Şimdi Ara

Easycep Takas Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta önce amazondan samsung s24 aldım. Amazondan alma sebebim eski telefonunu takasla almalarıydı, amazona güvendik ama gelin görün ki easycep denilen firma rezil etti bizi.

S20FE modelli eski telefonuma 6300 lira değer biçilirken, s24 aldigim icin de ekstradan 5000 lira takas desteğini de amazon veriyordu. Toplam 11300lira çok guzel diye dusunurek s24 ü satın alıp eski telefonumu güzelce paketleyip kargoladım. Eski telefonumu her zaman kılıfla ve ekran koruyucuyla kullandım, ekranında en ufak çizik yoktu. Kameraları sağlam, dokunmaktik sağlam, parmak izi sağlam.

Telefonum kargolandıktan sonra inceleme olarak telefonunuzun kozmetik durumu kötü diye 6300 lira değer biçtikleri telefona 750 lira vereceklerini söylemişler. Şok oldum. Bunun üstüne Easycep isimli firmayı arayıp bi yanlışlık olup olmadığını sordum. Operatör de şaşırdı hemen 2. bir inceleme isteyelim dedi. Ben de tamam dedim beklemeye başladım. 3 gün gecti ses seda yok bi daha aradım yine talep açtılar inceleme için ancak yine ses seda yok.

1 hafta geçti ve ardından telefonunuzu geri kargoluyoruz bu fiyatı kabul etmiyorsanız dediler. Resmen dolandırıldım. Ne telefonum bi daha incelendi, ne de herhangi bir bilgi verildi "kozmetik durumu kötü" dışında. Easycepin bir daha önünden bile geçmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonunuz dediğiniz gibiyse thh başvurusu yapın bilirkişi gelsin cihazınızı incelesin.Aldatma olduğu sonucu çıkarsa cihazı alıp ödeme yapmak zorundalar.

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim ancak yoğun iş hayatı yüzünden uğrasamiyacagim, telefonu anneme hediye edicem onun yerine. Sadece bu bilgi forumda dursun ve ileride aynı şeyi yaşayacak olanlar bilsin diye attım.

• büyük ihtimal dolandırıcılık ben ne oldugunu hiç bilmesemde türkiyede esnafın çogu zaten dolandırıcı bu easycebinde kibar dolandırma yöntemi oldugunu düşünmüştüm

herzamanki gibi haklı çıktım

inşallah yollamadan önceki halini foto vs çekmişsinizdir yoksa ispatlaması zor olur

• Android telefon değişim süreçleri hep böyle oluyo. eski Android telefona para vermiyorlar. istisna sadece Samsung'un kendisinin iade yaptığı durumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.