Şimdi Ara

West'e Geçilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aralar weste geçmeyi düşünüyorum beyler plat 2 yim diamond olur olmaz geçicem sizce değer mi pişman olur muyum ya da bi fark yokmuş lae der miyim. Son olarakta diamon 5 geçsem plat altına atma riski var mıdır?

• Diamond geçersen zaten gold silver olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duyduğum kadarıyla en fazla plata atıyomuş yani daymınd geçersen plat olursun plat 5 geçip gold3 mi ne atmıştı arkadşaı
  • plata atar altın bilmem . Kolay cıkarsın mmrdan dolayı
  • aman aga dikkatli ol bu işlerde.
  • mmr a gore ama buyuk ıhtımal altın atar

zaten ordanda cıkamazın ama oynarken kafat rahat olur.West guzeldır
  • Diamond 5ten golda atılırsın muhtemelen westte.Plat bekleme, mmr'ın çok yüksek olmalı onun için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WEST'E GEÇEMİYORUM
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Magister Equitum kullanıcısına yanıt
    peki dia 4 felan olsak gene atmaz mı

• dia 3 ken westte geçtim maçı kazandım plat 2 ye attı
  • Trident682 kullanıcısına yanıt
    Bence o kadar uğraşıp, kendini sıkmaya değmez tr serverında.Direkt geç, oyun seviyesi daha kaliteli olduğunu fark ediceksin.Bu dediğin ligler işkence gibi trde.Uğraşma, direkt geç.WEstte zaten çok puan gelip, az gidiyo başta; orda çıkarsın iyi oynarsan.
  • Magister Equitum kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal öyle yapacam geçmeden önce bi 6400 rp çekip geçicem orda rp baya pahalı. Plat 1 çıkım geççem bakalım nereye atacak
  • West'te diamond falan olmak istiyorum acaba nasıl bir yol izlemeliyim.
  • 1 maçı kazanırsan platta devam edersin 1-2 küme altında aldırış etme o kadar golda falan düşmen imkansız sallamışlar
  • Trident682 kullanıcısına yanıt
    Ben de 8k çekip; geçtim, aynen öyle yap.Bi de nickini değiştirmek istiyosan, westte hesap aç önce aynı nickle; otomatik olarak nickini değiştirmeni istiycektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: requaizen

1 maçı kazanırsan platta devam edersin 1-2 küme altında aldırış etme o kadar golda falan düşmen imkansız sallamışlar

Kendin şu an dediğin olayı yapıyorsun.Bizzat geçtim.Element uydurma yani.Bi halt bilmeden de başkalarına laf etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magister Equitum

Ben de 8k çekip; geçtim, aynen öyle yap.Bi de nickini değiştirmek istiyosan, westte hesap aç önce aynı nickle; otomatik olarak nickini değiştirmeni istiycektir.

benim westtede smurf vardı aynı nickle 14 level burdakini değiştirip öyle geçmeyi düşünüyodum bak bunu söylediğin iyi oldu sağolasın
  • TR Diamond = West Gold
  • Rochie Roch kullanıcısına yanıt
    çok oynayarak, en iyi oynaıdıgn karakterlerle ve her karaktere karşı nasıl oynanır onu ogren plat 5 basladım 22 sinde ayın d4 üm şu an westte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

Bu aralar weste geçmeyi düşünüyorum beyler plat 2 yim diamond olur olmaz geçicem sizce değer mi pişman olur muyum ya da bi fark yokmuş lae der miyim. Son olarakta diamon 5 geçsem plat altına atma riski var mıdır?

kesinlikle gecilir bi fark yokmuş lae falan demessin aksine oyunların daha kaliteli ve az flame li oldugunu goruceksin zaten ben oyun mu oynuyıomuşum ya falan dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

TR Diamond = West Gold

Hımm kafan güzelmis west cokmu iyi sanıyosunuz siz west gold2 ydim trden daha kötü hepsi bencil takımı takma yok tek yakalan öl tek farkı küfür yok bot feeder dedim report etmisler konusma banı westte aynı westin diamond ve üzeri oyunculuk kalitesi cok iyi tavsiyem westte hesap acman

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.