< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Eba için 1900 liraya toplayabileceğiniz (HERŞEY DAHİL) Pc önerisi (2. sayfa)
-
-
monitör nasıl ucuz oluyor ptt avm sasirdim. sifir urun mu acaba teshir falan olabilir. baska sitelerde en az 500 lira.
-
ogretmen olarak raspberry pi 3 b+ tabii ki yetersiz. ogrenci icin de ozellikle baska pc yoksa hafiza karti vs kurulum isleri sikintili. bir de canli derste deli gibi de isinacaktir.
-
+ vermek isterdim ama ~13 dolar olan ürüne ~35₺ vergi ödedim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
benim bildiğim dh fırsatçısı hemen bu sistemi toplar 3 - 3,5 tan piyasaya sunar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2011 macbook pro 👍👍👌🏽
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kddrhBen olsam bunun yerine, ryzen işlemciyi çinden temin edip, üzerine bi a320 anakart alıp 8 gb ram iyi kötü bi kasa power falan önerirdim ama ben olsam. :D Bana göre kızma ama çöp ve kısa ömürlü cihazlar bunlar.
Hiç anlamayan (insanların yüzde 95'i) bilgisayar alırken böyle bir alternatifi olduğunu bilmez. Bu konu onlara gösterme açısından faydalı. Bu konuya bakmayan sıradan bir A kişisi yine gidip vatan computer mağazasından bulabildiği en ucuz bilgisayarı alıp çıkacak.
Siz çinden toplamaktan falan bahsetmişsiniz zaten aliexpress kullanmayı bilen adam bu konudan ne tür bir fayda sağlayacak ki? Bazen öylesine yazıyosunuz, yadırgamıyorum çünkü ben de yapıyorum bazen ama kaba olmamaya çalışarak.
-
Üye olmayıp forumun bu kısmını kullanan binlerce insan var. Tüm bu insanların Çin'den parça getireceğini falan sanmıyorsunuz sanırım. Üstelik EBA için toplanacak bilgisayarın donanımını Çin'den beklemek de mantıklı değil. Ülkedeki milyonlarca vatandaşın ekonomik durumu da belli iken arkadaş kendince güzel bir hizmet yapmış. Kendileri toplayabilirse ne güzel, yapamazlarsa da etraflarında toplayacak birini bulurlarsa 1900 liraya ders takip edecek bir ürün olmuş olur ellerinde. Emek için teşekkürler.
-
Ben teşekkür ederim hocam, burada fırsat konusu açıpta para kazanmıyoruz sonuçta insanlara saçma sapan alternatifler yerine güzel bir sistem toplayıp sunuyoruz genede insanlar kötü düşünebiliyor baltalamaya çalışabiliyor. Ben böyle insanlar görünce üzülüyorum ama sizin gibi güzel yorumlarda mutlu ediyor insanı. Misal geçen 650- 750 liralık cherry mx brown switchli bir klavyeyi amazon prime günü için 500tlye satıldığını gördüm forumda kimse bundan bahsetmediği için farkedilmediğini ve daha çok insanın bu fırsattan yararlanması gerektiğini düşünüp konu açtım, biri çıkıp zaten heryerde bu fiyat siz bu işten paramı kazanıyorsunuz dedi. Halbuki o klavye türkiyede hiçbir yerde satılmıyor cherry brown ile. Böyle insanlar yüzünden insan konu açmaktan çekiniyor acaba laf ederler mi diye.
Hocam, ben sadece işlemciyi çinden al dedim. komple toplayın yazdığımı hatırlamıyorum. Konuyu ne saptırdınız. İsteyen istediğini alsın bana ne hocam. Hata bende. İşlemciyi çinden alsa, üzerine buradan a320 anakart ayarlasa ve 8 gb ram alsa. Zaten bu belirtilen özellikteki ürünün çok çok üzerine çıkıyor makine. İnsanlar parayı kolay kazanmıyor. Ona bakarsanız konuda bahsi geçen ürünlerin hangileri güvenilir? açıklasanıza bana. Öyle gelişi güzel konuşanlar belli. Hadi eyv.
-
Konuda geçen hiçbir ürünün arkasında değilim hocam satıcı ben değilim ama hepsiburada n11 gibi sitelerden hazır bilgisayar alanlar zaten bu ürünlerden daha kötü bileşenlere sahip makineler alıyor ben de onları hedefliyorum tekrar söylüyorum eğer bir öneri sisteminiz varsa kendi konunuzu açın lütfen.
Tamam da adam burda fiyat gözeterek toplamış, yani iyice öldürüyor yerin dibine sokuyor, işlevsel olması yeterli, performans gözetmiyor.
Buyrun siz de 1900 liraya aynı ekipmanları performans gözeterek toplayın görelim. Siz öyle bir yaklaştınız ki sanki oyun bilgisayarı toplamışta "ya bu ne" tepkisini haketmiş.
Az önce kulaklığı çıkaralım diğer ekipmanlara ağırlık verelim diye bir yorum okudum, siz de böyle tavsiye verseydiniz kimse bir şey demezdi. Ama "ya bu çöp" demek konuya katkı sağlamıyor.
Eğer şöyle yazsaydın yine sana burda destek yağardı:
"Arkadaşlar sistem güzel ama daha ucuza işlemciyi aliexpress'ten bulabilirsiniz dipnot düşmüş olayım. İyi forumlar."
Bu mesaja cevap vermek zorunda değilsiniz konu gereksiz uzadı. Niyetiniz kötü değil belli ki ama üslup yanlış anlaşılmanıza sebep oldu.
O kulaklığın fiyatı ne abi öyle. Zamanında arkadaşa aldırmıştım 60 tl'ye. Ehonomi coh eyi yeğenim
-
Haklısın hocam kulaklık biraz pahalı ama şöyle adam akıllı bir kulaklık olması için bunu seçtim yoksa üzerine sadece markasını yazan 3-4 marka da 130 lira falan fiyat çekmiş aşırı dandik ürünlerdi bunu bulabildim.
İkinci el toplayın gençlik bence , şahsen ben yıllardır ya yurtdışından yada 2. el PC kullaniyorum hiç şuan ki PC GTX 1080 ve 8700k custom sıvı soğutma var aliexpressden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kulaklık yerine ram alın. Çinden alın demişler yspamyın gözünüzü seveyim o ürün gelene kadar dönem biter. Vergisi gelmesi ok bok püsür şeylerle uğraşmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksizayı -- 17 Ekim 2020; 18:8:30 >
Çocuğuma şöyle 3-4 bini geçmeyen bir sistem önerisi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3-4 bin tl ye en boktan kalitesiz pc toplayamazsın.
İPAD al 4.500 civarı daha mantıklı olacaktır
-
quote:
Orijinalden alıntı: TulparHAN3-4 bin tl ye en boktan kalitesiz pc toplayamazsın.
İPAD al 4.500 civarı daha mantıklı olacaktır
4 bine gayette güzel sistem toplarsın okul için insanları yanlış yönlendirmeyelim
-
Ssd işe yarar mı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X