Şimdi Ara

Ebay'dan Alışveriş Yaptım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ebaydan 60 dolar +25 dolar kargo karşılığında bir kot pantolon aldım gönderen satıcı üstüne hediye diye yazmış anladığım kadarıyla şöyle diyor.Hello, I shipped today, tracking on paypal. sent as gift. thanks vede USPS ile göndermiş paypal'dan bana kargo takip no felan geldi sizce bu işin akıbeti ne olur kot adresime gelir mi ben Trabzondayım gümrüğe takılırsa İstanbuldamı gümrüğe takılır yoksa trabzon gümrüğüne mi?

Paypaldan gelen mesaj

Aşağıdaki işlemle ilgili olarak:
    Satıcının Adı: ISAAC BROWN
    Satıcının E-posta Adresi:dealswon@yahoo.com
    İşlem No:* * * * * * * * * *
    İşlem Tarihi: 01.May.2009 13:17:29 GMT+03:00
    İşlem Tutarı: $84,99 USD
    Satıcı, incelemeniz için aşağıdaki Kargo Takip Bilgilerini sağladı:
    Kargo Şirketi:USPS
    Kargo Takip Numarası* * * * * * * * * *
    Satıcı, incelemeniz için aşağıdaki Sipariş Durumu bilgilerini sağladı:
    Sipariş Durumu:Shipped

• Ok olumlu hersey gümrüge falan takilmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsunlusemih

Ok olumlu hersey gümrüge falan takilmaz
    Ben 3 kutu ilac aldim...Yanlis anlasilmasin vitamin Uzerinde hediye falan da yazmiyordu...

1 hafta icinde kapima geldi...100 Dolari asmadigi surece cok sorun cikmiyormus...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sum 41

Ben 3 kutu ilac aldim...Yanlis anlasilmasin vitamin Uzerinde hediye falan da yazmiyordu...

1 hafta icinde kapima geldi...100 Dolari asmadigi surece cok sorun cikmiyormus...

Alıntıları Göster
    ben de bi ara 4 kanal helikopter alıcaktım.
    burda 250 tl olan olan alet ebayda 90 dolardı.

bayağı bi araştırmıştım 100 doları geçmedikçe sorun olmuyor üstüne hediye diye yazıyolar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 2 Mayıs 2009; 2:20:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

ben de bi ara 4 kanal helikopter alıcaktım.
    burda 250 tl olan olan alet ebayda 90 dolardı.

bayağı bi araştırmıştım 100 doları geçmedikçe sorun olmuyor üstüne hediye diye yazıyolar zaten.

Alıntıları Göster
    Peki gümrüğe takıldı diyelim İstanbulda mı takılcak yoksa trabzon gümrüğüne mi?w
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecants

Peki gümrüğe takıldı diyelim İstanbulda mı takılcak yoksa trabzon gümrüğüne mi?w

Alıntıları Göster
    icin rahat olsun Ebay oldukca kaliteli, guvenilir bir site. gunde yaklasik 2.500.000 satis oluyor eBayde.Eline ulasir hicbir problem olmadan.
    Tabi bazen dolandiricilar cikiyor ama bi urunu almadan once saticinin profiline bak. Olumlu olumsuz puani var mi yok mu die.

• quote:

Orijinalden alıntı: disast3r

icin rahat olsun Ebay oldukca kaliteli, guvenilir bir site. gunde yaklasik 2.500.000 satis oluyor eBayde.Eline ulasir hicbir problem olmadan.
    Tabi bazen dolandiricilar cikiyor ama bi urunu almadan once saticinin profiline bak. Olumlu olumsuz puani var mi yok mu die.

Alıntıları Göster
    406 satış yapmış %98.3 Positive Sadece 1 olumsuz var.
  • quote:

406 satış yapmış %98.3 Positive Sadece 1 olumsuz var.

Alıntıları Göster
    merak edilcek bisi yok o zaman.
  • usps biraz geç gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2D6B32B7D

usps biraz geç gelir
    korkma dostum ben 700tl'lik 10 kg ağırlığında ki ürünü sorunsuz geçirdim gümrükten

kot havada karada geçer
  • Ya arkadaşlar bende bir ayakkabı almak istiyorum ama nasıl yapcağım hakkında gram bilgim yok 100 $ ı geçerse kargoyla beraber ne olur 100$ ı geçmezse ne olur
    parayı nasıl öderim?paypal deniyor paypala para nasıl aktarırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonobopanzer

Ya arkadaşlar bende bir ayakkabı almak istiyorum ama nasıl yapcağım hakkında gram bilgim yok 100 $ ı geçerse kargoyla beraber ne olur 100$ ı geçmezse ne olur
    quote:

Orjinalden alıntı: bonobopanzer

Ya arkadaşlar bende bir ayakkabı almak istiyorum ama nasıl yapcağım hakkında gram bilgim yok 100 $ ı geçerse kargoyla beraber ne olur 100$ ı geçmezse ne olur
    ne yalan söylim biraz uğrastirici bir iş , iyibey .com sitesine gir orada bilgiler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsunlusemih

quote:

