Şimdi Ara

ebay dan urun satın alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar bu ebay nası bısey bızım turk versıyonu olan gıttıgıdıyor bunun yannda ısporta dukkanı gıbı kalıyor:S urun cesıtlılıgı korkunc fıyatlarda acayıp ucuz kafama takılan bı laptop begendım gonderım seceneklerınde worlwıde dıyor yanı dunayanın heryerıne gondırılebılır ancak turkıye dekı gumruk olayını hepımız bılıyoruz gumrukten gecerken mutlaka kontrol edılıektr yanı gumrukte kalma ıhtımalı varmıdır ups ıle gonderılır yazmıs satan eleman brz rısklı ama hıc ebaydan laptop fln alan oldu mu

• 100 euro üzeri ürünler gümrükte takılır ve vergiye tabidir...Bazen 200-300 euroluk bir ürün alıp gümrüğe takılanmayanlar da olmuştur,örnekleri var...

Ama laptop'un gümrüğe takılacağı kesin,vergisini vereyim dersen de zaten tüm ucuzluğunu yitirir...

Yani laptopu hiç düşünme derim,başın ağrır sonra...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 13 Mart 2008; 15:19:45 >
  • Arkadaşın dediklerine ek olarak, 100€ sınırını aşıp ülkeye giren ürünler genelde normal posta ile gelenlerdir.
    UPS, TNT gibi özel firmalarla gönderilenler eğer 100€ sınırını aşıyorsa %99 takılır ve gümrükten geçmesi için firmalar çok büyük paralar talep eder.
    O yüzden astarı yüzünden pahalıya gelir. Aldığınıza pişman olursunuz.

100€ altındaki ürünleri yine cep telefonu,silah vs. olmayacak şekilde alabilirsiniz.
  • nası bi ıs anlamadım resmen dıs dunya ıle baglantımız kopmus begendım laptop 500 usd gumrukte takılırsa heralde bı 200 usd de vergısını odettrler bı de ugras dur urunu almak ıcın baska ulkelerde de bu sıstem uygulanıyor mu merak edıom
  • elemandan cvp geldı gumrukte cıkabılcek problemlerden sorumlu olmucanı solemıs 3 saattır sıteyı gezıom sınırlerım harap oldu valaa adamlar neler satıo bedava resmen yaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.