Şimdi Ara

Ebay' den Kobo Glo Al

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Uzun suredir bende elektronik kitap okuyucu alma hevesi vardi.
    Uzun sure inceledim,,yurt ici yurt disi yorumlari okudum. Sektorun onde gelen markalari sirasiyla;
    1- Kindle
    2- Kobo
    3- Nook
    4- Calibro (Pocketbook )

Seciminizde en onemli kriter beklenti & ihtiyaclatiniz olmali. Genelde gun isiginda okuma yapacaksaniz isiksiz dusuk fiyatli bir model isinizi gorecektir. Aksam ya da los ortamlarda da kitap okuyacaksaniz isikli bir model tercih etmelisiniz.

Hic suphesiz en cok kullanilan & tercih edilen marka Kindle ancak hem yenisi hem de 2 nci eli benim gibi pahali buluyorsaniz Kobo markasini da tercih edebilirsiniz.

Yurt disinda Kobo nun Glo modeli uygun fiyatli Ebay' de "japanwatch-2000" isimli saticidan temin edebilirsiniz.

Su anki fiyati 79$ + 14 $ kargo seklinde. Ben forumdaki bir arkadasin onerisiyle su sekilde oneride bulundum; 74 $ + 5 $ kargo

Fiyatta anlastik, kargoyu 14$ olarak oduyorsunuz, sonradan 9$ geri odeme ( refund ) yapiyor. Kredi karti yerine paypal hesabi acarak paypal ile odeme yapmanizi oneririm.

Saticidan gonderecegi cihazi kontrol etmenizi isteyin, calisiyor mu -olu piksel var mi diye sorun cunku gelmesi 10 - 15 gun surecek:)

Toplamda cihaz size 200 e mal olur, bu fiyata sifir isikli bir urun ic piyasadan alamazsiniz. İkinci eli bile bu fiyata satmiyor yurdumun kitap dostlari !!

Simdiden hayirli olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgilendirme için teşekkürler bu tarz bir cihaz almayı düşünüyordum.
  • Rezerve yazın alıyorum.
  • Hocam merhaba,

Bu ürün Türkiye'ye girişte gümrüğe takılmıyor mu? Tam 75 Euro sınırında fiyatı.
  • Cihaz 74 USD, içinde fatura da çıkıyor. kargo bedeli gümrük limitine dahil değil. Benim ürün gümrüğe girdi. 2.6 TL muayene ücreti ödedim sadece.
  • Arkadaşın yazdığı satıcıya msj gönderdim gelen cvp ta Kobo glo stoklarının HIZLA düştüğünü onun için fiyatta ve kargoda birşşey yapamayacağını belirtti...Çaakaaaal satış olunca biryerleri kalkmış zannımca

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaza birşey olursa ne olacak? Garantisi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: tutanhamun

Arkadaşın yazdığı satıcıya msj gönderdim gelen cvp ta Kobo glo stoklarının HIZLA düştüğünü onun için fiyatta ve kargoda birşşey yapamayacağını belirtti...Çaakaaaal satış olunca biryerleri kalkmış zannımca

Hakli olabilirsin, bakti ki satiliyor. Veriyor coskuyu... :)

İlla satan birileri cikar, cok yeni model degil sonucta

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Cihaza birşey olursa ne olacak? Garantisi yok

Dogru garantisi yok ancak ekrana bir darbe vs olmadikca kolay kolay bozulacagini dusunmuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mus_dur

Cihaz 74 USD, içinde fatura da çıkıyor. kargo bedeli gümrük limitine dahil değil. Benim ürün gümrüğe girdi. 2.6 TL muayene ücreti ödedim sadece.

hocam bu muayene ücretini nereye ödüyorsunuz, ben de yakın zamanda almayı düşünüyorum da nasıl yapılır diye öğrenmek için soruyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.