Şimdi Ara

Ebay adres sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

öncelikle internetten alışveriş konusu nerde forumda bulamadım ebay ile ilgili sorular hep konu dışına açılmış o yüzden konuyu buraya açıyorum umarım yöneticiler anlayışla karşılar

arkadaşlar ben ebay dan orjinal telefon kapağı sipariş ettim 20 dolar gibi bir fiyata.

adresi ismi falan herşeyi yazdım paypal dan ödememi de yaptım herşey normal giderken dün gece satıcıdan mail geldi

satıcının gönderdiği mail de

Donanım Haber (isim soyisim kısmı)
    dh mahallesi dh caddesi dh sok no:5
    daire:1

yazması gerekirken
    faturada

Donanim Haber
    dh mahallesi dh caddesi dh sok no:
    daire:1

şeklinde yazıyor. No:5 yerine sadece No: yazmış bırakmış. Bunu değiştirme şansımız var mı. Satıcıya nerden mesaj atılıyor.
    Bu şekilde gelse ben yine kendi ilçemdeki ptt den alabilir miyim veya ptt yi arayıp birşeyler yapabilir miyiz

tracking numarasını nerden alıyoruz mail de falan yazmıyor

Tracking number
    (If blank not available at this time)

gibi birşey yazıyor

• Ulaşamzsanda kargo nerden geliyorsa haber ver sizin yere en yakın yere.Onlar gelince seni arasınlar.
  • sorun olmaz dostum apartman veya han adı verdiysen no'ya gerek kalmıyo o paket sana er geç ulaşır, hiç olmadı tracking numberın varsa takibini yapıp bulunduğu pttden pakedini alabilirsin
  • My ebay kısmında alışverişinigörebilirsini Ordan sağda bir menü var ''contact seller'' a tıklayıp mesaj atabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eBay adres yazmak.
    9 yıl önce açıldı
    Sahibinden.com Mesaj Okuma Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Alibaba.com gümrük sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.