Şimdi Ara

EAT6 vs EAT8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 blueHDI 308 almaya karar verdim.(Bir yandan Astra da bakıyorum) Fakat bu araçlarda yıldan bağımsız bazı araçlarda EAT6 bazı araçlarda EAT8 var. EAT8 daha güncel bir şanzıman olduğundan fiyatları daha pahalı (bence vites topuzları da çok güzel). Fakat bu fiyat farkına değecek bir performans veya başka bir şey vaad ediyor mu bilemedim.

Aynı şartlardaki 2 otomobilin EAT6 olanı, EAT8 olana göre neredeyse 100bin tl daha ucuz (900-1m).

100bin tl az verip EAT6 aldığımda ne kaybederim, 100bin tl fazla verip EAT8 aldığımda verdiğim paranın karşılığını ne olarak alırım?

• Eat8 ile daha az yakıt tüketimi olması gerekir.Performans odaklı şanzumanlar değiller ama sorun çıkarma olasılıkları oldukça düşüktür.İkisi arasındaki performans farkı farkedilebilir düzeyde değildir.Volvo’da ikiside değişik kod numarası ile kullanıldı,bildiğim halada kullanılıyor ve ikisinide kullandım.EAT8 öneririm ama EAT6 da memnun eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de çok iyi şanzıman konfor eat8 de performans eat6 da tercih size kalmış yakıt aralarında pek fark yok hemen hemen aynı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Birisi eat6, diğeri eat8 olmak üzere 2 tane peugeot arabam var. EAT8'de 2 dişli fazla olması dışında EAT6'ta karşı bir üstünlüğü yok.

1.5bluehdi motorda eat6 alırsanız vites topuzu klasik topuzdur. 1.6BlueHDI olan EAT6'larda joystick tarzı topuz var. 1.6BLueHDI de düşünebilirsiniz joystick topuz için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.5 bluehdi 308 eat8
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.