Bildirim
West e geçenler içeri lütfen
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kalite farkı var. orada da feeder afk ara sıra çıkar ama maçlar kaliteli geçiyor genelde -
quote:
Orijinalden alıntı: saimertug
kalite farkı var. orada da feeder afk ara sıra çıkar ama maçlar kaliteli geçiyor genelde
Bende öyle düşünüyorum zihniyet farkı var.Yorumun için teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rpye kol gibi para ödüyorsun bronz silver gold liglerinin trden farkı yok sadece flame olmaz ama plat ve diamond ligleri trnin 2 gömlek üstünde oyunumu geliştiricem diyorsan westte plat dia olurum diyorsan geç ama trde goldsan westtede gold olursun fazla hevesle gelmeni tavsiye etmem -
westte oynuyordum ben, rp çekmek için bikaç ay tr de kaldım ne uyarı ne ban hiçbirşey yemedim, daha weste geeri döneli 2 gün olmadı arkadaşla şakalaşırken gay kelimesini fialn kullandık chatte sırf o yüzden direk uyarı geldi
sen düşün artık
quote:
Orijinalden alıntı: Starixa
Rpye kol gibi para ödüyorsun bronz silver gold liglerinin trden farkı yok sadece flame olmaz ama plat ve diamond ligleri trnin 2 gömlek üstünde oyunumu geliştiricem diyorsan westte plat dia olurum diyorsan geç ama trde goldsan westtede gold olursun fazla hevesle gelmeni tavsiye etmem
Hocam tr de ligim elmas 5 fakat çok rezil oyunlar dönüyor, rp çekmeyi düşünmüyorum zaten gerekli olan herşey var,oyunculuğu mu geliştirmek için geçmek istiyorum fikriniz nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: Kaypey
quote:
Rpye kol gibi para ödüyorsun bronz silver gold liglerinin trden farkı yok sadece flame olmaz ama plat ve diamond ligleri trnin 2 gömlek üstünde oyunumu geliştiricem diyorsan westte plat dia olurum diyorsan geç ama trde goldsan westtede gold olursun fazla hevesle gelmeni tavsiye etmem
Hocam tr de ligim elmas 5 fakat çok rezil oyunlar dönüyor, rp çekmeyi düşünmüyorum zaten gerekli olan herşey var,oyunculuğu mu geliştirmek için geçmek istiyorum fikriniz nedir ?
Oyunumu geliştiricem diyorsan geç ilk başlarda 1-2hafta baya zorluk çekiceksin trdeki gibi ez lane falan olmuyor burada diamond maçlarında kill farkı en fazla 5-6 olur ve gelirken yanına bi 6k rp ile falan gel ben gelmedim pişmanım şuan burada rp alamıyorum 2kat ödemek çok koyuyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: HiddenHunter
westte oynuyordum ben, rp çekmek için bikaç ay tr de kaldım ne uyarı ne ban hiçbirşey yemedim, daha weste geeri döneli 2 gün olmadı arkadaşla şakalaşırken gay kelimesini fialn kullandık chatte sırf o yüzden direk uyarı geldi
sen düşün artık
Tr açıldığından beri tribunal gelicek diyorlar tarih vermiyorlar saçmalık.Cezalar insanların gözünü korkutmuyor.
En ağır küfür; **** noob. -
quote:
quote:
quote:
Oyunumu geliştiricem diyorsan geç ilk başlarda 1-2hafta baya zorluk çekiceksin trdeki gibi ez lane falan olmuyor burada diamond maçlarında kill farkı en fazla 5-6 olur ve gelirken yanına bi 6k rp ile falan gel ben gelmedim pişmanım şuan burada rp alamıyorum 2kat ödemek çok koyuyor
Tavsiyelerin için teşekkürler.Bende rp stoklayıp geçmeyi düşünüyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
troll çok çok çok nadir
afk nadir, olan da teknik sorundan çıkıyor. sonra gelince farmla vs toparlamaya çalışıyor
bir hata olduğunda ve rapor ettiğinde bu dikkate alınıyor
gerek support, gerek oyuncuları ile kalite farkı -forumdaki tr oyunculaları üstünüze alınmayın, veletlerden bahsediyorum- -
quote:
quote:
sen düşün artık
Tr açıldığından beri tribunal gelicek diyorlar tarih vermiyorlar saçmalık.Cezalar insanların gözünü korkutmuyor.
