Şimdi Ara

Ebay Alışveriş Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ebaydan Ayakkabı Saat gibi şeyler almak istiyorum. Öyle telefon getirtmek gibi niyetim yok
    Ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• UP!
  • önce paypal hesabı al. Sonra ebay üyeliği al. Alış-veriş yaparken satıcının güvenilirliğine bak. (Sağ üst köşede yüzde olarak.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eoraptor95

önce paypal hesabı al. Sonra ebay üyeliği al. Alış-veriş yaparken satıcının güvenilirliğine bak. (Sağ üst köşede yüzde olarak.)

Çok teşekkürler. 150-200 $ ürünlerde bir sorum olmazdır umarım
  • 150euro sınırı var 150 euroyu geçerse gümrüğe takılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar

150euro sınırı var 150 euroyu geçerse gümrüğe takılır

Adama hediye paketinin içinde gönderttirirsek takılmıyormuş diye duydum
    Olabilitesi var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qsen14

quote:

Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar

150euro sınırı var 150 euroyu geçerse gümrüğe takılır

Adama hediye paketinin içinde gönderttirirsek takılmıyormuş diye duydum
    Olabilitesi var mıdır?

çinliler işi biliyor genelde düşük yazıyor fakat gene de geçmemekte fayda var diye düşünüyorum 150 euro 300 küsür yapar risk sonuçta. Gift yazılırsa bilmiyorum, düşük yazılırsa bence kesin geçer. Unutmadan ems vs gibi şeylerde takılabiliyormuş araştırın. Onların kayıtlı postasıyla ürünün fiyatı ucuz yazılırsa sorun olacağını düşünmüyorum.

edit: anlatım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terbiyesüzcanavar -- 23 Mayıs 2011; 14:03:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon.com Alışveriş tecrübesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler.
  • paypal.com dan hesap açıp, adres ve kredi kartı bilgilerini gir, paypal kredi kartı eksteresinden kartı onaylamak için 3 dolar çekerbir sonraki ay geri yatırır, hesap ekstresinin üzerinde 3 haneli onay kodu gelir, bunu paypal hesabını aktive etmek için siteye gireceksin. yurt dışı alışverişlerinde taksit olayı yoktur hatırlatırım.

ebay'e üye olduktan sonra adres bilgilerini düzgün gir, ayrıca satın alacağın ürünün türkiye'ye gönderimi olup olmadığını shipping bölümündeki ülkelerden bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 23 Mayıs 2011; 14:24:50 >
  • Gümrük olayı adına gönderen kişiyle konuşarak halledebilirsin. 300€ ürünü 30$ 'lık fatura ile yolluyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.