Şimdi Ara

east mı tr mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler east serverinde oynuyorum burda polonyalılardan geçilmio streamlardan tr serverini izliyorum gold oyunu burdan daha güzel gözüküo sizce geçiyimmi kalıyımmı

• Senin hangi ligde olduğuna bağlı
  • gold 5 teyim şuan 4 den düştüm 1-2 haftaya gold 3 veya 2 olurum
  • Çok fark yok diyolla ama eune iyidir orda başladım polak ve rusların chatin içine etmesi dışında sorunum yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Russia serverı açıldıktan sonra pek rusa rastlamadım, polonyalıların büyük kısmı sorun ama tr geçersen pişman olucağına eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeelbot

Çok fark yok diyolla ama eune iyidir orda başladım polak ve rusların chatin içine etmesi dışında sorunum yoktu.

valla öyle ölünce junglera laf atmalar wardsız gezmeler baya bi sorun var burda veya bana öyle gelio
  • tr
  • weste geçmeyı dusunmez mısın ?
  • abi servera göre degerlendirmeyin adam var adam var yani gecen trde bir takım geldi bir takımda herkesmi düzgün oynar şaşırdım bazende öyle idiyıtz geliyorki aklın almaz
  • east gel beraber oynarız TheL3 ekle
  • Sakın geçme her ikisinde de oynadım şu an Eune deyim daha iyi . Tr de golda çıktmıştım şu an eune de silver 4 den 1 e çıktım . Eune silverları Tr goldlarından iyi . Birde Tr de o kadar az adam var ki gold olsan da pek bir şey değişmiyo seni yine düşük veya çok yükseklerle eşleştirebiliyor . İlla Eune den gitmek istiyosan weste geç .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.