ebaydan karakter satışı yapmış olan arkadaşların bu işlemi nasıl yaptığını öğrenmek istiyorum, şifre değişim işlemleri vs. nasıl yapılıyor. Yapmış olan yada bilgisi olan arkadaşlar yardımıcı olursa sevinirim...saygılar-sevgiler
+1
bu konuyu bılenler cevap verırıse bende sevınırım...
Şifreyi mesaj yoluyla veya telefonla veriyorsun o da ödemeyi onaylıyor ve aracı şirket vasıtasıyla para hesabına aktarılıyor.
Arkadaşlar bu işler için artık gittigidiyor.com u kullanın derim. Çok güvenilir ve bir o kadarda başarılı bir site. Ben WoW orjinal Cd sini de buradan aldım. Ödediğiniz para şirketin ortak havuzunda paketi alan kişi onaylayana kadar bekliyor. Alan kişi herhangi bir sorun olmadığında ilgili linke girip onay veriyor ve para hesabınıza geçmiş oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: mimkara
Arkadaşlar bu işler için artık gittigidiyor.com u kullanın derim. Çok güvenilir ve bir o kadarda başarılı bir site. Ben WoW orjinal Cd sini de buradan aldım. Ödediğiniz para şirketin ortak havuzunda paketi alan kişi onaylayana kadar bekliyor. Alan kişi herhangi bir sorun olmadığında ilgili linke girip onay veriyor ve para hesabınıza geçmiş oluyor
Türkiyede para etmediği için karakerler ebay istiyo millet :) ebayda full T2 bir karakteri 600-700 USD ye satabilirsim ama TR de pek fazla kisi ilgilenmez.