Şimdi Ara

Easeus bilen yardım etsin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımda büyük bi dosyanın üstüne yanlışlıkla başka bir dosyayı yazdım(overwrite). Dosyayı eski haline getirmek için Easeus adlı programı kullanıp dosyaları getirdim fakat eski formatlarında gelmediler saçma sapan bissürü dosya halinde geri geldiler bu dosyaları nasıl kullanılabilir hale getirebilirim bileniniz var mı?

• Dosya uzantıları ne olarak geldi? Eskiden uzantısı neydi ne dosyasıydı?
  • D deki program filesin üstüne yazdırdım direk hocam ordaki dosyalar diye düşünün ,ama direk kendileri değilde 1001 türlü dosya şeklinde geldi isimleri felan farklı, raw dosyası felan var mesela içinde bissürü raw olarak kaydedilmiş dosya var ama açınca hata veriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: resets

D deki program filesin üstüne yazdırdım direk hocam ordaki dosyalar diye düşünün ,ama direk kendileri değilde 1001 türlü dosya şeklinde geldi isimleri felan farklı, raw dosyası felan var mesela içinde bissürü raw olarak kaydedilmiş dosya var ama açınca hata veriyo
    Bi ekran görüntüsü atar mısın.
  • Serlamlar.

Sorun halen devam ediyor ise yardımcı olabilirim.
  • mfsaydam kullanıcısına yanıt
    çok iyi olur ,işlerim nedeniyle uğraşamadım pc le çok hala sorunum devam ediyor
  • Tekrar selamlar.

Gün içerisinde yoğun oluyorum pm ile ulaşın uzaktan erişim ile akşam yardımcı olurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.