Şimdi Ara

Ebay'den Alışveriş Yaptım. Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aliexpress'ten çok rahat alışveriş yapıyorum. ebayden de deneme amaçlı bir iki ürün alayım dedim fakat hiç bişey anlamadım.

Ebay'den Alışveriş Yaptım. Yardım.

İkonlardan biri kargoya verildiğini gösteriyor değil mi? Diğerleri ne anlama geliyor. Bir ürüne geri bildilirim gibi birşey yapmışım gibi gözüküyor ama ürünleri paypal üzerinden satın aldıktan sonra kargoların durumuna bakmak için ilk defa giriyorum. yani her hangi bi geri bildirim falan yapmadım. nedir şimdi son durum bana yardımcı olabilecek birileri var mı

• Az önce konu açtım maden sana sorayım aliexpress güvenilir mi ürün takibimi nasıl yapabilirim kaç güne gelir not bu ürünü almak istiyorum
    http://www.aliexpress.com/item/Razer-Hammerhead-Pro-In-Ear-Earphone-Headphone-With-Microphone-Retail-Box-Gaming-Headset-Noise-Isolation-Stereo/2053337546.html#feedback
  • Bende Yüzük alıcam da türkiyeye kargo olduğunu öğrenebiliyormuyuz?
  • aldığım her ürün geldi hepsinde de tracking no verdiler. bazen 2 aya bazen 3 bazen de 1 aya geliyor değişiyor yani. ürünlerde 1 ay 2 ay koruma oluyor. eğer eline ulaşmaz ise ürün satıcı ile irtibata geçiyorsun. süre uzatılıyor falan. hiç bir sorun yaşamadım. aynı gittigidiyordan nasıl alışveriş yapıyorsan o şekilde işliyor. sadece ürünler çin malı. orjinal gibi olacağını sakın düşünme. kimi zaman resimdekiyle birebir geliyor kimi zaman daha kalitesiz bi görüntüsü oluyor.

birde en az 3 elmaslı satıcılardan alışveriş yap. hele aldığın ürün senin daha pahalı olduğu için en iyi satıcılardan aşağısına pek güvenme. şöyle ikonları olanlara bak ilk önce

http://i00.i.aliimg.com/wimg/feedback/icon/31-s.gif

• 3 ay çok fazla gibi geldi şu an adama orijinal mi diye soru sordum adamda 2 elmas var ve yüzlerce ürün satmış 1 ay beklenilir de 3 ay çok fazla :(
  • bana yardımcı olabilecek yok mu?
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.