Şimdi Ara

Eastten weste gecis. Önemli!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asıl hesabın eastte ben aynı maille aynı kullanıcı adı ve summoner name ıle westtede hesabım var sımdı asıl hesabımı weste gecırmek ıstıyorm ama ordakı hesabın kullanıcı adı summoner name sıfre bıle aynı weste gecersem sorun olurmu

• Oha arkadaş bu ne yani senin east şifreni falan çalsam west şifrenide mi öğrenicem. İlkokulda bilmece sorulurdu 2 tane farklı arardık arardık bulamazdık daha sonra şu yazıyı görürdük; " iki bilmeceninde cevabı aynıdır. "
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Oha arkadaş bu ne yani senin east şifreni falan çalsam west şifrenide mi öğrenicem. İlkokulda bilmece sorulurdu 2 tane farklı arardık arardık bulamazdık daha sonra şu yazıyı görürdük; " iki bilmeceninde cevabı aynıdır. "

Bravo arkadasım cok iyi cevap. bi yanlış yapmısım ve 2 svdede aynı kullanıcı adlı hesap var . esprı yapacagına cevabını bılıyorsan cevapla
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyymooonn

quote:

Oha arkadaş bu ne yani senin east şifreni falan çalsam west şifrenide mi öğrenicem. İlkokulda bilmece sorulurdu 2 tane farklı arardık arardık bulamazdık daha sonra şu yazıyı görürdük; " iki bilmeceninde cevabı aynıdır. "

Bravo arkadasım cok iyi cevap. bi yanlış yapmısım ve 2 svdede aynı kullanıcı adlı hesap var . esprı yapacagına cevabını bılıyorsan cevapla

Supporta mesaj at benim babam phreak mı
  • yardımlarınızı beklıyorm
  • girerken yazdın kullancı adı farklı olduğu sürece sorun olmaz seni west a attığında büyük ihtimalle nickini değiştirme ekranı gelir
  • Eğer Türkiye serverına aktarılınca verilecek olan beleş geçiş hakkını kullanacaksan geçince summoner nameini de değiştirebiliyorsun.Yani evet geçersin ama aynı summoner name le olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP Boost EUW için
    9 yıl önce açıldı
    lol ip bandan kaçış var mı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Supporta mesaj at benim babam phreak mı

ah bir bilsek ..

• Türkçe support koydular oyuna üşeniyormusunuz zor mü geliyor anlamıyorum 30dkya cevap atıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumikon

Eğer Türkiye serverına aktarılınca verilecek olan beleş geçiş hakkını kullanacaksan geçince summoner nameini de değiştirebiliyorsun.Yani evet geçersin ama aynı summoner name le olmaz.

Adamın sorusu ıd ve şifremle girersem weste geçtiğimde hangi hesaba giricek çünkü ikisininde id pw aynı. Bence id değiştiriliyosa değiştir yada pw. Emailde değiştir zor bişey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vicious001

Türkçe support koydular oyuna üşeniyormusunuz zor mü geliyor anlamıyorum 30dkya cevap atıyorlar.

12 saat once tıcket attım hala cevap yok. usenıyorsn felan dıyorsn
  • post kaılır beyler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vicious001

Türkçe support koydular oyuna üşeniyormusunuz zor mü geliyor anlamıyorum 30dkya cevap atıyorlar.

12 saat once tıcket attım hala cevap yok. usenıyorsn felan dıyorsn

gece saatlerinde attıysan öyle olur sanırım ben atıyorum akşam saatlerinde direk geliyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumikon

Eğer Türkiye serverına aktarılınca verilecek olan beleş geçiş hakkını kullanacaksan geçince summoner nameini de değiştirebiliyorsun.Yani evet geçersin ama aynı summoner name le olmaz.

Adam username ile password aynı diyor. Sen ne diye şimdi summoner name i kattın araya
  • quote:

Türkiye sunucusuna transfer olduktan 2 hafta süre boyunca eski sunucuna Mağazadan ücretsiz 1 hesap aktarım bileti alarak geri transfer olabilirsin. Bu süre sonunda başka bir sunucuya hesap aktarımı bir süre mümkün olmayacaktır.

herkes düşünüyor da belki hangi sunucudan geldiysen o sunucu bedava olcak bunu düşünen yok ? ben zannetmiyorum eastten weste bedava geçilebileceğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 14 Eylül 2012; 13:26:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.