Şimdi Ara

ebay dan oyun siparişi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun alıcam cuzi fiyata yanlız usps ile gönderiyorlar çogu kişi ups veya fedex ile gönderirmisiniz dedim power seller üyesine sadece us states postal service çalıştıklarını söylediler gelen kargo tahadütlü imzalı olmadıgı için postacı evde bulmadıgı takdirde kapı girşine veya apartman kapsına sıkıştırıyormuş koybolma olasılıgı %50 bu durumda peki nasıl imzalı tahadütlü yollayabilirler evde olmasak bile gidip alalım postaneden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vortex27 -- 2 Kasım 2007; 20:45:18 >

• Arkadaşım işyeri adresi ver.En güzeli bu.Kaybolma riski olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Arkadaşım işyeri adresi ver.En güzeli bu.Kaybolma riski olmaz.

aynen ben bugun HALO3 aldım 65 YTL 'ye paketinde 0. 10-15 gün içerisinde geliyor.
  • bu araada zaten fedex ups gibi firmalarla gönderirsen oradan almanın hiçbir mantıgı kalmaz git play-asia'dan 0 al....ebay'in mantıgı ucuz olması.
  • usps ile 8 günde geliyor bana ebay.com dan
    ebay.co.uk tan royal mail ile 4 günde...Yani fedex e gerek yok
    Eger registered air mail yada sigortalı istersen imzalı teslim oluyor diye biliyorum.
    myfranco nunda dedigi gibi, çalışıyorsan eğer, en güzeli iş yeri adresi
  • Dostum usps yi tercih etmem...Benımde bi ürünüm vardı hala gelmedi..1ay oldu nerdeyse, kendini Garantiye aL..Yarın muhtara gitcem belki oraya birakmiştir diye ama pek sanmıyom..
  • 3 tane oyun için ups kargoya para vermeye değmez bence. Adam sana düz ucuza yollasın postacı geldiğinde yoksan postaneden gider alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amazon dan ayakkabı almak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ebayde singapurlu satıcılara dikkat edin muhakkak son 1 ay içinde negatif feedback olmasın ayrıca
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sentinal

3 tane oyun için ups kargoya para vermeye değmez bence. Adam sana düz ucuza yollasın postacı geldiğinde yoksan postaneden gider alırsın.

Postaneden nasıl alcazz Aradıgımda posta kodu istemişlerdi ama Usps de posta kodu yok malesef..BAska çözümü varmıdır?
    Bide postacıların evde kimseyi bulamayınca Muhtara ya da geri postaneye götürme olasılıgı var mıdır?
  • valla hocam bizim apartmana motorlu bir hatun geliyor onceden kapima birakirdi zili calip felan simdi ise apartmanın kapısı acık degılse dış kapının demirlerine sıkıstırıyor HALO3 de sahit oldum zamaninda yetisirsen birde apartmandaki komsularına guvenırsen bırsey olmaz gibime geliyor da ben hic guvenmem 2 bisikletimi de araklamislardi zamanında
  • aynen dogru çogu zilide çalmaz tahadütlü olmadıgı için imza atmaya gerek olmuyor o postalarda basit posta gibi kapının altından açık degilse kapı kapı demrine sıkıştırıyorlar bende sipariş verdim sataıcı postaya verdigi anda tracking numarasını yollaması lazım sana yollamazsa mail at iste baktın vermiyor veya 15günü geçti tekrar sordun tık yok gene paypal dan paranı geri alabilirsin ama trackig numrası verdiginde postanın durumunu görebildiysen ulaştı gibilerinden yanıt aldıysan büyük ihtimal biri çarptı demektir kapıdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vortex27 -- 4 Kasım 2007; 14:22:32 >
  • arkadaşlar burası yeri değil ama konu açmak istemedim,konu yine netten alışveriş ile ilgili..

sanal kart ın ne gibi avantajları var? limitini kendimizin belirlediğini biliyorum.şimdi reel kartın bilgilerini ele geçirebilen hacker sanal kartında bilgilerini ele geçirip kolaylıkla alışveriş yapamazmı?fark nedir aralarındaki?

saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameman

arkadaşlar burası yeri değil ama konu açmak istemedim,konu yine netten alışveriş ile ilgili..

sanal kart ın ne gibi avantajları var? limitini kendimizin belirlediğini biliyorum.şimdi reel kartın bilgilerini ele geçirebilen hacker sanal kartında bilgilerini ele geçirip kolaylıkla alışveriş yapamazmı?fark nedir aralarındaki?

saygılar.

Türkiye de herhangibir bankadan alacağın kredi kartı doğal olarak yurt dışı mail order taleplerine kapalı olacaktır. Kart bilgilerini ele geçiren sadece yurt içi alışveriş yapabilir, sanal klavye kullanman ve spyware yazılımı edinmen bunun önüne geçecektir. Gelelim sanal kart uygulamasına yurtdışı mail order taleplerine cevap için sanal kart gereklidir, Tr de bunu Garanti ve Vakıf dışında banka yapmıyor sanırım. Senin belirlediğin limit dahilinde kartından çekilir ve işlemin ardından sanal kart limitini 0 yaparak taleplere kapatırsın. Sanal kart uygulaması için sana özel bazı sorulara cevaplar isteniyor, ele geçirilmesi kolay değil. Alışverişten önce kaliteli bir spyware ile taratırsan sorun yaşamazsın.

• verdiğin bilgiler için teşekkürler.
  • ya arkadaşlar bu ebayden bende bişeyler almak istiyorum fakat nasıl olcagını bilmiyorum desem cok dogru olur bi yamuk falan olur mu kargo ücretlendirmeleri falan nasıldır iyi bilenler yazarlarsa sevinirim
  • Şu ana kadar hep USPS ve sıradan postayla aldım, eve göndertiyorum. Anneme imzalatıp veriyorlarmış. Bir yanlışlık olmasın :?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChatKing

Şu ana kadar hep USPS ve sıradan postayla aldım, eve göndertiyorum. Anneme imzalatıp veriyorlarmış. Bir yanlışlık olmasın :?

dostum biraz anlatsana nasıl oluyo bu iş cok uygun fiyatlar ya gümrükte falan kalmıyo dimi kargo ücreti ne kadar ortalama ????bide para transferi nasıl oluyo paypalden mi
  • Henüz 3 alışveriş yaptım eBay'den zaten, biri Hong Kong'dan, biri İngiltere'den, biri de Amerika'dan geldi. Hangilerini imzalatarak verdiklerini bilmiyorum yalnız annem imzalattıklarını söyledi..

Para transferi PayPal aracılığıyla. Gümrükte 100 Euro'nun altındaki ürünler kalmaz.

Kargo ücretiyse 5-15 dolar arası değişiyor; iyi araştırmak lazım.

Aşağıda birkaç eBay Store'un linkini vereyim; hem fiyatları uygun, hem de Feedback Pointler'i fazla:

- Game Consultant
    - dave123eb

• Peki 100€'nun üzerinde yapılan alış-verişler için ne oluyor? Nasıl bir prosedür uygulanıyor gümrüklerde? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı? Bilgi verirlerse çok sevinirim. Laptop getirtebilirim belki de, o yüzden soruyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmesNasih -- 14 Aralık 2007; 0:09:34 >
  • bende yeni yeni duyuorm bu 100€ olayini nedir bunun asli ya?ben devamli amerikadan birseyler getirtiorm elektronik deil ama 100€ nunda uzerinde oluor hic kalmadi..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.