Bildirim
Earpods alıcam yardımcı olur musunuz ? :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Olur tabi niye olmasin kutudan cikan sifir kullanilmamis 40 tlye veririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
HOcam bende kaybettim içime oturdu appleın sitesinden alın ya da tekno marketten diğerleri pek güvenilir gelmedi.
Ben zaten almadım.
Ama elimde boş kutusu kaldı -
Earpodslar genel anlamda oldukça iyi kulaklıklar ama bu biraz da dinlediğiniz müzik türüne göre değişir. Genel olarak her türden testini yapmış olarak o fiyat aralığındaki en iyi kulaklık diyebilirim
Hocam buda abartı oldu tamam güzel kullaklık bende kulandım kaybettiğimde üzüldümde.Bence 75 tl etmez o kadar fiyatı olmaz verdiği ses sonynin 30-35tllik kullaklıkları ile eş değer.Ben olsam sony ya da sennheiser marka bakardım o fiyata. -
Senin iyi bir yıl gitmiş. Shuffle kulaklıkları çok dandik. Benimki ilk son ses müzik dinlememle birlikte basları patladı. Kavga dövüş servisten earpods verdiler. Shuffle ile aynı fiyat diye vermek istemedi herif
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
güncel -
Alma
Bence
1 aydır kullanıyorum kutusunda duruyordu pişmanım sokakta yürürken araçların sesleri duyuluyor heleki o kırmızı belediye otobüslerinin seslerinden müzikler duyulmuyor heleki fazla yüksek ve basslı dinlemiyorsanız zaten gitarlı bi müzikse zaten duyamıyosunuz illaki basslı olucak veya dubstep :) tavsiyem deymez o fiyata almayın gidin mükemmel kulakiçi kulaklıklar var onlara bakabilirsiniz -
Daha yeni konu açmıştım benim CX-300 II'den iyi diye. Hala diyorum daha iyi gerçekten
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon kapalıyken alarm çalar mı
- rehberinde ekli miyim nasıl anlarım
- iphone saklama alanı boş ama dolu diyor
- iphone elma logosu gelip gidiyor
- eski iphone imei yeni telefona aktarma
- iphone a18
- iphone 15 pro max sessize alma tuşu
- iphone tek sim çift sim farkı
- telsiz kullanım ücreti ne kadar
- iphone 15 parmak izi varmı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X