Orjinalden alıntı: bonobopanzer

ne yalan söylim biraz uğrastirici bir iş , iyibey .com sitesine gir orada bilgiler var

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben bu gümrük olayını çok merak ettim gümrüğe takılırsa istanbulda mı takılcak yoksa trabzon gümrüğüne mi ben trabzondayım ürünüde trabzona sipariş ettim

• quote:

Arkadaşlar ben bu gümrük olayını çok merak ettim gümrüğe takılırsa istanbulda mı takılcak yoksa trabzon gümrüğüne mi ben trabzondayım ürünüde trabzona sipariş ettim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emrecants

trabzonda gümrük mü var

• quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

quote:

Orjinalden alıntı: emrecants

trabzonda gümrük mü var

Alıntıları Göster
    Limanda var Birde Havaalanında Var.

• quote:

Limanda var Birde Havaalanında Var.

Alıntıları Göster
    Başmüdür 0462 3230952

0462 3267444

Sekreterlik 0462 3230952 3267799

” 0462 3267444

Santral 0462 3263695

Trabzon Güm. Müd.lüğü Müdür 0462 3266981

Trabzon Ser.Böl.Güm. Müdür 0462 3265169 3265169

Giresun Güm Müd. Müdür 0454 2161075 2165682

Santral 0454 2163002

Rize Gümrük Müdürlüğü Müdür 0464 2130396

• quote:

Başmüdür 0462 3230952

0462 3267444

Sekreterlik 0462 3230952 3267799

” 0462 3267444

Santral 0462 3263695

Trabzon Güm. Müd.lüğü Müdür 0462 3266981

Trabzon Ser.Böl.Güm. Müdür 0462 3265169 3265169

Giresun Güm Müd. Müdür 0454 2161075 2165682

Santral 0454 2163002

Rize Gümrük Müdürlüğü Müdür 0464 2130396

Alıntıları Göster
    ANLAMADIĞIN TÜRKİYEDE KOTLAR ÇOKMU PAHALI Kİ KOTU EBAYDAN ALDIN? YAKLAŞIK 150 TL PARA VERMİŞSİN, LTB DEN MAVİDEN RODİ DEN 3 TANE RAHAT KOT ALIRSIN O PARAYLA.

• quote:

Orijinalden alıntı: ntticaret

ANLAMADIĞIN TÜRKİYEDE KOTLAR ÇOKMU PAHALI Kİ KOTU EBAYDAN ALDIN? YAKLAŞIK 150 TL PARA VERMİŞSİN, LTB DEN MAVİDEN RODİ DEN 3 TANE RAHAT KOT ALIRSIN O PARAYLA.

Alıntıları Göster
    - Ebay'den ben de foto makinesi parçası için alışveriş yapmıştım, eğer express değilse 2 hafta veya 20-23 günde gelir usps ile.
    - Postacı özel paket olduğu için kapına gelip, imzanı alıp teslim ediyor.
    - Posta takip kodları standarttır, usps posta takip numarasını PTT sitesinden takip edebilirsin ben alışveriş yaptığımda gümrükten geçtiğini vs. takip ettim.
    Gümrükte 5-6 gün civarı kalmıştı sanırım, sonra gümrükten geçti ve postane 4 gün içerisinde teslim etti.
    http://www.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta-yd.php
    - Kot olayına gelince kotların çoğu zaten Türkiye'de üretiliyor, gelince üstünde Made in Turkey yazısı görebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 3 Mayıs 2009; 1:32:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vain

- Ebay'den ben de foto makinesi parçası için alışveriş yapmıştım, eğer express değilse 2 hafta veya 20-23 günde gelir usps ile.
    - Postacı özel paket olduğu için kapına gelip, imzanı alıp teslim ediyor.
    - Posta takip kodları standarttır, usps posta takip numarasını PTT sitesinden takip edebilirsin ben alışveriş yaptığımda gümrükten geçtiğini vs. takip ettim.
    Gümrükte 5-6 gün civarı kalmıştı sanırım, sonra gümrükten geçti ve postane 4 gün içerisinde teslim etti.
    http://www.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta-yd.php
    - Kot olayına gelince kotların çoğu zaten Türkiye'de üretiliyor, gelince üstünde Made in Turkey yazısı görebilirsin

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun 7-10 gün iiçinde elinde pardon

bacagında olur giyersin yani ;))

gümrüğe takılması söz konusu değil tabi kıl bi memura denk gelmezse şaka tabi takılmaz merak etme

• quote:

Orijinalden alıntı: musicalite

hayırlı olsun 7-10 gün iiçinde elinde pardon

bacagında olur giyersin yani ;))

gümrüğe takılması söz konusu değil tabi kıl bi memura denk gelmezse şaka tabi takılmaz merak etme

Alıntıları Göster
    Ceptelefon aldım o bile gümrükden geçti

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.