Şimdi Ara

Earpods alıcam yardımcı olur musunuz ? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iPod shuffle almıştım ama kulaklığı 1 yıl sonra bozuldu 1 aydan beri müzik dinleyemiyorum Earpods alsam iPod shuffle ile güzel olur mu sizce ?

Yardımlarınızı bekliyorum

• Olur tabi niye olmasin kutudan cikan sifir kullanilmamis 40 tlye veririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HOcam bende kaybettim içime oturdu appleın sitesinden alın ya da tekno marketten diğerleri pek güvenilir gelmedi.
    Ben zaten almadım.
    Ama elimde boş kutusu kaldı
  • Earpodslar genel anlamda oldukça iyi kulaklıklar ama bu biraz da dinlediğiniz müzik türüne göre değişir. Genel olarak her türden testini yapmış olarak o fiyat aralığındaki en iyi kulaklık diyebilirim

• Ohan kullanıcısına yanıt
    Hocam buda abartı oldu tamam güzel kullaklık bende kulandım kaybettiğimde üzüldümde.Bence 75 tl etmez o kadar fiyatı olmaz verdiği ses sonynin 30-35tllik kullaklıkları ile eş değer.Ben olsam sony ya da sennheiser marka bakardım o fiyata.
  • Senin iyi bir yıl gitmiş. Shuffle kulaklıkları çok dandik. Benimki ilk son ses müzik dinlememle birlikte basları patladı. Kavga dövüş servisten earpods verdiler. Shuffle ile aynı fiyat diye vermek istemedi herif

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alma
    Bence

• 1 aydır kullanıyorum kutusunda duruyordu pişmanım sokakta yürürken araçların sesleri duyuluyor heleki o kırmızı belediye otobüslerinin seslerinden müzikler duyulmuyor heleki fazla yüksek ve basslı dinlemiyorsanız zaten gitarlı bi müzikse zaten duyamıyosunuz illaki basslı olucak veya dubstep :) tavsiyem deymez o fiyata almayın gidin mükemmel kulakiçi kulaklıklar var onlara bakabilirsiniz
  • Daha yeni konu açmıştım benim CX-300 II'den iyi diye. Hala diyorum daha iyi gerçekten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.