Şimdi Ara

eBay dan alışveriş nasıl yapılır ?( ilk kez yapacaklar için) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
684
Cevap
74
Favori
342.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tmp341

Biraz pahalı geldi bana.Gerçi TR'de 300 küsür imiş.

225'e buldum.

Alsam mi diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AE'de yok.Baktım bulamadım.
  • quote:

AE'de yok.Baktım bulamadım.

N11'den buldum .

• N11 anlaşmazlıkları çözmede sıkıntılı diyorlar.Dikkatli ol
  • quote:

N11 anlaşmazlıkları çözmede sıkıntılı diyorlar.Dikkatli ol

Dogrudur.

Su anlik bunu dusunuyorum biraz daha arastiracagim. Tr'den almaya bakacagim.

Yardimlariniz icin tesekkurler.

• mrhba. benim paypal hesabım var fakat şunu merak ediyorum. iade ettiğim ürünün kargo masrafı zaten buharlaşıyor onu iade alamıyoun itiraz da edemiyosun da, geri ödemeyi paypala mı yapıyorlar. yoksa iban eklemek gerekiyor mu? tşk ederim
  • Bilgilendirme amaçlı;

Herkes için Teknoloji
    Sayfa bulunamadı - Herkes için Teknoloji
    http://www.herkesicinteknoloji.com/soru-cevap/yurtdisindan-elektronik-esya-getirmek.html
  • Ben Bunu Nereden Takip Edeceğim ?

eBay dan alışveriş nasıl yapılır ?( ilk kez yapacaklar için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur.mertt2 -- 13 Mart 2015; 21:22:31 >
  • onur.mertt2 kullanıcısına yanıt
    Daha yola çıkmamış bile.
  • Tmp341 kullanıcısına yanıt
    acemilik mi diyeyim cahillik mi ilk siparişim. ilerleyen adımlar nedir hocam ?

ne zaman yola çıkar çıktıktan sonra nereden takiplerim ?
  • onur.mertt2 kullanıcısına yanıt
    Tracking number takip kodun.O kodu o sayfadan yada 17track.net sitesinden takip edebilirsin.Yurda girince de ptt'nin sitesinden.Yola çıkma konusunda birşey diyemem.Tamamen kargo şirketi ile alakalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 14 Mart 2015; 6:37:32 >
  • beyler steam hesabımı sattım 276 dolar paypal hesabıme geldi hesabı verdim eleman girdi fakat 21 gün sonra paranın geçiceği yazıyo paypalda normal bi durummu bu bide işlem onayı falan lazımmı gg deki gibi Help :(

• littlespyro kullanıcısına yanıt
    Para hesaba geldiyse korkma.İnceleme falan yapıyorlar kara para aklanmasın diye.Bankaya da yolluyorlar sonra.
  • Arkadaşlar aliexpressden ve ebaydan sipariş verdim.Şimdi bu ürünler kaç güne kadar gelicek gelmez ise para mı nasıl alıcam.Ve kargolar nerede bunlara nasıl bakıyoruz ?
  • Tüm alışveriş geçmişime nasıl bakabilirim gelmiyen ürünüm numarasını bulamıyorum?
  • ebay üzerinden alışveriş yaparken hangi ülkeden kargo ücreti daha uygun oluyor. bilen var mı arkadaşalra
  • Ayın 9 unda ebay dan saat satın aldım ödemesini yaptım fakat satıcısıyla görüşerek satışı iptal ettirdim paypal ödemeyi yapmış gözüküyor acaba para iadesi için ne yapmalıyım ebay da satış iptal gözüküyor ve kargoya verilmemişti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fikret3968 kullanıcısına yanıt
    Paypal mh'ye sor.Banka hesabına doğrudan gönderiliyormu bilmiyorum.
  • Arkadaşlar trracking number verilmedi bir ay oldu kargom henuz gelmedi gelir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.a

arkadaşlar özelikle daha önce ebay ı kullananlar yardımcı olursa sevinirim

şu ürünü almayı düşünüyorum

güm mevzuatında ve kanunda 75 avroya kadar olan ürünlerden vergi alınmıyormuş bu ürün 70 dolar rahat rahat kurtarıyor ama insanın içi rahat etmiyor acaba sıkıntı çııkarmı?

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.