Şimdi Ara

eBay dan alışveriş nasıl yapılır ?( ilk kez yapacaklar için) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
684
Cevap
74
Favori
342.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Satellite DiSEqC switch 16x1 S16/1PCP-W3, Made in EU, 4rs. WNTY | eBay
    http://www.ebay.com/itm/Satellite-DiSEqC-switch-16x1-S16-1PCP-W3-Made-in-EU-4rs-WNTY-/261655655470

Bu ürünü alacağım. Ödeme seçeneğinde viza görünüyor ama sipariş sırasında PayPal oluyor.
    Bu işi bilen arkadaşlar: Alacakmış gibi yapıp bir deneyebilir mi?
    PayPalsız alışveriş mümkün değil mi?

• Ebay'dan Türkiye'ye satış kapandı.
  • Evet Türkiye ye satış kapanmış olabilir.
    Dün işlem yaparken Türkiye listeden çıkmadı. Alışveriş yapamadım.
  • arkadaşlar biri yardımcı olsun bana lütfen linkteki ürünü nasıl alabilirim çok ugraşıyorum ama başaramadım illaki ebay sitesinden değil başka sitelerden yada biirinden alabilirmiyim bir yol gösteren olursa dua ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: yapma bunuu

arkadaşlar biri yardımcı olsun bana lütfen linkteki ürünü nasıl alabilirim çok ugraşıyorum ama başaramadım illaki ebay sitesinden değil başka sitelerden yada biirinden alabilirmiyim bir yol gösteren olursa dua ederim

Türkiye'ye gönderim kapalı dostum. Belki yurtdışı üyelikle alınabilir. Forumda biri vardı komisyon ile yardımcı olan. Onu bul sana yardımcı olacaktır. İŞ yapanlar çok memnundu kendisinden.Ben hiç alım yapmadım o yüzden bilemiyorum.

• Arkadaslar ebay dan bisi almam gerekiyor ama satici sifir geribildirim oldugu icin bana satmiyor yardimci olabilcek arkadas varmi
  • Öyle gözüküyor ki, ikinci bir emre kadar eBay Türkiye'deki kullanıcılar için bitmiştir.

Ya direkt kredi kartı kabul edecek, ya da PayPal'dan farklı bir ödeme yöntemi sağlayacak. Ya da PayPal tekrar Türkiye operasyonlarına başlayacak. (Gerekli şartları sağladığı takdirde)
  • Şu anda ebay'den kredi kartı ile alışveriş mümkün değil dimi dostlar?

amazon.de ve aliexpress dışında türkiyeye gönderim yapan site mevcut mu?
  • hozburun kullanıcısına yanıt
    hocam yeni konu açsan çok daha iyi olurmuş

mesela ürün bize ulaşmadı ve gümrükte takıldı.para iadesi alabiliyormuyuz ?
  • Arkadaşlar Yurtdışı Paypal hesabım mevcuttur istediğiniz ürünü Ebay veya Paypal ile satış yapan sitelerden satın alabiliriz.Size bu konuda küçük bir komisyon ile yardımcı ve destek olabilirim.Yurtdışından alşveriş yapmayı bilmeyen arkadaşlarada elimden geldiğince yardım edebilirim

Mail adresim : e.byt@hotmail.com
  • Arkadaşlar ben ilk kez bi ürün sipariş ettirdim ebay'den. Ürün 1605 $. Ve ürün 75" büyük bi televizyon. Gümrük ile ilgili nasıl bi sorun yaşarım acaba. Konu ile ilgili yaşayacağım sorunlarla ilgili bilgi verebilirmisiniz ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ownnwo O kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi günler. Ben 1605 $'a büyük bi televizyon aldım ebay'den. Sizce ne gibi sorunlarla karşılaşırım? Ve bu sorunların çözümü ne olabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem Uçar

Hocam iyi günler. Ben 1605 $'a büyük bi televizyon aldım ebay'den. Sizce ne gibi sorunlarla karşılaşırım? Ve bu sorunların çözümü ne olabilir ?

Bir kere kesinlikle gümrüğe takılacaktır 1605 dolara aldığını beyan edicelsin ona göre kdv ıvır zıvır birsürü vergisi çıkacak.türkiyeden alsaydın keşke beyaz eşyada pek dünya ile aramızda fark yok gibi
  • ebay gift kodu alarak alışveriş yapabilir miyiz peki. evet ise varmı güvenilir bi site kupon için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem Uçar

ebay'den hangi tv 'yi aldın
  • ebay.com dan nasıl alışveriş yapabiliriz? yabancı bir ülkeden paypal hesabımı açmak gerekir, evetse hangi ülke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ownnwo

Arkadaşlar Yurtdışı Paypal hesabım mevcuttur istediğiniz ürünü Ebay veya Paypal ile satış yapan sitelerden satın alabiliriz.Size bu konuda küçük bir komisyon ile yardımcı ve destek olabilirim.Yurtdışından alşveriş yapmayı bilmeyen arkadaşlarada elimden geldiğince yardım edebilirim

Mail adresim : e.byt@hotmail.com

iletişime geçmek isterim ama hiç referansınız yok açıkcası bu beni korkutuyor :/ ve komisyon ne kadar alıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

Şu anda ebay'den kredi kartı ile alışveriş mümkün değil dimi dostlar?

amazon.de ve aliexpress dışında türkiyeye gönderim yapan site mevcut mu?

www.gearbest.comwww.banggood.comwww.wish.com geek dhgate.com tomtop.com

• Arkadaşlar merhaba,

Ebay'den laptop alacağım. Amerika'da bulunan kuzenime kargolatacağım. Fakat Ebay'in çalışma mantığı nedir? Sahibinden.com gibi midir? Yani ödeme yapacağım, satıcı kargolayacak, ürün elime geçtikten sonra onaylayacağım ya da iptal edeceğim. Sistem böyle midir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • artık paypal da çalışmıyor ebay da nasıl alışveriş yapacağız bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.