tr de ceza varmıki göz korkutsun ben hiç görmedim valla her oyun afk ana bacı söven hiçbir yaptırım yok malesef, yetenekli oyuncu desen oda yok
geçiceksen rp ni stokla geç düşünme boşver her açıdan daha iyielr bizden,eğer flamera yada feedera denk gelirsen %70 ihtimalle türktür adam
-
quote:
quote:
quote:
sen düşün artık
tr de ceza varmıki göz korkutsun ben hiç görmedim valla her oyun afk ana bacı söven hiçbir yaptırım yok malesef, yetenekli oyuncu desen oda yok
geçiceksen rp ni stokla geç düşünme boşver her açıdan daha iyielr bizden,eğer flamera yada feedera denk gelirsen %70 ihtimalle türktür adam
Hocam bence riot tr bilerek bunu yapıyor,ceza sistemi olsa sunucunun en az yarısı toxic hepsine ceza gerekir bu durumda onların gözünü korkutuyor.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
sen düşün artık
Hocam bence riot tr bilerek bunu yapıyor,ceza sistemi olsa sunucunun en az yarısı toxic hepsine ceza gerekir bu durumda onların gözünü korkutuyor.
tr serverı tamamen para kazanmak amacıyla kurulmuş,veletler babasının cebinden para çalıp gidip rp çekiyor ritoda parayı bulunca hiçbirşey umrunda olmuyor bütün veletler takılıyor kendi halinde
olan sana bana oluyor işte
-
Bi yorum yapmak güç.Güllük gülistanlık değil tabi ama west, TR den sonra cennet gibi geliyor insana.TR de feedi de bol afk si de flame desen olmayan oyun yok.Westte feeder falan tabiki oluyor.Ama çok çok ezilmezseniz en azından birbirinize sövmek yerine, oyunu çevirmek için bişeyler yapmaya çalışıyorsunuz ne bileyim.Oyuncu kalitesi olarak fark aşırı.TR de dia 5 westte plat 4 hesabım var.TR nin dia 5 inin 100 de 85-90 ı çöptür kimse alınmasın.Ama westte platta cidden kaliteli oyuncular geliyor nadirde olsa.TR de challengera da kassan oyunculuğunda bir gelişme olmaz kesinlikle bunu söyleyebilirim sana, ama westte oynarsan gelişiyorsun cidden.
Zira benim mainim supportu TR de elim şeyimde supp oynayarak dia eloda rahat carrylerim mesela.Ama westte ne yalan söylim zorlandım supp oynadığım oyunlarda.Bunda takımımın her zaman kötü gelmesinin bi etkisi var elbette ama.TR de lane ezip bunu devam ettiriyorum mesela , ama westte lanemi eziyorum, ama karşıda feedlenmiş midlerden falan ağır focus yiyip ölebiliyorum mesela.TR de supa focus atılmaz tarzı bi algı olduğundan rahat oyun oynuosun, tabi o kadar rahat oynayınca da westte zorlandım baya.Şu an jungle a dönmeye çalışıyorum, öyle saçma salak jungle gelmedi tarzı muhabbetler olmadığından tabi güzel güzel oynuyorum takımım feedler yeniliriz veya normal gelir yeneriz orası ayrı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuan -- 16 Kasım 2014; 3:28:45 >
-
Bazıları yeteneksiz olduğu için derslerini nasıl zinde akan bir adama Lee verirsen o adam o oyunun içine eder gibi
Yorumları okuduktan sonra weste geçmeye karar verdim
6 lv de bile jungle yapiyolar.
en son zamanlarda yani son 1 haftadır çok kötü playerlar geliyor ama genel olarak flame yapan sayısı çok azdır . Eğer sen flame yaparsan o adam afk kalır direk rage quit atar. Sen sıkıntı yaratmazsan sinir olsan bile bir şey yazmazsan oyunda pek bir sorun olmaz -
Oyundan zevk almak istiyorsan west
TR de Çilingir olup arkadaşlarına hava atmak istiyorsan TR (fedakarlık: eğlenmek) (kazanç: Yeni küfürler, sinir stres)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- lol herkesi susturmak
- mobile legends sevgili olan herolar
- lol oyna tuşu çalışmıyor
- e postamı bilen biri ne yapabilir
- lol ekran çok yakın
- afk nedir
- riot mmorpg
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X