öncelikle internetten alışveriş konusu nerde forumda bulamadım ebay ile ilgili sorular hep konu dışına açılmış o yüzden konuyu buraya açıyorum umarım yöneticiler anlayışla karşılar
arkadaşlar ben ebay dan orjinal telefon kapağı sipariş ettim 20 dolar gibi bir fiyata.
adresi ismi falan herşeyi yazdım paypal dan ödememi de yaptım herşey normal giderken dün gece satıcıdan mail geldi
satıcının gönderdiği mail de
Donanım Haber (isim soyisim kısmı) dh mahallesi dh caddesi dh sok no:5 daire:1
yazması gerekirken faturada
Donanim Haber dh mahallesi dh caddesi dh sok no: daire:1
şeklinde yazıyor. No:5 yerine sadece No: yazmış bırakmış. Bunu değiştirme şansımız var mı. Satıcıya nerden mesaj atılıyor. Bu şekilde gelse ben yine kendi ilçemdeki ptt den alabilir miyim veya ptt yi arayıp birşeyler yapabilir miyiz
tracking numarasını nerden alıyoruz mail de falan yazmıyor
Tracking number (If blank not available at this time)
gibi birşey yazıyor
Ulaşamzsanda kargo nerden geliyorsa haber ver sizin yere en yakın yere.Onlar gelince seni arasınlar.
sorun olmaz dostum apartman veya han adı verdiysen no'ya gerek kalmıyo o paket sana er geç ulaşır, hiç olmadı tracking numberın varsa takibini yapıp bulunduğu pttden pakedini alabilirsin
My ebay kısmında alışverişinigörebilirsini Ordan sağda bir menü var ''contact seller'' a tıklayıp mesaj atabilirsin