arkadaşlar easynewsa üye oldum ama nasıl kullanıldığını birtürlü çözemedim , yardımlarınızı bekliyorum...
konuyu 2 kere açmışsınız 1 tanesini silin
bende birtane gözüküyor ama sen söylediğine göre mod arklardan bu hatamı düzeltmelerini rica ediyorum. lütfen arkadaşlar acil yardımınız gerekli
easynews' i kullanmaya soyle baslayabilirsin. Oncelikle mantigi anlamak lazim, soyleki easynews de her bir ana baslik icin klasorler bulunuyor ve bunlarin altbasliklari.Oncelikle ne aradigini bilmek lazim eger divx, movie turu bisey ariyorsan aramaya divx yaz dosya sayisi en fazla olana gir.Girmis oldugun yer filmleri yaklasik 40-50 rar parcasina ayrilmis halde bulacaksin herhangi birinin adini kopyala arama sekmesine yapisitrip tekrar arattir ki eksik bir parca atlama.Cikan sonuclari tek tek kontrol ederek isaretleyip istedigin zip manager e gonder.Sonra zip manager e gir ister tek dosya istersen ayri ayri bunlari burdan alabilirsin bence ayri ayri reget ile al daha hizli geliyolar...Zip manager de iken dosyanin birine sag tikla tum dosyalar icin reget i kullan secenegi var eger reget kurulu ise onu sec.Hepsi bu Ha bir de unutmadan par2 dosyalarini eger tum dosyalar tamamsa almana gerek yok eksik ise alabilirsin max.3 yada 4 dosyayi yoktan uretebilirler bu par2 dosyalari.Anlamadigin yer olursa yaz selamlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme