Şimdi Ara

West'e Geçilir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dia 3 ve aşşağısında geçersen tahminimce plat olursun bence kesin plat atar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Best Nasus Tr

quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

TR Diamond = West Gold

Hımm kafan güzelmis west cokmu iyi sanıyosunuz siz west gold2 ydim trden daha kötü hepsi bencil takımı takma yok tek yakalan öl tek farkı küfür yok bot feeder dedim report etmisler konusma banı westte aynı westin diamond ve üzeri oyunculuk kalitesi cok iyi tavsiyem westte hesap acman

Net oğlu net o örnek istedigin kadar yaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 lig aşağıdan başlarsın ortalama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magister Equitum kullanıcısına yanıt
    weste benim kadar hesap geçiren yoktur boş konuşma.ben arkadaşın mmr sini bilemem düzgün oldugunu varsayıyorum kötüyse baya fark eder. zoruna gıdıyosa yazdıklarım foruma girme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requaizen -- 9 Temmuz 2014; 20:53:33 >
  • tr den küfürden dolayı kaçıyorsan rahat edersin. ama troll orda da var. yeteneksiz orda da var
  • requaizen R kullanıcısına yanıt
    Niye senin gibi gereksiz bi adam yüzünden foruma girmeyeyim. Muhattap olacağim bi insan değilsin, ilk mesajından da belli zaten.
  • Geçilir.Ama lig mevzusunu dert etme düşük bir lige bile atsa mmr den dolayı hem kolay çıkarsın hemde oynadığın oyunun kalitesi aynidir.Gold1 West - Dia 5 TR den iyidir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayburtlu -- 10 Temmuz 2014; 8:05:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

quote:

Orijinalden alıntı: Magister Equitum

Ben de 8k çekip; geçtim, aynen öyle yap.Bi de nickini değiştirmek istiyosan, westte hesap aç önce aynı nickle; otomatik olarak nickini değiştirmeni istiycektir.

benim westtede smurf vardı aynı nickle 14 level burdakini değiştirip öyle geçmeyi düşünüyodum bak bunu söylediğin iyi oldu sağolasın

Ne demek.Yardımcı olabildiysem
    Weste geçince ekle veya haber et birlikte oynarız:)

• bence mute tuşunu kullananlar için fark yoktur
    mesajıma atlayan sensin hödük olma bu kadar üste çık bak bakıyım ne yazmışsın üslubunu bozmak yerıne adam gibi bişeyler yazsan adam gibi cevap alırdın ki adamlığın sende gezmediğini anladık orayı geç . daha aşağılamamı istiyorsan bu mesaja da cevap ver daha da onurunu kırıcı şeyler söylemeye hazırım senin gibi it kkopuga meydan bırakacak değiliz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requaizen -- 10 Temmuz 2014; 8:41:33 >
  • weste gecme bosuna hayatının hatası olur
  • Trident682 kullanıcısına yanıt
    durdugun hata hemen geç.
  • requaizen R kullanıcısına yanıt
    O kadar insan yorum yapıyor buraya sen ne hakla, nasıl bi kendini beğenmişlikle kafadan ''sallamışlar'' diyebiliyosun.Adam gibi doğru değil desen ben sana yorum mu yapıcam, bana üslup konusunda konuşacağına git kendi üslubuna çeki düzen ver.''Sallamışlar'' la biten bi üslupla yazıyosun, üstüne bi de bana üsluptan bahsediyosun.
    Sen beni aşağılayabilecek düzeyde değilsin.Mesajı uzatıp senin gibi gereksiz bi herifin seviyesine düşmem bile.Hadi başka yere.
    nolursun uzat.. yol al karakter yoksunu. blok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requaizen -- 10 Temmuz 2014; 9:52:29 >
  • dia 1 ken geçtim plat 1 e attı. 20 küsür lp geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetCuneytKoc

weste gecme bosuna hayatının hatası olur

sebep ?
  • Trident682 kullanıcısına yanıt
    MMR'ın iyiyse ve geçtiğinde oynayacağın maçı kazanırsan Plat başlarsın. Gold başlayacağını düşünmüyorum.
  • Shadouspan kullanıcısına yanıt
    +1 bazı tenekelere de anlatabilsen bunu keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: requaizen

+1 bazı tenekelere de anlatabilsen bunu keşke.

Bu forumdaki çoğu insan bilmediği/denemediği konu hakkında boş boş yorumlar yapıyor zaten fazla takmamamız lazım bloklayıp geçmek en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

quote:

Orijinalden alıntı: AhmetCuneytKoc

weste gecme bosuna hayatının hatası olur

sebep ?

kardeşim ben westtede oynadım tr geçiş ücretsiz olunca geldim ordaki adamlar laftan anlamıyor oranın trolu feederi daha kotu burdakilere derdinbi anlatıyorsun ordakılere anlatamıyorsun burda 2 adc alıyolarsa westte 4 adc oyuna gırıyolar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.