Bildirim
Ebay Alışveriş Yardım!!!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
UP! -
önce paypal hesabı al. Sonra ebay üyeliği al. Alış-veriş yaparken satıcının güvenilirliğine bak. (Sağ üst köşede yüzde olarak.) -
quote:
Orijinalden alıntı: eoraptor95
önce paypal hesabı al. Sonra ebay üyeliği al. Alış-veriş yaparken satıcının güvenilirliğine bak. (Sağ üst köşede yüzde olarak.)
Çok teşekkürler.150-200 $ ürünlerde bir sorum olmazdır umarım
-
150euro sınırı var 150 euroyu geçerse gümrüğe takılır -
quote:
Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar
150euro sınırı var 150 euroyu geçerse gümrüğe takılır
Adama hediye paketinin içinde gönderttirirsek takılmıyormuş diye duydum
Olabilitesi var mıdır? -
quote:
Orijinalden alıntı: qsen14
quote:
Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar
150euro sınırı var 150 euroyu geçerse gümrüğe takılır
Adama hediye paketinin içinde gönderttirirsek takılmıyormuş diye duydum
Olabilitesi var mıdır?
çinliler işi biliyor genelde düşük yazıyor fakat gene de geçmemekte fayda var diye düşünüyorum 150 euro 300 küsür yapar risk sonuçta. Gift yazılırsa bilmiyorum, düşük yazılırsa bence kesin geçer. Unutmadan ems vs gibi şeylerde takılabiliyormuş araştırın. Onların kayıtlı postasıyla ürünün fiyatı ucuz yazılırsa sorun olacağını düşünmüyorum.
edit: anlatım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terbiyesüzcanavar -- 23 Mayıs 2011; 14:03:45 >
-
Çok teşekkürler. -
paypal.com dan hesap açıp, adres ve kredi kartı bilgilerini gir, paypal kredi kartı eksteresinden kartı onaylamak için 3 dolar çekerbir sonraki ay geri yatırır, hesap ekstresinin üzerinde 3 haneli onay kodu gelir, bunu paypal hesabını aktive etmek için siteye gireceksin. yurt dışı alışverişlerinde taksit olayı yoktur hatırlatırım.
ebay'e üye olduktan sonra adres bilgilerini düzgün gir, ayrıca satın alacağın ürünün türkiye'ye gönderimi olup olmadığını shipping bölümündeki ülkelerden bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 23 Mayıs 2011; 14:24:50 > -
Gümrük olayı adına gönderen kişiyle konuşarak halledebilirsin. 300€ ürünü 30$ 'lık fatura ile yolluyorlar.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- google yorum yapanı bulma
- erkek muhabbet kuşunun kızgınlığı nasıl geçer
- türkiye is bankası bankamatik neden arar
- poker nasıl oynanır
- sürekli ayakta duranlar için ayakkabı önerisi
- indirimler ne zaman başlıyor
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X