Şimdi Ara

Ebay'den alınan bir ürün hangi kargoyla geliyor Türkiye'ye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
3
Favori
23.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ebayden harici sarj cihazi aldim, 20 gunu gecti, saticiya msj attim, hala gelmedigini merak etti o da. Hongkongtan geliyor galiba. Sorum su, Turkiyede hangi firma araciligi ile geliyor? Ptt, ups? Gidip ben sorayim diyorum adima paket var mi diye.

• ücretsiz kargo ile satın aldıysanız, hongkong post veya china post ile göndermiştir. Tr'ye giriş yapınca ptt aracılığı ile size ulaştırılacak. Yalnız dikkat edin ptt kargo değil ptt posta dağıtım birimi tarafından ulaştırılacak. Benim aldığım ürünler en kısa 15, en çok 25 günde elimde olmuştu. Takip numaranız yoksa birkaç gün daha bekleyin derim.
  • Takip numaram yok maalesef, ptt posta dagitim merkezi her ilde var midir? Gelip gelmedigini nasil ogrenirim acaba?
  • arkadaslar bende hep yurtdışı ürün alırken kargom kaybolur korkusu ile 3 dolarlik mala bile 2 dolar takip numarası ekleyip extra para oduyorum. Takip nosu olmadan ürün alsam elime ulaşırmı?
  • ya ptt ye gittiğimde kimse bana bilgi vermiyor, öyle bir paket yok diyor. pişman oldum aldığıma alacama. bunun en kolay yolu nedir ya? millet cayır cayır ürün alıyor netten, biz alamicakmıyız?
  • sabredin daha 3 haftacık olmuş hong kong tan gelen kargolar belli olmuyor ne zaman geleceği.. ben alıyordum unutuyordum, sonra bi bakıyorum paket gelmiş çinden.. süpriz oluyordu bi nevi..
  • ben şimdiye kadar 50 ye yakın alışveriş yaptım, şimdiye kadar gelmeyen ürün olmadı. Bazıları geç gelebiliyor ama sonuçta geliyor. Ortalama 15-20 arasında bir zaman alıyor, sabırlı olun. Ancak 30 günü geçerse ilinizdeki gümrük şefliğine bir sorun derim, bazen görevliler ne olduğunu anlamadıkları yada faturası olmayan ürünleri tutuyorlar ve size çağrı yolluyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben kablo siparis etmistim 1-1.5ay gelmedi paypaldan odemesini yaptigimdan geri aldim ucretini baktim gelmiyor. gecen hafta postaya bir baktim çinden paket var kablolar gelmis ama tam 2 ay surdu
  • bi keresinde benimde iphone 4 kılıfım 2 ay sonra gelmişti ben paypaldan parasını aldım ürün gelincede geri gonderdim parayı
  • tamam da arkadaşlar nereye geliyor, yani hangi firmaya? nasıl anlicaz gelip gelmediğini kime soracaz onu merak ediyorum ben :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

tamam da arkadaşlar nereye geliyor, yani hangi firmaya? nasıl anlicaz gelip gelmediğini kime soracaz onu merak ediyorum ben :)

eger takipli gönderiyse burdan sorgulayacaksınız bildiginiz klasik posta ile geliyor eger takipli degilse eve gelince haberiniz olur ancak

http://www.ptt.gov.tr/index.snet?wapp=internationalDeliveryTracking_tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

tamam da arkadaşlar nereye geliyor, yani hangi firmaya? nasıl anlicaz gelip gelmediğini kime soracaz onu merak ediyorum ben :)

aradan uzun zaman geçmiş ama bende böle bir durum yaşıyorum :D ürünü aldım takip numaram yok ne durumda bilmiyorum :) 2 hafta oldu daha gerçi ama benim sorunum ben yokken eve geldilerse ben bunu nasıl anlayacam ve kargomu nereden alcam? Bu konuları öğrendiyseniz yardımcı olur musunuz?
  • mitonac kullanıcısına yanıt
    Kargo takipsiz ise postacı kapıyı çalar apartmana girer ve posta kutusunun üzerine bırakır gider. Kutu dışarıda ise gene kutuya bırakır, sığmazsa üstüne koyar vs. Kutu içeride olup da apartman kapısını açan olmazsa dış kapının kenarına bırakır gider. Takipsiz postalarda daire kapısına getirmez, yukarı çıkmaz haberiniz olsun. Postanın çalınma ihtimali de var o yüzden.

Düzenleme: Yurtdışından gelen ücretsiz gönderiler PTT ile dağıtılır. Satın aldığınız ürünün detayında ortalama ne kadar sürede elinize ulaşacağı yazar. Belirtilen sürede ulaşmaz ise parayı iade alma hakkınız var. Satıcıyla konuşursunuz. Sorgulamak içinse adresinize yakın bir PTT şubesinden takip no olmadığı için isim-soyisim, telefon vs. bilgileriniz ile sordurabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechTR -- 12 Kasım 2014; 1:45:42 >
  • Ben 4-5 kere aldım ve biri gelmedi. 50 kere alıp da hepsi gelen arkadaş çok şanslıymış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dispute açın. Paranızın kaybolması gitmesi gibi bi durum olamaz size grlmeyen paket ise %99 ptt işgüzarlığı. 1 haftada Türkiyeye giren paketi 1 ay sonra teslim aldığımı bilirim. Anlarara kaybolan ve ilçe ilçe gezen 2 ilçe sonradında çankaya dağıtıma geleni de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adrese teslim edilmeme %99.9 ptt den kaynaklı.Nefret ettim artık.Adreste bulamadık,geri dönderdik diyorlar birde.Sanırsın bakkaldan alınan sakızı geri gönderiyor.
  • TechTR T kullanıcısına yanıt
    çok sağolun yorumlar için :) bugün akşam eve geldim apartmanın girişine bir baktım kutumsu birşey var ve adım yazıyor :D:D ürün gelmiş bu kadar şans olur. Gerçi dediğim gibi ben geç kaldığı için değil nasıl bir süreç oluyor merak ettiğim için sormuştum. yaklaşık 2 haftada geldi, bakalım diğerleri ne zaman gelcek
  • takipsiz olunca postacılarda cebe mi atıyor nedir takipsizlerde bende sürekli gelmeme sorunu var
  • Merhaba aynı şey benimde başıma geldi kendime telefon kılıfı söyledim yazın sonlarına doğru istemiştim gelmedi konuştum bidaha yolladıklarını söylediler yine gelmedi bidaha yolladılar ve bi numara verdiler o numarada türkiyeye ulaştığını söylüyor yine gelmedi tekrar yolladılar ve yine yok tekrar sorduğumda turkiyeye gelince el değiştiriyo bizde takip edemiyoruz dediler napabilirim.
  • Ebay ürünleri çinden mi gönderiyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.