilgili problem çıkabiliyor. Onay için birşeyler istiyorlar, ve sizin aramanız felan gerekebiliyor. Aklınızda bulunsun...

quote:

Orjinalden alıntı: deadric

Arkadaşlar yurtdışından almak isteyenler için bir site öğrendim. Amerikadan bir arkadaşım söyledi, buradan birçok ürün almış güvenilir olduğunu ekledi. Bir araştırın isterseniz.

http://www.sweetwater.com/

Amerika sitesi. Bedava telefon edip istediğiniz soruları da sorabilirsiniz ingilizce tabi.

• Evet MuttFTS'nin dediği doğru. Eğer paypal ile alışveriş imkanı sunmuyorsa bence uzak durmanızda fayda var. Sonradan paranız veya uğraşınız boşa gitmesin benden söylemesi.
  • Bir de PayPal ile aldığınızda, elinize ulaşmazsa (satıcı da insurance'lı gönderdiyse), PayPal'den dispute açıp paranızı geri alabiliyorsunuz.. (Genelde ulaşmazsa satıcıya söylediğinizde zaten ebay'deyse geri ödeme yapıyor, negative feedback almamak için..)
  • quote:

@Utuman

Utuman sen de okanbay ile tekrar bir buluşma ayarlayıp kulaklığı tekrar deneyebilir misin ? Sanırın senden sonra kulaklığın sesi açılmış ve basslar yerine oturmuş bu durumda incelemeni de revize etmen gerekebilir...

Ankarada oturduğumdan açıkçası şu an için zor;olur da İstanbula yolum düşerse denerim ama tabii ki.Ama ben 2 ay ve bu 2 ayda dolu dolu kullandım;çok büyük bir değişme zaten olamaz.Bir de ben hafif basshead olduğumdan bana hala eksik gelmesi muhtemel bassların
  • quote:

Orjinalden alıntı: utuman

Ankarada oturduğumdan açıkçası şu an için zor;olur da İstanbula yolum düşerse denerim ama tabii ki.Ama ben 2 ay ve bu 2 ayda dolu dolu kullandım;çok büyük bir değişme zaten olamaz.Bir de ben hafif basshead olduğumdan bana hala eksik gelmesi muhtemel bassların

Okanbay'la telefon görüşmemde kulaklığın şuandaki basslarına Utuman da şaşırır dediği için sanırım kulaklık açılmaya devam etmiş neyse vakit bulursan uğrarsın. Zaten artık iki farklı chrome model olduğu kesinleşti yapılması gereken yeni modellerle tekrar kıyaslamak. Adamlar kolay kopyalanabilecek her parçayı yenilemişler...
  • Çin'li arkadaşlarım yardımlarım karşılığında 2 adet AKG K324P ve bir adet AKG IP2 hediye ettiler bana.

Ne yardım ettim de hediye aldım? Onlara yaptıkları taklitlerde daha iyi olmaları için taklit kulaklıklarının kusurlarını sundum.

Şu anda Elimde 2 adet AKG K324P, 1 adet AKG IP2 bulunmakta. Orjinal kulaklık sahipleriyle görüşmek isterim. Aralardaki farkları inceleriz etraflıca.
    Yani Çin'den alınan herhangi bir kulaklığın orjinal olma ihtimali yok.
    Bu arada elimdekileri de satıyorum. 3 kulaklığı turşu suyu yapacak değilim.

20TL'ye tanesini satıyorum AKG'lerin. 23TL'ye posta benden.

Cresyn C230E sadece denenmiştir. posta dahil 23TL'ye satıyorum. Türkiye garantili faturalı.

Sony MDR-EX82 satıyorum. 10TL orjinaldir. MP3 çalar ile geldi.

Altec Lansing UHP336 : 110TL

Westone UM1 veya SoundMagic PL30 ile takas olur.

Şimdi orjinallik hususuna gelelim. gittigidiyor'da %100 orjinal sattığı iddia edilen, aslında makina mühendisiymiş de kendine orjnal araştırması yaparken kendini aşmış ve millete orjinalleri alsın diye amme hizmeti ypan satıcıların da sennheiser'larını bilmem K324P modeli sahte olabilir.

Çin'lilere yaptığım yardımı benden kulaklık alanlara yapıyorum. Yani benden kulaklık alan, orjinal ile aldığı elimdeki taklitlerin arasındaki farkı söylüyorum.

Ses kalitelerine gelince orjinal olmasına rağmen sony iç açıcı değil. ortaokul çocuğu gibi kaldı taklit akg ve cresyn yanında. Bir de abisi MDR-ex90 çok kral bir kulaklık iddia ediliyordu. Taklitlerin iyi ses kalitesi var denmesinin bir nedeni de sony'nin kulaklıklarının sadece ses veriyor olması sanki.

AKG'lerin kendi içinde az farklılıkları var. Cresyn onlardan daha farklı. 25TL indirimli 40-50TL gibi uygun Türkiye fiyatlı bir kulaklık için gayet iyi ses veriyor. Zaten Cresyn 230 630 gibi isimlerle rakip firma modellerinden isim almış.

Madem sahte alıcaksınız 50 70 hatta 100TL vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selduman -- 6 Temmuz 2009; 3:13:09 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.